Şimdi Ara

B7 passattan sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba dostlar 2013 yılında 0 km 1.6 dizel otomatik b7 passat aldim comfortline paket alırken ekstra olarak zenon far sanruff ve karartılmış camlar da eklettirmiştim,Allah nasip ederse aracımı satıp b8 impression(comfortline ile trendline arası) almayı düşünüyorum fiyatı 160 bin civarı sizler ne düşünüyorsunu bu konuda aranızda b8 impression kullanan var mı? Aracın kliması manuel tek aklıma takılan bu acaba alırken ek ücret verip dijital klima ve cam tavan alabilir miyim?


    Edit:Aldığım aracıda 0 alıcam.Honda civic dizel düşündüm ama arabada kendi kendine göçük oluşuyor dediler.Superb ile passat arasında gidip geliyorum ama passat daha ağır basıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adambak -- 9 Ocak 2019; 20:52:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Comfort passat çok kötü cidden önde led yok krom detaylar yok jantlar berbat sanki çok basit duruyor 160 bin liralık araç gibi değil en dolu superb almanızı öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson 1.6 dizel otomatik al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ben de Superb alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C200D al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olarak eksik gelecektir impression

    Superb'de hangi donanım geliyor bu bütçe ile bilmiyorum ama daha doluysa superb tercih ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo-İnsignia
  • Civic'deki göçük olayı geçen sene bitti. Bu nedenle vazgeçiyorsanız Superb'de de göçük olayı var ve firma tarafından çözülmeyi bırakın henüz sorunu kabul bile etmiyorlar.



    Passat'tan memnunsanız b8 alıp geçin. Superb Passat'ın alt kalite muadilinden başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 10 Ocak 2019; 21:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, c200d al diyen arkadaşımız valla bende almayı çok isterdim ama 0 alıcam c200d nin sıfırı yaklaşık 300 bin benim bütçem 160-180 civarı, ford mondeo güzel olabilir ama her ne kadar güzel olsada sonuçta ford o yüzden hiç düşünmedim bile.Passat alsam o kadar para vereceğim ve şuanki aracımdan donanımsal olarak daha boş olucak,bu yüzden orta paket superb alıp cam tavan ekletmeyi düşünüyorum bakalım zaten passat impression kalmamış,haftaya gidip skoda ve wolsvagen ile görüşeceğim.

    Sedan alacağımız için tucson tercihlerimizin arasında yok ancak insigniayı herkes övüyor,internetten bir araştırayım,testlerini izliyim en iyisi.



    Not:Neden sıfır alıyorsun o paralara 2. El güzel araçlar var diyebilirsiniz,aracı engelli üzerine ötv indirimli alıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adambak -- 12 Ocak 2019; 12:1:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imression dizel dsg ben aldim kullaniyorum 1000 km oldu. guzel araba hocam.klima arada oynama gerektiriyor ama zirt pirt degil. full sicak basiyorum 10 dak sonra kirmizi mavi ortasina getirip 1 e aliyorum fani bi daha ellemiyorum.

    ayna katlanmasi eksikligi hissediyorum sadece. onceki araclarim far silecek ayna katlanma vs otomatik idi ama insan alisiyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle passat al hocam. 2010 da 43e b6 passat yerine 40 a exeo aldim. 9 sene sonra passat ikinci elde 70 ama exeo 40.ve inan 2010 style exeo suspansiyonu donanimi konforu klimasi yalitimi ile 2018 impression pasati cebinden cikarir.
    on susppansiyonun aynisini arkada ben ilk defa exeo da gordumdu. ama tutulmuyor iste.

    30 a degmez kendi yanan lamba silecek km

    bosver passat al bin ticaretine 2. eline bak. her sene 10 15 koyarsan koseye omur boyu sifir pasata binebilirsin. baska markada mumkun degil bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 12 Ocak 2019; 12:25:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyata hatta daha uyguna Super style donanım alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adambak A kullanıcısına yanıt
    sonuçta ford dediğiniz markanın arabası yalıtım ve konfor olarak passat'dan net daha iyi.Kalite olarak da zaten Passat'ı da superb'yi de full almayınca ortada doğru düzgün kalite farkı da kalmamış oluyor..

    Önyargıları bırakmak lazım illa klişeyse kuzu kurdun yol fordun :
  • Bende sizin gibi b7 passat variant comfortline aracıma biniyorum b8 passat comfortline manuel sıfırıña 161k istiyorlar bu paranın arabası değil passat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    doğrudur fordu kötülemiyorum ama ben şahsen tercih etmem,hatta ben değil bir çok kişi d segmentinde fordu tercih etmiyor ha hecbek araba alıcak olsaydım fiesta'yı belki alabilirdim,yada doblo tarzı araba alıcak olsam o tourneo'yu belki alabilirdim ama şimdi o kadar para veriyosun ve ford alıyosun yanlışım varsa affola ama ben böyle düşünüyorum.
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    haklısınız passat gerçekten iyi araba ancak sorun şu ki passat impression kalmamış bayilerde trendline var ancak oda çok boş comfortline de pahalı impressionu sipariş de edemiyor muşuz haftaya araştırıcam il dışındaki wv bayilerine sorucam.Ne demişler paran varsa passata biniceksin paran yoksa 2.el passata....
  • Sıfır fetişizmini anlamıyorum passat satıp sırf sıfır diye passat almak.O bütçeyr 2.el premium 3 4 yaşında ne arabalar var yahu yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adambak A kullanıcısına yanıt
    hayirlisi. maslak dogusa sorun

    onlarda yoksa kimsede yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Önce yukarıda yazdığım notu oku ötv indirimli araç sadece 0 alımlarda olur yoksa bizde biliyoruz heralde onu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adambak -- 13 Ocak 2019; 10:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impression aslında comfort'la trend arasında değil, çünkü impression da olup comfort'ta olmayan, comfort'ta olup impression'da olmayan donanımlar var. bence de en önemli fark otomatik klima gibi duruyor. far-yağmur sensörü vs.. ıvır zıvır bence. ha bir de koltuğu daha kötü diyorlar ama oturup denemek lazım. hala 160bin civarında sıfır impression varsa bence kaçmaz. ben alırken bu donanım bu fiyata olsaydı comfort almaz direk impression alırdım. 2. elde passat için en önemli şeyler otomatik + dizel + sunroof. millet bunu soruyor. impression'da da cam tavanlı araçlar var bildiğim kadarıyla ama klimayı sonradan otomatiğe çevirmek olacak iş değil. araç highline parasına bile gelebilir eğer mümkünse bile ki hiç sanmam yapacaklarını. yetkili servis park sensörünü bile orijinal takmıyor mesela golf'lere sonradan taktırmak isteyince. superb olayını ben de çok düşündüm ve comfort seçtim. superb istediğim donanım/renk bulabilseydim sanırım superb alırdım ama bulamayınca madem ikisinde de istediğim renk yok bari passat olsun dedim.

    honda civic şirket aracı olarak çok kullandım. superb veya passat'ın yanında bile geçmiyor. bunca sene passat kullanan için klişe deyimiyle attan inip eşeğe binmek olur.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.