Şimdi Ara

Babam beni dövdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat önce falandı.Abim yayılmış televizyon izliyordu, sonra babama; Baba ben anarşist oldum. dedi (Geçen sene faşist malın tekiydi babam o zamanda abime kızardı). Sonra sen sakın adam olma tamam mı kanı bozuk şerefsiz dedi birden ayağa kalktı abim odasına kaçtı. Babam kapıya tekme falan attı açmaya çalıştı, abim de kapının önüne bişey koymuş galiba açılmıyordu zaten odanın kapısının kilidi yoktu; Sonra babam sopayla açmaya çalıştı. Baya bir zorladı abimde direndi galiba, en sonunda babam oradan çıkmayacaksın şerefsiz dedi. 1 dakika sonra abim tuvalete giderken babam salonda otururken onu gördü tekrar ayağa kalktı seni öldüreceğim kanı bozuk gel buraya dedi abim de tuvaletin kapısını kilitledi, babam da tekrar salona oturdu. Sonra abim odasına gidip üstünü giydi babam üzerine koşmaya başladığında abim kapının dışına çıkmıştı. Babam da s---- git bi daha gelme deyip kapıyı yüzüne kapadı. O sırada babam sinirliydi beni baya bi dövdü sopayla sırtıma felan vurdu abimin sinirini benden çıkardı sonra abim 1.5 saat sonra eve geldi merhaba dedi babam cevap vermedi. yani olan bana oldu

• Ezik Man hikayeleri gibi
  • where is my mind senin baban mi la. olum dalga geçiyon demi bizle iki take hesabın var dh de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvarsahayatvar -- 5 Kasım 2011; 22:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

where is my mind senin baban mi la. olum dalga geçiyon demi bizle iki take hesabın var dh de

yok o abim, Arheleg de babam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 5 Kasım 2011; 22:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

where is my mind senin baban mi la. olum dalga geçiyon demi bizle iki take hesabın var dh de

yok o abim, Arheleg de babam

la baban 20 yaşında sakalı yeni yeni çıkan biri mi?

az önce diğer açtığı konuda ipliğini pazara çıkarmıştım.. sen de onun gibisin.. la yürüyün gidin işinize..

öyle herkese "babam" deme.. manası kötü.. benden uyarması !!
  • dayın vardı sanki bi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldüm karşim başarılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

dayın vardı sanki bi de

var mı nerde?
  • mobilden bulamam simdi.oglumu evden kovdum konusundaydi herhalde
  • cnm çok güzel çıkmışsınXd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

2 saat önce falandı.Abim yayılmış televizyon izliyordu, sonra babama; Baba ben anarşist oldum. dedi (Geçen sene faşist malın tekiydi babam o zamanda abime kızardı). Sonra sen sakın adam olma tamam mı kanı bozuk şerefsiz dedi birden ayağa kalktı abim odasına kaçtı. Babam kapıya tekme falan attı açmaya çalıştı, abim de kapının önüne bişey koymuş galiba açılmıyordu zaten odanın kapısının kilidi yoktu; Sonra babam sopayla açmaya çalıştı. Baya bir zorladı abimde direndi galiba, en sonunda babam oradan çıkmayacaksın şerefsiz dedi. 1 dakika sonra abim tuvalete giderken babam salonda otururken onu gördü tekrar ayağa kalktı seni öldüreceğim kanı bozuk gel buraya dedi abim de tuvaletin kapısını kilitledi, babam da tekrar salona oturdu. Sonra abim odasına gidip üstünü giydi babam üzerine koşmaya başladığında abim kapının dışına çıkmıştı. Babam da s---- git bi daha gelme deyip kapıyı yüzüne kapadı. O sırada babam sinirliydi beni baya bi dövdü sopayla sırtıma felan vurdu abimin sinirini benden çıkardı sonra abim 1.5 saat sonra eve geldi merhaba dedi babam cevap vermedi. yani olan bana oldu

• yuh adamın dh de 3 tane hesabı var
  • baban kafanada vurmuş olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.