Şimdi Ara

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
23
Favori
27.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReapersRevenge

quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

quote:

Orijinalden alıntı: ReapersRevenge

quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

Lan hepinizde hemen kürtajı yol göstermişsiniz. Birinizde dememişki ; kızın bakireliği güme gitti diye. Birader nasıl bir tipsiniz siz. Ya evlenemezseniz ? Ne olacak o kız çocuğu ? O bekareti almanın büyük yükleri var kaldıramazsın. Nikah ile onu yapmalıydın ve şu anda kız da sende zinaya düştünüz. Hamileysede aldırma birinci moku yedin ikincisini bari yeme.

Bekareti çocuktan daha mı önemli

Ne alaka ? iyi oku yazdıklarımı. Bekaret daha önemli deseydim çocuğu aldır derdim. İlk yapılan fiil bekaret bozması olduğu için o noktadan girdim olaya.

İşe yarar bir kelime yazacaksan yaz yoksa alıntı yapıp durma rahatsızlık veriyorsun.

• Tebrikler kızınız hamile mesajı uygulamaya girdi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 30 Temmuz 2012; 19:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Yiyişmeye akıl var, ama prezervatif almaya akıl yok. Ders olsun

aklıma ilk gelen cevap bu oldu ama okurken yazıldığını gördüm
  • Tayyip aldırmaz olm o cocuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

İşte kardeş olayın o kısmını hiç düşünmüyorlar, bunu o zaman yapan biri evlenince çok daha fazlasını yapar, çünkü artık kendini tutan da birşey yokturdur

Ama bizim yüksek tahsilli arkadaşlarım bunu pek anlıyamıyor, biri de kalkmış 4 yılda kıza konuşamadıysan 40 yılda anca elini tutarsın diyor, kardeşim ben kızın ruhuna aşığım bedenine değil ki, abaza abaza dolaşan asıl kendiler haberi yok...

Son olarak açık ve net söylüyorum eğerki karısı kendisini aldatırsa karısından önce aynanın karşısına geçip suçlunun kim olduğuna baksın... İş elli tane kızla çıkmakda değil bir tane kızla elli yıl yaşamakta

• korkma sağ elden çocuk olmaz ..
  • Allah analı babalı büyütsün.
  • bende sevinçten ağlıyıcan sandım
  • Hadi kardeş Allah analı babalı büyütsün.
  • ahahahaha beyler öldüm okurken

• Baba olmayacak maalesef babalara geleceksin

• 2 tane daha yapın en az 3 diyor başkan.
  • Baba olmayacağım beyler ooooooo yeeeeeeeee karın ağrısı baslamıs kurtuldum oh be dahada bitti evlenmeden yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

quote:

Orijinalden alıntı: saint42

allah bu genclige ar namus akil fikir versin baskada bisey demiyorum kurtaj meselesine gelince bir cinayettir tek cikar yolu evlenip kurtulmak isteyen istedigi yorumu yapabilir herkesin annesi ablasi bacisi var bazilarida guluyor aglanacak duruma biride buraya gelip konuyu aciyor hauretler icindeyim

Şakirtli beldesi belediye baskanı hosgeldiniz

saint aziz demek dostum.aziz de hristiyanlıkta var.nickten fail olmuşun de git

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Baba olmayacağım beyler ooooooo yeeeeeeeee karın ağrısı baslamıs kurtuldum oh be dahada bitti evlenmeden yapmam

Ayaklarını üşütmüştür

• quote:

Baba olmayacağım beyler ooooooo yeeeeeeeee karın ağrısı baslamıs kurtuldum oh be dahada bitti evlenmeden yapmam

hemen sevinme buyuk konuşma aradan biraz zaman geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: İspiR

Kardeşim benim. Kız test filan yaptırmadan nerden biliyor hamile olduğunu. O kadar gecikme çoğu kızda oluyor.
    Sen araştırma yaptım filan diyosun ama her insanın biyolojik yapısı %100 aynı değildir. 12 günlük gecikmeler olduğunu biliyorum.
    Sürtünmeyle hiçbişey olmaz. Menilerini üzerine boşaltsan yine bişey olmaz. Yumurtalık dediğin bölge hemen ağzında mı ki tutsun kulpundan atsın içeri. Menilerini 8 cm içeriye bırakabilmen lazım ki hamilelik olasılığı ''yükselsin''. Bak kesin demiyorum. Olasılığı yükseltirsin.

1) Kız arkadaşın korkuyor. Yolda giderken alnında bakire değil diğe yazacağını ve herkesin kendisine bakıcağını düşünüyor.

2) Bakireliğinin ilerde başıne bela olacağını düşünüyor.

3) Seni seviyor kaybetmek istemiyor.

haydar dümen terk

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

İşte kardeş olayın o kısmını hiç düşünmüyorlar, bunu o zaman yapan biri evlenince çok daha fazlasını yapar, çünkü artık kendini tutan da birşey yokturdur

Ama bizim yüksek tahsilli arkadaşlarım bunu pek anlıyamıyor, biri de kalkmış 4 yılda kıza konuşamadıysan 40 yılda anca elini tutarsın diyor, kardeşim ben kızın ruhuna aşığım bedenine değil ki, abaza abaza dolaşan asıl kendiler haberi yok...

Son olarak açık ve net söylüyorum eğerki karısı kendisini aldatırsa karısından önce aynanın karşısına geçip suçlunun kim olduğuna baksın... İş elli tane kızla çıkmakda değil bir tane kızla elli yıl yaşamakta

olay budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

quote:

Niye regl olursa hamile olma ihtimali ortadan kalkıyor korkutma arkadasım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

quote:

Niye regl olursa hamile olma ihtimali ortadan kalkıyor korkutma arkadasım.

Ya fake regl ise ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.