Şimdi Ara

BABAM BANA GÜVENMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar dogru demin konusuyoduk üniversite ikinci tercihlerden konusuyoduk bende meslek lisesi çıkışlıyım mat.dan çok uzagım okulda hiç bir branş dersi görmedim bunlara ragmen dersaneye gittim bişey yapayım diye gittigimde bir çok konu geçmişti zaten pek bişey yapamadım tm -den 220 lerde bişeyler yaptım tercihlerde 5 tane tercih yaptım boşta kaldım 4 yıllık tercih etmiştim işte babamda bana bi bölüm bulmuş ama gücümüz yetmez diyodu bende bi sene daha kalcam dedim çalışmak istiyodum her gece dua ediyodum sen bana yardım et allahım ben calıscam diye bana durdu biliyom sen bi b*k yapamazsın çalışmazsın falan dedi bende agzıma geleni saydım hiçç güvenmedinki falan dedim hiç güvenmedi bana bu konuda ailemde hiç kimse neye elimi atsam sen yapamazsın sen edemezsin oldu çalışmak için kitap alcam dedigimde hep dalga geçtiler benimle ne zaman yeri gelse derslerden hep dalga geçtiler .bende bunları bagıra bagıra söyledim bana evet lan güvenmiyorum sana serefsizsin sen dedi bende çıktım gittim evden demin geldim eve gitmşler yoklar napcam ben bilmiyorum hiç

• Hocam hayat yolunu bulur gider, akışına bırak allaha dayan düzelmeye çalış. İnan matematik felan hiç mesele değil sadece çalışmak ve bol pratik ister. Babanla da otur sakinleşsin ama az vakit geçsin de tüm samimiyetinle baba isalaklık ettim çalışmadım de ama söz çalışıcam bu sene de içten ama bence bişey demez dediğim gibi geçer gider hepsi bi gün
  • okulu bırak satış öğren ticaret yap
  • 2 yıllığa neden geçmedin kardeşim ?
    bende 2 yıllığa geçtim oradan mühendisliğe, şimdi makine müh. okuyorum.
    İlla direk 4e gidecğeim diye kasma. Babanla adam akıllı konuş planlarını söyle ileriye dönük plan yaptığını anlaması onu memnun edecektir.
  • Benim ailemde bana güvenmiyor hemde her konuda.İlk zamanlar çok moralimi bozuyordu ama sonradan duymamayı öğrendim ve birden bütün puanlarım artış gösterdi.Hala bana güvenmiyorlar orası ayrı ama önemli değil.Çünkü ben kendime güveniyorum.
  • bence babanı takma bir şekilde para bul kitap al çalış sonra sınav sonucu onların gözlerine sok ben sana inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

bence babanı takma bir şekilde para bul kitap al çalış sonra sınav sonucu onların gözlerine sok ben sana inanıyorum

kardeşim saolasın valla bak tanımadıgım adamlar bile bana güveniyo yaa öyle zoruma gidiyoki bu durum sagolasın aynen calısıp gözlerine sokucam onların o kazandı belgesini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.