Şimdi Ara

BABAM ALKOLİK ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu hayatta bir kere huzurlu bir akşamım geçmedi hepsi babam yüzünden ben 17 yaşındayım şuan lise 4e geçicem ama dükkanda her akşam içki içip eve gelıyor babam en ufak şeyde çok sinirlenıyor evde kavga çıkarıyor. bu kadar sene annemde ezıyet çektı maalesef. mesela şuanda bunu yazarken salonda şuan kavga var yanı işten geldi herşey güzeldi odamı azcık dağınık gordugu ıcın delırdı sırtıma felan vurdu. çok bıktım artık ıcımde en ufak bır sevgı kalmadı eskıden cok severdım babamı ama ben 7 8 yaşındaykende alkolıktı rakı ıcıyodu dukkanda suan pahalı oldugu ıcın hergun bıra ıcıyor unıversteye ıl dışına gıtmek ıstıyorum bu yuzden

• ama sabah olunca sankı cok bambaşka bir insan oluyor.akşam konuştuklarının arkasında asla durmuyor hepsini unutuyor yanı.
  • üzülme be kanki
  • çok bıktım artık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerula limbaw

çok bıktım artık ya
    benim babam da eskiden ramazan aylarında dediğin gibi olurdu. eve gelir gelmez bir aksilik her akşam kavga gürültü garanti. bana patlardı sonra annemle kavga ederlerdi sonra kardeşlerimi eleştirir onlara dalaşırdı sonra da giderdi. bir süre böyle oldu ben de konuşmaya başladım keşke hiç gelmesen falan bir şeyler zırladım işte. her neyse sonra bir süre gelmedi sonra geldi yine aynıydı ama düzeldi artık bayağı. sanırım yapacak pek bir şey yok. üzme kendini boşver.
  • babam sadece ramazan ayında ve bayramlarda içmez.ve onun harıcı bişey olması lazımkı o gun içmesın yanı dedıgın gıbı yapabilecek bişey yok daha önce çok uyardım denedım sonuc aynı ama babamın terk etmesı felan soz kounsu degıl sabah bakıyorum neşeli bir adam oyle sakin sakin evde. annemde onu bıldıgı için alıştık hepimiz yani
  • quote:

babam sadece ramazan ayında ve bayramlarda içmez.ve onun harıcı bişey olması lazımkı o gun içmesın yanı dedıgın gıbı yapabilecek bişey yok daha önce çok uyardım denedım sonuc aynı ama babamın terk etmesı felan soz kounsu degıl sabah bakıyorum neşeli bir adam oyle sakin sakin evde. annemde onu bıldıgı için alıştık hepimiz yani
    hergün içmek demek şuanki fiyatla en az 100 lira alkole vermek demek. ekstra 15 lira alkolik adam 6taneden az içmez zaten yani ayda en az 3kyı alkole mi bağlıyor baban. bide sigara varsa 500 lirada onu ekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Eskiden rakı içiyodu üstüne bira yapıyodu şimdi rakı almıyor pahalandıgı için bira içiyor 3 4 tane içiyo hergün onun yanında fıstık felan alıyo mesela bide sigarasıda var tabi elinde düşmüyo gün içinde hergün 1 paket içiyo çok fazla para harcıyo şu ıkısıne ama bana istediğimde parayı zar zor verıyor zar zor demıyımde istediğimde koyuyor ben biliyorum yanı ama biraya verdıgı zaman zevkle verir haa istediğim zamanda mesela 50 istiyim 50 verir öyle bi adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerula limbaw -- 3 Ağustos 2019; 21:14:36 >
  • quote:

Eskiden rakı içiyodu üstüne bira yapıyodu şimdi rakı almıyor pahalandıgı için bira içiyor 3 4 tane içiyo hergün onun yanında fıstık felan alıyo mesela bide sigarasıda var tabi elinde düşmüyo gün içinde hergün 1 paket içiyo çok fazla para harcıyo şu ıkısıne ama bana istediğimde parayı zar zor verıyor zar zor demıyımde istediğimde koyuyor ben biliyorum yanı ama biraya verdıgı zaman zevkle verir haa istediğim zamanda mesela 50 istiyim 50 verir öyle bi adam
    3-4 bira içiyorsa alkolik değil kardeşim. 3-4 bira nedir ki.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    o kırmızı tuborglardan her gün içiyor kardeşim kafası nasıl oluyor biliyor musun ne dediğini bilmiyor o vaziyet :/
  • Çok üzüldüm gerçekten ne yazacagimi bilemiyorum. Rabbim yardımcın olsun kardeşim sen uzak dur ickiden sigaradan seninde çocukların bu çileyi çekmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haci bende senin yasindayim ben 4 tane icince kafa donmesi oluyor yolda yuruyemiyorum fakat bilincim yerinde oluyor baban min +40 yaşında adam 3 4 birayla hicbisi olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Babam direk kafayi buluyo kisiden kisiye degisiyor sanirim cidden

• Sarhosken Videoya cek ayilinca izlet. (Vay be cogunuz hatirlamaz ama "Kocum Benim" de bunu yapiyorlardi)

• Babanın size anlatmadığı bir sıkıntısı vs var mı? Dükkanda işler yolunda mı? Eğer dediğin gibi 3-4 biraysa çözülemeyecek bir sorun değil bence, psikaytra başvurabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3-4 taneyle nasil o kadar kafasi gidiyorki? Yillardir iciyor diyorsun, alisik olana 3-4 tane hele yaninda findik fistikla yavas icildiginde dokunmaz normalde.

• Yav sarhoş oluyormuş işte. Adam yalan mı diyecek, neyin aksini diretiyorsunuz
    Sen kaçıyorsun da anneni de unutma. Kadının yanında ol. İlla gideceksen de arayıp halini sor yani.
    Babanın huyunu bilemeyiz ama normalken gerçekten sakin bir adamsa otur konuş, niye böyle yapıyorsun falan diye. Ayrıca evinizin rızkını o şekilde içkiye yatırması seni de ilgilendirir. Paranız gidiyor gereksiz bir şekilde. Bir bira kaç para oldu şu zamanda. Bilmiyorum, bana çok saçma geliyor, gelecekte sakın böyle bir adam olma. Örnek karşında.

• İçsin adam ne var bunda siz adamın üstüne gittikçe adam daha çok bunalıyor bir yandan ekonomik kriz bir yandan sizin dırdırınız adamcağız ne yapsın daha.

Zaten bu yaşa kadar bakmış adam 50 yaşına kadar beraber mi yaşayacaksın.Gir bir işe meslek edin git oku.Boş boş kız çocuğu gibi zırlama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkolik baban o son kadehi içmeseydi şimdi sen olmazdın. Bu konuyu açmaz biz de okumazdık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.