Şimdi Ara

Babam Ameliyat Oldu :) (Boyun Fıtığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce boynu ağrımaya başlamıştı. Geçen ay hastaneye gitti ve fıtık olduğunu öğrendi. Bugün ameliyat olmuş. Doktorlar iyi olduğunu söylemiş. Hatta espri falan bile yapıyormuş.

ben de burun ameliyati olurken espri yapacaktim eliniz degmisken biraz da kucultuverin diye ama tam o anda agzima tatlimsi bi tat geldi ve gozlerim kapandi :D
  • Geçmiş olsun.
    <<| Merlin | Supernatural | Blue Mountain State | The Pacific |>>
  • Geçmiş olsun, keşke benim babam ölse de cenazesine gitsem.

Orijinalden alıntı: Moskva

Geçmiş olsun, keşke benim babam ölse de cenazesine gitsem.

Taşlarlar az sonra seni

FLED
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basur oldum Sonuc : ameliyat
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok imza mimza
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Taşlarlar az sonra seni

Kime ne ki? Onların babası mı? Lanet olası benim babam, keşke olmasaydı. Allah tez elimizden alsın, annemi ve beni rahat bıraksın. 3 tane kredi kartı çıkarttıran, o kredi kartına 1600 TL borç yaptıran ( Dahası var mı bilmiyoruz ama kesin vardır), yıldır ben küçükken İstanbul'a gelinmiş, şu zamana kadar kenara 1tl koymamış, benim iyiliğim için birşey yapmamış, yaşım 18 ve her seferinde işte çalışmadığım için (YGS-LYS'ye hazırlanıyorum) bana evde fazlalık gözüyle bakan ve daha sayamayacağım pislikleri olana hangi insan baba derki? Kim buna insan der ki? Şuan bunları yazarken gözlerimden yaşlar süzülüyor. Bir gün almış karşısına oğlum dememiştir, herkes dolaşır babasıyla ben onlara imrenerek bakarım. Günde 1tl vermekten acizdir, para vermez ve demez ki bu çocuğun bir ihtiyacı vardır. Herşeyimi annem karşılar. İşte bu yüzden annem benim herşeyim. 3 kredi kartı olup da borcu olduğunu yarım saat önce öğrendik. Halbu ki annem mutfak elemanı bir bankada ve kadın hergün koşturup herkese çay dağıtıyor, yaşı 43. Eve geliyor ayakları şiş içinde. Kendimi çok kötü hissediyorum, sinirimden şarkı dinliyorum düzeleyim diye. Pazar günü sınav var ve yaşadıklarını içine atan biri olarak tek dileğim, o pisliğin evimizden gitmesi ve pazar günü moralli olarak sınava girmek. Eminim yazımı okuyanlar artık taşlamaz. Ve yine söylüyorum, inşallah yarın beni cenazesine çağırırlar.

• çok geçmiş olsun
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • @Fâti:
    Işık da gördün mü?
    @D.A.B.9 & DonCorleone^^ & 5 TL & captain_turkiye
    Teşekkürler. Hiç duymamıştım riskli olduğunu.
    @Moskva:
    Ölünce de yaşasa da ona güzel bir sarılsam dersin arkasından yas tutarsın. Bu kadar şey yapmasına rağmen evet bunu şimdi yapmasan bile ilerde yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 7 Nisan 2010; 22:57:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

@Fâti:
    Işık da gördün mü?
    @D.A.B.9 & DonCorleone^^ & 5 TL & captain_turkiye
    Teşekkürler. Hiç duymamıştım riskli olduğunu.
    @Moskva:
    Ölünce de yaşasa da ona güzel bir sarılsam dersin arkasından yas tutarsın.

Keşke

• quote:

@Moskva:
    Ölünce de yaşasa da ona güzel bir sarılsam dersin arkasından yas tutarsın. Bu kadar şey yapmasına rağmen evet bunu şimdi yapmasan bile ilerde yaparsın.

@Moskva kusura bakma

Adamın babası 18 yaşına gelesiye kadar birşey yapmamış belki de en güzel yani şimdi yapsa nolur ki

FLED

• quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

@Moskva:

@Moskva kusura bakma

Adamın babası 18 yaşına gelesiye kadar birşey yapmamış belki de en güzel yani şimdi yapsa nolur ki

Birşey yapmayı bırak 10 senedir istanbul'dayız, burnumuzdan geldi. Kahvede kumar mı oynamadı, at yarışı mı oynamadı, iddia mı oynamadı. Marlboro'dan başka sigara içmez, ama bana harçlık vereceğine sigara alır. Tanıdığımdan bu yana iyilikten çok kötülük yaptı, olmaz olsun daha iyi. Bu arada ne kusura bakıcam. Haklısın.

• geçmiş olsun....

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

geçmiş olsun....

Sağol.

@Moskva:
    O da senin görüşün. Konuyu daha fazla saptırmayalım lütfen.

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

geçmiş olsun....

Sağol.

@Moskva:
    O da senin görüşün. Konuyu daha fazla saptırmayalım lütfen.

Afedersin.

benim babamda benim için hiçbirşey yapmadı. her gece içerdi. hatta eve birtek yatmaya gelirdi. gününü kahvede geçirirdi.

bu kış karda ayağı kayıp yere düştü ve kalkıp tekrar düştü. zatüre olduğu ortaya çıktı. 2-3 gün içinde fenalaştı. hastaneye kaldırıldı. 1 hafta içinde vefat etti. hastanede odasındayken gelen arkadaşlarına benim için "benim ufaklık üniversiteye gidiyor." falan demiş. bunu bana söyleyen halam. o an içim burkuldu. bende senin gibi ölse derdim. şimdi olsa diyorum. Onu söylemesi bile yetti benim için.

Not: konu dışına çıktığım için özür dilerim. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 7 Nisan 2010; 23:53:41 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.