Bildirim
Babam Ameliyat Oldu :) (Boyun Fıtığı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
haydi hayirli olsun gecmis olsun
ben de burun ameliyati olurken espri yapacaktim eliniz degmisken biraz da kucultuverin diye ama tam o anda agzima tatlimsi bi tat geldi ve gozlerim kapandi :D -
Geçmiş olsun. _____________________________ -
Büyük cesaret . Ameliyatın çok riskli olduğunu duymuştum . Geçmiş olsun
-
evet bel yada boyun fıtığıydı galiba çok riskli diyorlardı.Büyük geçmiş olsun _____________________________ <<| Merlin | Supernatural | Blue Mountain State | The Pacific |>> -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moskva
Geçmiş olsun, keşke benim babam ölse de cenazesine gitsem.
_____________________________ -
geçmiş olsun
_____________________________ Yok imza mimza -
quote:

quote:
Orijinalden alıntı: HoXLeY
quote:
Taşlarlar az sonra seni
Kime ne ki? Onların babası mı? Lanet olası benim babam, keşke olmasaydı. Allah tez elimizden alsın, annemi ve beni rahat bıraksın. 3 tane kredi kartı çıkarttıran, o kredi kartına 1600 TL borç yaptıran ( Dahası var mı bilmiyoruz ama kesin vardır), yıldır ben küçükken İstanbul'a gelinmiş, şu zamana kadar kenara 1tl koymamış, benim iyiliğim için birşey yapmamış, yaşım 18 ve her seferinde işte çalışmadığım için (YGS-LYS'ye hazırlanıyorum) bana evde fazlalık gözüyle bakan ve daha sayamayacağım pislikleri olana hangi insan baba derki? Kim buna insan der ki? Şuan bunları yazarken gözlerimden yaşlar süzülüyor. Bir gün almış karşısına oğlum dememiştir, herkes dolaşır babasıyla ben onlara imrenerek bakarım. Günde 1tl vermekten acizdir, para vermez ve demez ki bu çocuğun bir ihtiyacı vardır. Herşeyimi annem karşılar. İşte bu yüzden annem benim herşeyim. 3 kredi kartı olup da borcu olduğunu yarım saat önce öğrendik. Halbu ki annem mutfak elemanı bir bankada ve kadın hergün koşturup herkese çay dağıtıyor, yaşı 43. Eve geliyor ayakları şiş içinde. Kendimi çok kötü hissediyorum, sinirimden şarkı dinliyorum düzeleyim diye. Pazar günü sınav var ve yaşadıklarını içine atan biri olarak tek dileğim, o pisliğin evimizden gitmesi ve pazar günü moralli olarak sınava girmek. Eminim yazımı okuyanlar artık taşlamaz. Ve yine söylüyorum, inşallah yarın beni cenazesine çağırırlar._____________________________
-
çok geçmiş olsun _____________________________ Kendimi biraz öldürüyorum
Her ilişkide
Bu aşkla ilgili değil
Sadece başka bir cenaze töreni.. -
@Fâti:
Işık da gördün mü?
@D.A.B.9 & DonCorleone^^ & 5 TL & captain_turkiye
Teşekkürler.
Hiç duymamıştım riskli olduğunu.
@Moskva:
Ölünce de yaşasa da ona güzel bir sarılsam dersin arkasından yas tutarsın.
Bu kadar şey yapmasına rağmen evet bunu şimdi yapmasan bile ilerde yaparsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 7 Nisan 2010; 22:57:06 >_____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
@Fâti:
Işık da gördün mü?
@D.A.B.9 & DonCorleone^^ & 5 TL & captain_turkiye
Teşekkürler.
Hiç duymamıştım riskli olduğunu.
@Moskva:
Keşke
@Moskva:
@Moskva kusura bakma
Adamın babası 18 yaşına gelesiye kadar birşey yapmamış belki de en güzel yani şimdi yapsa nolur ki
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
@Moskva:
@Moskva kusura bakma
Adamın babası 18 yaşına gelesiye kadar birşey yapmamış belki de en güzel yani şimdi yapsa nolur ki
Birşey yapmayı bırak 10 senedir istanbul'dayız, burnumuzdan geldi. Kahvede kumar mı oynamadı, at yarışı mı oynamadı, iddia mı oynamadı. Marlboro'dan başka sigara içmez, ama bana harçlık vereceğine sigara alır. Tanıdığımdan bu yana iyilikten çok kötülük yaptı, olmaz olsun daha iyi. Bu arada ne kusura bakıcam. Haklısın._____________________________
-
geçmiş olsun....
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
geçmiş olsun....
Sağol.
@Moskva:
O da senin görüşün. Konuyu daha fazla saptırmayalım lütfen.
_____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir. -
-
O ölsün diyen arkadaşım.
benim babamda benim için hiçbirşey yapmadı. her gece içerdi. hatta eve birtek yatmaya gelirdi. gününü kahvede geçirirdi.
bu kış karda ayağı kayıp yere düştü ve kalkıp tekrar düştü. zatüre olduğu ortaya çıktı. 2-3 gün içinde fenalaştı. hastaneye kaldırıldı. 1 hafta içinde vefat etti. hastanede odasındayken gelen arkadaşlarına benim için "benim ufaklık üniversiteye gidiyor." falan demiş. bunu bana söyleyen halam. o an içim burkuldu. bende senin gibi ölse derdim. şimdi olsa diyorum. Onu söylemesi bile yetti benim için.
Not: konu dışına çıktığım için özür dilerim. Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 7 Nisan 2010; 23:53:41 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler