Şimdi Ara

BEKİR AVŞAR GENE SUYU BİTMEYEN IRMAĞIN ÖNÜNE TEZGAHI KURMUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
8
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AHAHASHDHASDH BAKTIM DA 2021 YKS BASLIYOR DİYOR. HER SENE AYNI ŞEY.UMUT SAT, ŞÖYLE DETAY CIKACAK BUNU OGREN SOYLE BOYLE, SINAVDAN CIK SINAVIN ALAKASI OLMASIN SÖYLEDİKLERİNLE.YENİ TAYFA İCİN AYNI SEYLER HAHHA

YA BU GRİ KOC BEKIR AVSAR FALAN REHBER HOCAYI ALAYI BOS INSANLAR.GENCLERIN OMURUNU TUKETIYOR.SINIR STRESLE DOLDURUYOR.SINAV SISTEMININ KANSERLERİ.3 SENE ONCE YOKTU BU INSANLAR.O ZAMAN NE TATLIYDI ORTALIK.BU GRİ KOCU EKRANDA GÖRÜNCE SAP SAP TOKATLAYASIM GELİYOR.HAYATIMDA DAHA LEŞ İTİCİ Bİ İNSAN GÖRMEDİM.

GRİ KOC 4 SENEYE KADAR ORTALIKTA YOKTU.SİMDİ SİRKET KURMUS 10 KİSİ CALISTIRIYOR YANINDA.BOMBOS SAYFALARIN YANINA İKİ TANE KELEBEK KOY EEE NOLDU PLANLAMA DEFTERİ.KİTLE COCUKLARA BOMBOS SAYFALI DEFTERİ 20 TLDEN.

YOK İŞTE SON TEKRAR, İLK TEKRAR, BOMBA TEKRAR, BUNU ÇÖZ ŞÖYLE YAP BÖYLE YAP.KURMUSLAR Bİ ŞAK ŞAK YAPMAK İÇİN KANAL HER SENE GELENLERE UMUT SATIYORLAR.

MİLYON TANE ADAY VAR, BUNLAR DA MİLYON ABONE YAPMIS.TAKIPCILERINDEN 200-300 TIP 300-500 HUKUK KAZANAN OLACAK.MİLLETİ STRES YAPTIRACAKSIN EE KALANI 4-5 YIL SONRA LİSANS KPSSYE GİRECEK.1000 KİSİLİK KADRO ACILAN YER İCİN 1.5 MİLYON ADAY SINAVA GİRİYOR.YÜZ BİNLERCESİ TERCİH BİLE VERMİYOR GELMEYECEGİNİ BİLDİGİ İCİN.

İNSAN BUNUN ÜZERİNE KARİYER YAPMAKTAN HİC Mİ SIKILMAZ UTANMAZ ANLAM VEREMİYORUM.TAMAM 1-2 SENE YOUTUBER OLURSUN TAVSİYE VERİRSİN DE ABİ HİC Mİ HAYATINIZ YOK YAV.GİDİN KARINIZA COLUGUNUZA COCUGUNUZA BAKIN MİLLETİ KANDIRACAGINIZ YERDE.

NEYSE, SON TAVSİYE.BUNLARI SADECE İBRET ALMAK İCİN İZLEDİM. ONDA DA SİNİR OLDUM.BUNLARA PRİM VERMEYİN.ZİRA 120 SORUYLA 3 MİLYON İNSANIN SECİLDİGİ SİSTEM, OBP GİBİ HAKSIZLIGIN OLDUGU SİSTEME BUNLAR HİZMET EDİYOR.

HİÇ BİRİ DEMİYOR GENCLER BU KADAR ABONEMİZ VAR MEBE ÖSYMEYE YÖKE SESLENELİM BÖYLE SİSTEM OLMAZ DİYE.ZATEN BU GRİ KOCUN NEYE HİZMET ETTİGİNİ BİLİYORUZ.

Bİ TANE İÇİNDE UZMANLIK ALANI REHBERLIK OLAN OLMADIGI GİBİ REHBERLİK YAPMAYI DA MERABA GÜZEL İNSAN SUNU YAP BUNU YAP DEMEKTEN İBARET SANIYORLAR.

HİC SINAV GENCLİGİ OLMASA GENCLER ROBOT OLMASA DİYEN YOK.

ULAN SINAVDA 1 SORU CIKSA SİSTEM DEGİSSE BUNLAR GENE TAMAM BU SİSTEME ADAPTE OLDUK HEMEN SİMDİ O SORUYU TUTTURCAZ CALISIN CALISIN HARIL HARIL CALISIN DİYECEKLER.

YAZIK BUNLARI TAKIP EDENLER DE BUNLARA DA.

DÜSÜNSENE BİYOLOJİ MEZUNUSUN.4 SENE ONCE SİSTEMDE ACIK FARKETMİSSİN.ACMISIN Bİ YOUTUBE KANALI ROBOT GİBİ AYNI ŞEYLERİ SÖYLE HAYAL SAT.

YAZIK YA.BUNLARLA SINAVA HAZIRLANMAKTANSA DELİRİRİM DAHA İYİ.ONCEDEN REHBERLİK Mİ VARDI AMİNİYUM.120 SORUYLA 3 MİLYON İNSANIN SECİLDİĞİ SINAVA NE REHBERLİGİ YAPACAM.ONURUMLA ADIMI SANIMI KİMSE BİLMEDEN YASARIM DAHA İYİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impatientanx -- 2 Temmuz 2020; 19:57:14 >

• Bu koçlara kim para veriyor, kim izliyor bunları agaa? 2 sene boyunca bunların ve bunlar gibilerin bir tane videosunu izlemedim. Sadece bu fosforcu dediğiniz tayfa mı geçindiriyor bunları?
    Prim vermeyin bunlara. Br mi ne diyor ocakta şunu şunu yapamazsanız şuraya giremezsiniz. Şu şu neti yapamıyorsanız şöyle yapamazsanız. Sen kimsin ya? Kimin nasıl çalıştığını, sınavın nasıl geleceğini nereden biliyorsun? Ben ocakta 2 3 geo neti yapıyordum, sınavda fulledim, matta 20 - 30 yapıyordum, sınavda 34 36 arası gelecek. Sen şimdi bu durumda nasıl böyle kesin tespitler yapıyorsun? Tr de gereksiz şekilde hızlı çözmeyip 3 4 soru daha doğru yapsam, sınavdan önce 1 2 gün oksijenli solunuma baksam ve dikkat hatasından kaçırdığım bir soruyu kaçırmasaydım belki de ilk 20kdaydım ben. Demek ki yapılabiliyormuş. Ee sen kimsin de 2 haftada bile birçok konu halledilebilirken 5 ay öncesinden insanların moralini bozuyorsun?
    Sevgili arkadaşlar...

Herkese öncelikle geçmiş olsun......geçti gitti......ve umuyorum sadece geçmekle kalmamıştır.....sizlere neyi nasıl daha iyi, daha kaliteli, daha sistemli yapmanız gerektiği konusunda öğretici bir YGS süreci de olmuştur.....zira önemli olan da size olumlu ya da olumsuz bir şeyler öğretebilmesidir bu tecrübenin.....

Ortalıktaki toz duman dağıldığına ve bilen de bilmeyen de bir şeyler söyleyip bitirdiğine göre nacizane kişisel görüşlerimi paylaşmak istemekteyim sizlerle......zira attan düşenin halinden attan düşen anlar......öğretmeniniz olarak 17 yıldır sizlerle sınava giren bir ağabeyiniz olarak kısaca bir iki kelam etmek istedim....

Birçoğunuzla geçen yıldan bugüne kadar son derece yakın iletişim halinde idik........elimden geldiğince dilim döndüğünce belki 100'den fazla arkadaşıma ve öğrencime yardımcı olmaya gayret ettim......ve bilen bilir bir konunun üzerinde hassasiyetle durmakta idim.........etrafınızdaki çoğu öğretmenlerinizin, birçok rehberlikçinin ve ortalıkta "koç" diye gezinen çakalların cirit attığı bir mecrada.........diyordum ki asıl sınav LYS değildir....YGS'dir.......çünkü puanınızın %40 ını oluşturmasının HİÇBİR önemi yoktur.......olayın psikolojik boyutu her şeyden daha önemlidir....YGS si kötü olan bi adamın LYS için motivasyonunu tekrar sağlaması çok çok çok zordur diye söyleyip durdum...........bununla bırakmayıp olayın içini de doldurmak için yapılması gereken temel unsurlar üzerinde de durmuştum.....

kısacası oyunun kurallarını öğrenin demek istemiştim açıkçası bunları anlatırken........bu önerilerimi takip eden öğrencilerimin birkaç küçük hasarla sınavı başarıyla atlattıklarını öğrendim ve yaşadım.....tekrarlıyorum.....kimseye hiçbir şeye ihtiyacınız yok.......müfredat belli....sorular belli.....yapılması gereken şey belli.........

sınava gelirsek..........hocam sınav zor muydu......kolay mıydı......

sınav sınavdır beyler...bayanlar......2013'ten sonra ösym çizgisini belirledi.......3 aşağı 5 yukarı benzer çizgide gidiyor her yıl.......2015 haricinde...orada sınav ve eğitim dışı unsurlar söz konusu idi....o yılı geçiniz......ancak diğer 4-5 yıl....birbirini çok benzeri sertlikte sınavlardı....

bunu laf olarak değil bizzat sizinle sınava giren biri olarak söylüyorum............2016 sınavını didik didik eden.....her sorusunun analizini yapan bir adamın bu sınava "zordu yeaaaa" demesi saçma olur......ortada bir illüzyon var sadece.........kolay sorular bazı yıllarda çok kolay....zor sorular bazı yıllarda çok zor gelebilir.........ancak bu geneli, sınavın niteliğini etkliemez.........tekrar ediyorum......bu cümleleri herhangi bir rehberlikçi herhangi bir öğretmen söylemiyorum.......ve eğer burada sizlere bu konuda bilgi veriyor isem ben olsam bunu değerlendirir önümdeki planlarımı ve süreci bu argümanlar üzerine şekillendiririm.......ve karar alacak isem de bir an önce alırdım.........hedefime ulaşabilmek ve 40 yıl boyunca sahip olacağım mesleğe ulaşabilmek için 1 yıllık feda senesini yaşar ve hakkını verirdim..........yok devam edecek isem de bir an önce ölü toprağını üzerimden atardım ve işime
    odaklanırdım..........hedef belirleme, karar verme ve diğer konular ile ilgili fikirlerimi detaylıca öğrenmek isteyen arkadaşlarım ve öğrencilerime facebooktaki videolarımı izlemelerini çok şiddetli bir şekilde tavsiye ederim.............umuyorum birilerine bir şekilde faydası dokunabilirse ne mutlu bana.....

lys'de de durum değişmeyecek............oyunun kuralları belli.....müfredat belli........ne daha kendisi soruları çözemeyen adamlardan kurulu dershane denilen ticarethanelere..........ne idüğü belirsiz temel lise denilen yerlere.........ne de kendisinin sınavlarda ya da hayatta hiçbir başarısı olmayan, aldığı eğitimin ne olduğu belli olmadığı halde "sınav koçu" eğitim koçu" diye ortalıkta cirit atan sahtekarlara............

disiplinli ve kararlı bir şekilde bu işi ciddiye alan öğrenci bu işin hakkını vererek hedefine ulaşır......

süreç içinde sormak ya da danışmak istediğiniz herhangi bir konu olursa 1 yıldır olduğu gibi ister buradan ister facebooktan ulaşabilirsiniz....elimden geldiğince yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.......

işiniz öğrencilik....mesleğiniz bu.........

işinizi severek ve en kaliteli şekilde yapın........yapmaya çalışın...

çalışan ve emek veren herkesin yolu açık olsun....
    Ya bide aşırı samimiyetsiz nasıl katlanıyorsunuz o herife anlamıyorum o thumbnailler hele ulan sen slime kanalı mısın?Saçma sapan boya kalemleriyle motivasyon zırvaları,yok odana pembe kağıtta formul as yok kıçında sarı not al saçma salak şeyler.Bunlara prim verende kabahat.Ders anlatan hocalara lafım yok.Hatırlıyorum teoga felan hazırlanırken bir tonguç vardı bi şenol hoca bide hocalara geldik. Sonradan türedi bu saçmalıklar.Yani hadi illa destek almadan yapamam diyorsan ayda 1 izle 2 ayda bir izle.Adam saçma sebepten haftada 80 tane video atıyor koç gibi senin ben
    Fosforcu tayfa kavramının yanina Pomodoro Bebeleri ni de eklesek güzel olur değil mi ?.
    Anlamıyor musunuz ekmek kapısı bu.
    Koçluk moçluk hikaye.
    500 600k lık tiktokçular oluşturuyor abone sayısinin yüzde seksenini.
    Ben de tiksiniyorum eğitim düzleminin üstüne ticaret boyasıyla badana yapılmasından.Neyse ..
    Sene basi ilk tyt denemem 65 civariydi. Ayt 17 18 gelmisti. Youtubeda dolaniyorum bunlarin videolarini gordum oz guven diye bir sey kalmadi. Bir b.k biliyorlarmis gibi evet argadaslar su an netleriniz ..ysa artik burayi kazanamazsiniz. Ulan dedim bu ne diyor bu isin boyle bir dinamigi mi varmis? Belli bir tarihe kadar 90 tyt neti yapamadin mi caban bosa mi gidiyor artik. Neye ugradigima sasirdim. Ondan sonra ne dinledim ne izledim calistim gectim. Tyt 95 98 arasi ayt 68 geliyor. Bunlara kulak assam buyuk ihtimal 55-60 arasi ayt 80 tytyle yili kapatirdim. Demem o ki bu issizler herkesi ayni kefeye koyuyor karsilarinda tek tip 1 ogrenci varmis gibi anlatiyor. Hayvan gibi de sponsorlardan para kazaniyor. Paraf paraf diyor sinavla alakasi olmayan yayinlarin basinda gelir isteyen paraf konularini aratsin forumda.
  • ağzına sağlık valla birader tamamen katılıyorum
  • Bu senenin dinamiklerini görmüş olduk dinamikler coh onemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum açıkçası. Bana çok itici geliyor öğretmenlerin koçluk yapmaları. Hadi bunun üstüne okumuş olanı bir nebze kabul edebiliriz, ancak bence asıl koçluğu yakın zamanda istediğiniz sıralamaları yapan öğrencilerden almak daha mantıklı(zaten aldığınız koçluk ile hayatınız 180 derece değişmiyor, en azından bir bakış açısı kazandırır)
  • harbiden ya gecen sene umutlu umutlu izliyordum bir de .d
  • Yutub tayfasından cidden tiksiniyorum ya, ara sıra giriyorum bunların kanalına herkes yazmış mezuna kaldım bu sene de olmayacak gibi, kesin mezunum vs. Ulan akıllı bir insan bu yorumları okuyup demez mi bu hocayı dinlediklerine göre mezuna kaloyorlar neden ben bu hocayı rehber olarak alıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 2 Temmuz 2020; 19:49:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu koçlara kim para veriyor, kim izliyor bunları agaa? 2 sene boyunca bunların ve bunlar gibilerin bir tane videosunu izlemedim. Sadece bu fosforcu dediğiniz tayfa mı geçindiriyor bunları?
    Prim vermeyin bunlara. Br mi ne diyor ocakta şunu şunu yapamazsanız şuraya giremezsiniz. Şu şu neti yapamıyorsanız şöyle yapamazsanız. Sen kimsin ya? Kimin nasıl çalıştığını, sınavın nasıl geleceğini nereden biliyorsun? Ben ocakta 2 3 geo neti yapıyordum, sınavda fulledim, matta 20 - 30 yapıyordum, sınavda 34 36 arası gelecek. Sen şimdi bu durumda nasıl böyle kesin tespitler yapıyorsun? Tr de gereksiz şekilde hızlı çözmeyip 3 4 soru daha doğru yapsam, sınavdan önce 1 2 gün oksijenli solunuma baksam ve dikkat hatasından kaçırdığım bir soruyu kaçırmasaydım belki de ilk 20kdaydım ben. Demek ki yapılabiliyormuş. Ee sen kimsin de 2 haftada bile birçok konu halledilebilirken 5 ay öncesinden insanların moralini bozuyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    bunları izleyenler genelde hayatında hiç ders çalışmamış ve son sene tutuşmuş tipler oluyor. sen onca yıl yat, çalışanları salak san, yumurta g*te dayanınca son sene böyle adamlarına eline düş, oh olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 2 Temmuz 2020; 20:48:37 >
  • Arkadaştan haber alamazsanız başına kötü şeyler gelmiş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim zaten milletin akılsızlığı bize patlıyor bırak biraz da akılsızlıklarını onlar çeksin
  • Ya bide aşırı samimiyetsiz nasıl katlanıyorsunuz o herife anlamıyorum o thumbnailler hele ulan sen slime kanalı mısın?Saçma sapan boya kalemleriyle motivasyon zırvaları,yok odana pembe kağıtta formul as yok kıçında sarı not al saçma salak şeyler.Bunlara prim verende kabahat.Ders anlatan hocalara lafım yok.Hatırlıyorum teoga felan hazırlanırken bir tonguç vardı bi şenol hoca bide hocalara geldik. Sonradan türedi bu saçmalıklar.Yani hadi illa destek almadan yapamam diyorsan ayda 1 izle 2 ayda bir izle.Adam saçma sebepten haftada 80 tane video atıyor koç gibi senin ben

• Fosforcu tayfa kavramının yanina Pomodoro Bebeleri ni de eklesek güzel olur değil mi ?.
    Anlamıyor musunuz ekmek kapısı bu.
    Koçluk moçluk hikaye.
    500 600k lık tiktokçular oluşturuyor abone sayısinin yüzde seksenini.
    Ben de tiksiniyorum eğitim düzleminin üstüne ticaret boyasıyla badana yapılmasından.Neyse ..

• Varya sene içinde bu tarz video başlıkları görmekten bıktım,midem bulanıyor artık youtubeda dolaşırken direkt takipten çıkıyorum veya kanalı önerme butonuna tıklıyorum o derece.Bir de insanlara çalışma azmi vs vermiyor tamamen zaman kaybı. Youtube'u sadece ders için kullanın.

• Sevgili arkadaşlar...

Herkese öncelikle geçmiş olsun......geçti gitti......ve umuyorum sadece geçmekle kalmamıştır.....sizlere neyi nasıl daha iyi, daha kaliteli, daha sistemli yapmanız gerektiği konusunda öğretici bir YGS süreci de olmuştur.....zira önemli olan da size olumlu ya da olumsuz bir şeyler öğretebilmesidir bu tecrübenin.....

Ortalıktaki toz duman dağıldığına ve bilen de bilmeyen de bir şeyler söyleyip bitirdiğine göre nacizane kişisel görüşlerimi paylaşmak istemekteyim sizlerle......zira attan düşenin halinden attan düşen anlar......öğretmeniniz olarak 17 yıldır sizlerle sınava giren bir ağabeyiniz olarak kısaca bir iki kelam etmek istedim....

Birçoğunuzla geçen yıldan bugüne kadar son derece yakın iletişim halinde idik........elimden geldiğince dilim döndüğünce belki 100'den fazla arkadaşıma ve öğrencime yardımcı olmaya gayret ettim......ve bilen bilir bir konunun üzerinde hassasiyetle durmakta idim.........etrafınızdaki çoğu öğretmenlerinizin, birçok rehberlikçinin ve ortalıkta "koç" diye gezinen çakalların cirit attığı bir mecrada.........diyordum ki asıl sınav LYS değildir....YGS'dir.......çünkü puanınızın %40 ını oluşturmasının HİÇBİR önemi yoktur.......olayın psikolojik boyutu her şeyden daha önemlidir....YGS si kötü olan bi adamın LYS için motivasyonunu tekrar sağlaması çok çok çok zordur diye söyleyip durdum...........bununla bırakmayıp olayın içini de doldurmak için yapılması gereken temel unsurlar üzerinde de durmuştum.....

kısacası oyunun kurallarını öğrenin demek istemiştim açıkçası bunları anlatırken........bu önerilerimi takip eden öğrencilerimin birkaç küçük hasarla sınavı başarıyla atlattıklarını öğrendim ve yaşadım.....tekrarlıyorum.....kimseye hiçbir şeye ihtiyacınız yok.......müfredat belli....sorular belli.....yapılması gereken şey belli.........

sınava gelirsek..........hocam sınav zor muydu......kolay mıydı......

sınav sınavdır beyler...bayanlar......2013'ten sonra ösym çizgisini belirledi.......3 aşağı 5 yukarı benzer çizgide gidiyor her yıl.......2015 haricinde...orada sınav ve eğitim dışı unsurlar söz konusu idi....o yılı geçiniz......ancak diğer 4-5 yıl....birbirini çok benzeri sertlikte sınavlardı....

bunu laf olarak değil bizzat sizinle sınava giren biri olarak söylüyorum............2016 sınavını didik didik eden.....her sorusunun analizini yapan bir adamın bu sınava "zordu yeaaaa" demesi saçma olur......ortada bir illüzyon var sadece.........kolay sorular bazı yıllarda çok kolay....zor sorular bazı yıllarda çok zor gelebilir.........ancak bu geneli, sınavın niteliğini etkliemez.........tekrar ediyorum......bu cümleleri herhangi bir rehberlikçi herhangi bir öğretmen söylemiyorum.......ve eğer burada sizlere bu konuda bilgi veriyor isem ben olsam bunu değerlendirir önümdeki planlarımı ve süreci bu argümanlar üzerine şekillendiririm.......ve karar alacak isem de bir an önce alırdım.........hedefime ulaşabilmek ve 40 yıl boyunca sahip olacağım mesleğe ulaşabilmek için 1 yıllık feda senesini yaşar ve hakkını verirdim..........yok devam edecek isem de bir an önce ölü toprağını üzerimden atardım ve işime
    odaklanırdım..........hedef belirleme, karar verme ve diğer konular ile ilgili fikirlerimi detaylıca öğrenmek isteyen arkadaşlarım ve öğrencilerime facebooktaki videolarımı izlemelerini çok şiddetli bir şekilde tavsiye ederim.............umuyorum birilerine bir şekilde faydası dokunabilirse ne mutlu bana.....

lys'de de durum değişmeyecek............oyunun kuralları belli.....müfredat belli........ne daha kendisi soruları çözemeyen adamlardan kurulu dershane denilen ticarethanelere..........ne idüğü belirsiz temel lise denilen yerlere.........ne de kendisinin sınavlarda ya da hayatta hiçbir başarısı olmayan, aldığı eğitimin ne olduğu belli olmadığı halde "sınav koçu" eğitim koçu" diye ortalıkta cirit atan sahtekarlara............

disiplinli ve kararlı bir şekilde bu işi ciddiye alan öğrenci bu işin hakkını vererek hedefine ulaşır......

süreç içinde sormak ya da danışmak istediğiniz herhangi bir konu olursa 1 yıldır olduğu gibi ister buradan ister facebooktan ulaşabilirsiniz....elimden geldiğince yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.......

işiniz öğrencilik....mesleğiniz bu.........

işinizi severek ve en kaliteli şekilde yapın........yapmaya çalışın...

çalışan ve emek veren herkesin yolu açık olsun....

• sene 2017...

Ygs, Lys, facebook...

Tarih tekerrürden ibarettir...

Yolunuz açık olsun evlatlar...
  • Sene basi ilk tyt denemem 65 civariydi. Ayt 17 18 gelmisti. Youtubeda dolaniyorum bunlarin videolarini gordum oz guven diye bir sey kalmadi. Bir b.k biliyorlarmis gibi evet argadaslar su an netleriniz ..ysa artik burayi kazanamazsiniz. Ulan dedim bu ne diyor bu isin boyle bir dinamigi mi varmis? Belli bir tarihe kadar 90 tyt neti yapamadin mi caban bosa mi gidiyor artik. Neye ugradigima sasirdim. Ondan sonra ne dinledim ne izledim calistim gectim. Tyt 95 98 arasi ayt 68 geliyor. Bunlara kulak assam buyuk ihtimal 55-60 arasi ayt 80 tytyle yili kapatirdim. Demem o ki bu issizler herkesi ayni kefeye koyuyor karsilarinda tek tip 1 ogrenci varmis gibi anlatiyor. Hayvan gibi de sponsorlardan para kazaniyor. Paraf paraf diyor sinavla alakasi olmayan yayinlarin basinda gelir isteyen paraf konularini aratsin forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 2 Temmuz 2020; 21:47:1 >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Ya hocam olay son sene çalışmakta değil. Son sene aklın başına gelebilir, normal. Sorun kişinin ders çalışacağı yerde böyle saçma sapan insanların videolarında motivasyon aramak. Ders çalışacağın yerde gri koça girip hava atar gibi çalışma yerini atmak, çözdüğün soru sayısını atmak sorun. Geçen sene gördüm mesela, kız bugün 1000 tane denklem çözdüm diyor. Bunun imkanı var mı ya? Hadi ant mat la çözmüşsündür de neden bunu büyük bir başarı gibi paylaşıyorsun? Git devam et çalışmana. Sonra neden sıralama kötü geldi. Ee gelir tabi, senin derdin ders çalışmak değil ki.

• Hele o video altındaki yorumlar beni benden alıyor. Hocam şurdan video çekicez burda çekicez

• ben hep diyorum gençler, böyle x iyi z iyi diye diye piyasada dershanede bile çalışamayacak kişileri tepenize çıkardınız, isim yazmadım şimdi dava ederler diye ama x ve z sizin istediğiniz kişi olsun farketmiyor. böyle şişire şişire fiyatlarıda artırıyorlar, kitapalrdan fotokopilerden filan verimde alamıyor öğrenciler. en kötüsü ise, öğrenciler öyle bir dershane ve bu x - z tiplerin batağına batmış ki, öğrencierr kendi çalışsa yapamayacağını sanıyor. öğrencilerin kendilerine olan özgüvenini ve başarma hırsını körelttiler. zamanındsa burada vardı çözeceği soru kitapları, konu anlatımlarını alıp dedesinin köyüne giden. çocuk gitti orada kendi azimle çalıştı ve çokda iyi bir üniye yerleşti. belki mezun biel olmuştur bilmiyorum, her sınav zamanı arada bakıyorum buranın konularına. kısacası isteyen yapıyorsa sizde yapabilirsiniz, önemli olan ne kadar istediğiniz ev bu isteği ders çalışmaya geçirebilmeniz, böyle x z kişilere para vermeyin boş yere.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.