Şimdi Ara

Baba ile aradaki yaş farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, yaşım 25. Babam ile aramda 32 yaş var. Yani belki normal olan budur diye düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımın babası ile arasındaki farkın 16 olduğunu öğrendim. Anlattığına göre baya eğlenceli bir durum. Yani babası ile yaşıtları gibi eğlenip, gezip tozabiliyor. Hovardalık yapabiliyor vs.(Aslında bu kişiden kişiye değişebilir, yani babanın nasıl birisi olduğu vs.)

Şu anda bir evlat sahibi olabilir ve rahatlıkla ona ve aileye bakabilirim ama ne bileyim sorumluluk üstlenmek istemiyorum gibi sanki ama çok da geç kalmak istemiyorum.

Sizin babanız ile aranızdaki yaş farkı nedir? Nasıl bir hayat sürüyorsunuz babanız ile? Sizce aradaki çok yaş farkı sorun çıkarır mı? Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babam 51 doğumlu ben 77. Kızım ise 2011. Yani ben de geç kalanlardanım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babam ile aramda 39 yaş fark var

• Yaş farkı 16 ise babası üvey falan heralde? Ya da fazla erken evlenmiş. Benim babamla aramda 25 30 yaş var.

• Adam 16 yasında mı baba olmuş lan

• Forum rekoru bende sanırım. Babam benden 50 yaş büyük. Tek kelimeyle kötü bir olay.

• Babam ile aramda 44 yaş fark var 22 yaşındayım . daha fazla yıl beraber vakit geçirmek isterdim bu da daha genç olması ile sağlanabilir ilk etapta iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet işte tam da bu yüzden istiyorum erken yaşta baba olmayı, evlatlarım ile daha çok bir arada olmak. Onlarla beraber eğlenip gezmek, daha çok vakit geçirmek. 18-20 yaş arası çok arkadaşım var üniversiteden ve büyük bir çoğunluğu bir evlat sahibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Evet işte tam da bu yüzden istiyorum erken yaşta baba olmayı, evlatlarım ile daha çok bir arada olmak. Onlarla beraber eğlenip gezmek, daha çok vakit geçirmek. 18-20 yaş arası çok arkadaşım var üniversiteden ve büyük bir çoğunluğu bir evlat sahibi.
    Şimdi bir çok faktör var dostum

1- O yaşta evlenerek kendi hayatından feragat ediyorsun. İşinde bir sıkıntı yaşadığında basıp istifayı çıkma özgürlüğünden bile eksik kalıyorsun çocukların için

2- Eğer iyi para kazanıyorsan o çocuklar yokluğun y sini görmeyecek ise çocuklar açısından güzel.

3- Evleneceğin kadını sadece evlenmek için mi yoksa gerçekten sevdiğin için mi seçtin vs vs gider böyle

• Şöyle bi durumda var ilerde evlenirsek kayınpederle yaş farkının az olması sıkıntı

Benden 10 15 yaş büyük birine baba diyemem ben

• Olum neyin peşindesiniz okulunuz bitsin işe girin hahahah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babam benden 31 yaş büyük.
  • babamla konuşmuyorum.hiçbir anım yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.