ilk 7-8 bölümünü izlemiştim güzeldi.sonra takip edemedim.
Zaten 9.bölüme kadar seyirciyi saracak konusu yoktu ...10.bölümden sonra dizi güzelleşmeye başlamıştı.. ama 36.bölümde Seyfi Efe'nin(Ali Sürmeli) diziden ayrılması belki dizinin tadını biraz kaçıracak ama zamanla tekrar dizi kendini toparlayacaktır... Yeri gelmişken Ali Sürmeliden söz etmek istiyorum.. Şimdiye kadar pek çok dizide ve filmde izlemiştim ama Baba Ocağında performansı müthişti... Benim gibi yabancı dizi fanatiğini bile bu diziye bağladı... Şimdiye kadar tanıdığım ağır rollerin adamı Ali Sürmeli bu dizide ki Seyfi Efe karakteri ile müthiş bir komedyenlik örneği sergiledi... Ne avrupa yakasında ki burhan(Engin Günaydın) ne de recep ivedik(Şahan Gökbakar) karakteri Seyfi efe karakterinin eline su dökemez ama insanlarımız ön yargılı basının ön plana çıkardığı, insanların beyninin içine soktuğu idolleri benimsiyor... Forumda ki insanlar genelde cool takılıyor.. Çok kişinin bu diziden haberi bile yok.. Herkes de yabancı dizi hayranlığı var.. Aslında bende de var.. Lost, S.P, Fringe, P.B, Heroes daha adı aklıma gelmeyen bir çok yabancı diziyi izlemekten kimse bu dizinin farkında değil.... Bir de star tv nin bu diziyi cumartesi günleri yayınlayarak gözden uzak bırakması dizinin beklenen ilgiyi görmesini engelliyor.. Bu dizi herkese tavsiyemdir.torrenteden ya da bir yerden indirip izleyin.... En azından Ali Sürmelinin komedi ağırlıklı performansını görmek için izleyin.. Bana hak verirsiniz...
bu söze şapka cıkartılır
Aslında Star tv yazın ekran boşluğunu doldurmak için sinetel yapımcılığa 13 bölüm olarak sipariş etmişti. Dizinin bu kadar ilgi göreceği beklenmiyordu.. Yani bir beklenti yoktu sadece yaz sezonu için yapılmış bir diziydi ki 9 ve 10.bölümler aşırı ilgi çekince Star TV ve Sinetel tekrar masaya oturdular ve diziyi 26 bölüm olarak çekmeye anlaştılar.. Ama ilgi devam etti ve 20.bölüm yayınlandıktan sonra tekrar masaya oturdular ve 50 bölüm olarak anlaşmayı uzattılar.. Şu an itibariyle 50 bölüm sonrası uzatılıp uzatılmayacağı kesin değil... Diziden ayrılan Ali Sürmeli'nin birkaç bölüm sonra diziye tekrar katılacağı söyleniyor... Eğer bu doğruysa dizi iki sezon daha sürer..
bi ara bende takip ediyordum sonra bıraktım
İzliyorum arada
İlk 15-20 bölümünü kaçırmadan beğenerek izledim..son zamanlarda izleyemiyorum..çok keyifli bir dizi...
13 bölüm olarak hedeflenip 50.bölüme doğru giden ve Muğla da çekilen dizinin hesap da olmayan bu uzama olayı dizide ki oyuncuların da planlarını alt üst etmiş ki Ali Sürmeli nin yeni sinema projesi için diziden geçici ayrıldığı tekrar diziye katılacağı yönünde net te haberler okudum.. Dilerim Ali Sürmeli bir an önce diziye katılır ve unutulmaz repliklerini sürüdürür... "Varlık içinde gidip gideee , gidip gideee"
dizideki güvene cok benziyormusum hakketmi diye acip bakmıstım :) bakıs o bakıs gerçekten güzel bir dizi huyum değildir pek dizi izlemem ama bu yusufun adamları falan cok komik ya :) -hakikat cocuğum naparsın be starın internet sitesinden her gece izlemediğim bölümleri izlemeye basladım 41.bölümde kaldım sanırım bu cumartesi yeni bölümü var.
stardaki dizi diilmi o pek güzel olduğu söylenemez
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
stardaki dizi diilmi o pek güzel olduğu söylenemez
Kimine göre öyle ama kimine göre de bir numara.. En azından doğal ortamlarda çekilmesi dört duvar ve betonlar içinde geçen dizilerden daha izlenir kılıyor..
Yazdığım mesajlar silinmiş.
Ali Sürmeli nin oyunculuğunu seviyorum fakat izlemiyorum diziyi.