< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impatientanx -- 2 Temmuz 2020; 19:57:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impatientanx -- 2 Temmuz 2020; 19:57:14 > |
Bu senenin dinamiklerini görmüş olduk dinamikler coh onemli
|
ağzına sağlık valla birader tamamen katılıyorum
|
Bu koçlara kim para veriyor, kim izliyor bunları agaa? 2 sene boyunca bunların ve bunlar gibilerin bir tane videosunu izlemedim. Sadece bu fosforcu dediğiniz tayfa mı geçindiriyor bunları?
Prim vermeyin bunlara. Br mi ne diyor ocakta şunu şunu yapamazsanız şuraya giremezsiniz. Şu şu neti yapamıyorsanız şöyle yapamazsanız. Sen kimsin ya? Kimin nasıl çalıştığını, sınavın nasıl geleceğini nereden biliyorsun? Ben ocakta 2 3 geo neti yapıyordum, sınavda fulledim, matta 20 - 30 yapıyordum, sınavda 34 36 arası gelecek. Sen şimdi bu durumda nasıl böyle kesin tespitler yapıyorsun? Tr de gereksiz şekilde hızlı çözmeyip 3 4 soru daha doğru yapsam, sınavdan önce 1 2 gün oksijenli solunuma baksam ve dikkat hatasından kaçırdığım bir soruyu kaçırmasaydım belki de ilk 20kdaydım ben. Demek ki yapılabiliyormuş. Ee sen kimsin de 2 haftada bile birçok konu halledilebilirken 5 ay öncesinden insanların moralini bozuyorsun? |
Yutub tayfasından cidden tiksiniyorum ya, ara sıra giriyorum bunların kanalına herkes yazmış mezuna kaldım bu sene de olmayacak gibi, kesin mezunum vs. Ulan akıllı bir insan bu yorumları okuyup demez mi bu hocayı dinlediklerine göre mezuna kaloyorlar neden ben bu hocayı rehber olarak alıyorum?
![]() |
Sevgili arkadaşlar...
Herkese öncelikle geçmiş olsun......geçti gitti......ve umuyorum sadece geçmekle kalmamıştır.....sizlere neyi nasıl daha iyi, daha kaliteli, daha sistemli yapmanız gerektiği konusunda öğretici bir YGS süreci de olmuştur.....zira önemli olan da size olumlu ya da olumsuz bir şeyler öğretebilmesidir bu tecrübenin..... Ortalıktaki toz duman dağıldığına ve bilen de bilmeyen de bir şeyler söyleyip bitirdiğine göre nacizane kişisel görüşlerimi paylaşmak istemekteyim sizlerle......zira attan düşenin halinden attan düşen anlar......öğretmeniniz olarak 17 yıldır sizlerle sınava giren bir ağabeyiniz olarak kısaca bir iki kelam etmek istedim.... Birçoğunuzla geçen yıldan bugüne kadar son derece yakın iletişim halinde idik........elimden geldiğince dilim döndüğünce belki 100'den fazla arkadaşıma ve öğrencime yardımcı olmaya gayret ettim......ve bilen bilir bir konunun üzerinde hassasiyetle durmakta idim.........etrafınızdaki çoğu öğretmenlerinizin, birçok rehberlikçinin ve ortalıkta "koç" diye gezinen çakalların cirit attığı bir mecrada.........diyordum ki asıl sınav LYS değildir....YGS'dir.......çünkü puanınızın %40 ını oluşturmasının HİÇBİR önemi yoktur.......olayın psikolojik boyutu her şeyden daha önemlidir....YGS si kötü olan bi adamın LYS için motivasyonunu tekrar sağlaması çok çok çok zordur diye söyleyip durdum...........bununla bırakmayıp olayın içini de doldurmak için yapılması gereken temel unsurlar üzerinde de durmuştum..... kısacası oyunun kurallarını öğrenin demek istemiştim açıkçası bunları anlatırken........bu önerilerimi takip eden öğrencilerimin birkaç küçük hasarla sınavı başarıyla atlattıklarını öğrendim ve yaşadım.....tekrarlıyorum.....kimseye hiçbir şeye ihtiyacınız yok.......müfredat belli....sorular belli.....yapılması gereken şey belli......... sınava gelirsek..........hocam sınav zor muydu......kolay mıydı...... sınav sınavdır beyler...bayanlar......2013'ten sonra ösym çizgisini belirledi.......3 aşağı 5 yukarı benzer çizgide gidiyor her yıl.......2015 haricinde...orada sınav ve eğitim dışı unsurlar söz konusu idi....o yılı geçiniz......ancak diğer 4-5 yıl....birbirini çok benzeri sertlikte sınavlardı.... bunu laf olarak değil bizzat sizinle sınava giren biri olarak söylüyorum............2016 sınavını didik didik eden.....her sorusunun analizini yapan bir adamın bu sınava "zordu yeaaaa" demesi saçma olur......ortada bir illüzyon var sadece.........kolay sorular bazı yıllarda çok kolay....zor sorular bazı yıllarda çok zor gelebilir.........ancak bu geneli, sınavın niteliğini etkliemez.........tekrar ediyorum......bu cümleleri herhangi bir rehberlikçi herhangi bir öğretmen söylemiyorum.......ve eğer burada sizlere bu konuda bilgi veriyor isem ben olsam bunu değerlendirir önümdeki planlarımı ve süreci bu argümanlar üzerine şekillendiririm.......ve karar alacak isem de bir an önce alırdım.........hedefime ulaşabilmek ve 40 yıl boyunca sahip olacağım mesleğe ulaşabilmek için 1 yıllık feda senesini yaşar ve hakkını verirdim..........yok devam edecek isem de bir an önce ölü toprağını üzerimden atardım ve işime odaklanırdım..........hedef belirleme, karar verme ve diğer konular ile ilgili fikirlerimi detaylıca öğrenmek isteyen arkadaşlarım ve öğrencilerime facebooktaki videolarımı izlemelerini çok şiddetli bir şekilde tavsiye ederim.............umuyorum birilerine bir şekilde faydası dokunabilirse ne mutlu bana..... lys'de de durum değişmeyecek............oyunun kuralları belli.....müfredat belli........ne daha kendisi soruları çözemeyen adamlardan kurulu dershane denilen ticarethanelere..........ne idüğü belirsiz temel lise denilen yerlere.........ne de kendisinin sınavlarda ya da hayatta hiçbir başarısı olmayan, aldığı eğitimin ne olduğu belli olmadığı halde "sınav koçu" eğitim koçu" diye ortalıkta cirit atan sahtekarlara............ disiplinli ve kararlı bir şekilde bu işi ciddiye alan öğrenci bu işin hakkını vererek hedefine ulaşır...... süreç içinde sormak ya da danışmak istediğiniz herhangi bir konu olursa 1 yıldır olduğu gibi ister buradan ister facebooktan ulaşabilirsiniz....elimden geldiğince yardımcı olabilirsem ne mutlu bana....... işiniz öğrencilik....mesleğiniz bu......... işinizi severek ve en kaliteli şekilde yapın........yapmaya çalışın... çalışan ve emek veren herkesin yolu açık olsun.... |
Ya bide aşırı samimiyetsiz nasıl katlanıyorsunuz o herife anlamıyorum o thumbnailler hele ulan sen slime kanalı mısın?Saçma sapan boya kalemleriyle motivasyon zırvaları,yok odana pembe kağıtta formul as yok kıçında sarı not al saçma salak şeyler.Bunlara prim verende kabahat.Ders anlatan hocalara lafım yok.Hatırlıyorum teoga felan hazırlanırken bir tonguç vardı bi şenol hoca bide hocalara geldik. Sonradan türedi bu saçmalıklar.Yani hadi illa destek almadan yapamam diyorsan ayda 1 izle 2 ayda bir izle.Adam saçma sebepten haftada 80 tane video atıyor koç gibi senin ben
|
Fosforcu tayfa kavramının yanina Pomodoro Bebeleri ni de eklesek güzel olur değil mi ?.
Anlamıyor musunuz ekmek kapısı bu. Koçluk moçluk hikaye. 500 600k lık tiktokçular oluşturuyor abone sayısinin yüzde seksenini. Ben de tiksiniyorum eğitim düzleminin üstüne ticaret boyasıyla badana yapılmasından.Neyse .. |
Sene basi ilk tyt denemem 65 civariydi. Ayt 17 18 gelmisti. Youtubeda dolaniyorum bunlarin videolarini gordum oz guven diye bir sey kalmadi. Bir b.k biliyorlarmis gibi evet argadaslar su an netleriniz ..ysa artik burayi kazanamazsiniz. Ulan dedim bu ne diyor bu isin boyle bir dinamigi mi varmis? Belli bir tarihe kadar 90 tyt neti yapamadin mi caban bosa mi gidiyor artik. Neye ugradigima sasirdim. Ondan sonra ne dinledim ne izledim calistim gectim. Tyt 95 98 arasi ayt 68 geliyor. Bunlara kulak assam buyuk ihtimal 55-60 arasi ayt 80 tytyle yili kapatirdim. Demem o ki bu issizler herkesi ayni kefeye koyuyor karsilarinda tek tip 1 ogrenci varmis gibi anlatiyor. Hayvan gibi de sponsorlardan para kazaniyor. Paraf paraf diyor sinavla alakasi olmayan yayinlarin basinda gelir isteyen paraf konularini aratsin forumda.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 2 Temmuz 2020; 19:49:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 2 Temmuz 2020; 20:48:37 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 2 Temmuz 2020; 21:47:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|