Şimdi Ara

B5.5 passat nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003-2004 model passatlar neden bu kadar pahalı 12-13 yıllık araba ve 35.000-45.000 arasında piyasası var halen ve aşırı şekilde tutuyor çok fazla görüyorum sıfır lineaya felan yakın yani piyasası.
    Bu arabanın bukadar canlı piyasası olup halen pahalı ve tutmasının sebebi nedir?
    Kasası benim çok hoşuma gidiyor highline olanında birçok konforda var 130 hp araba.
    Ne düşünüyorsunuz bu araba hakkında
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok konforlu ama kafadan kayan güvensiz bir araba, ama konfor ve kalite olarak şimdiki haleflerinden daha iyi.
    Güvenlik zaafları dolayısıyla passat B6 saçma şekilde sertleştirilip, kaliteli bir süspansiyon da koyulmayınca çaptan düştü araba.
    Yalıtım olarak da, konfor olarak da güncellerden iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Çok konforlu ama kafadan kayan güvensiz bir araba, ama konfor ve kalite olarak şimdiki haleflerinden daha iyi.
    Güvenlik zaafları dolayısıyla passat B6 saçma şekilde sertleştirilip, kaliteli bir süspansiyon da koyulmayınca çaptan düştü araba.
    Yalıtım olarak da, konfor olarak da güncellerden iyidir.

Sunrooflu comfortline buldum
    Bunu almak mantıklımı higline ile arasında çok fark varmı?

• Güzel araba ama sorun çıkarma potansiyeli yüksek. Onun yerine mazda 6, ford mondeo gibi araçlara bakabilirsiniz.

• Panjurunda vosvos logosu oldugu icin. Bizim millet vosvogen yuavv dedigi icin yuksek fiyatlari. Evet abartmiyorum. Aynen durum bu

• B5 ve b5.5 lar virajlarda kafadan kaydigindan cok tedirgin eder guzel arabadir 130 bg 1.9 dizel motor ben olsam 1.8 150 bg lik benzinli motoru tercih ederim chiple 220 bg lere cikiyor o motor lpg uyumuda var o yuzden pahali birazda b6 ve b5.5 lardaki zayif 1.6 motora gore lpg uyumu olan en ideal motoru ..

• Dizel ile alınırsa kafadan koyma torktan dolayı daha tehlikeli bir hal alabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat b5.5 alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Panjurunda vosvos logosu oldugu icin. Bizim millet vosvogen yuavv dedigi icin yuksek fiyatlari. Evet abartmiyorum. Aynen durum bu

Belki haklısınız lakin o arabadaki güç konfor ve duruş şuan 2016 olup sıfırı 40-50000 arası olan çoğu arabada yok

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Dogrudur usta haklisin. Ama o araba 2000li yillarda kaldi. Tamam her araba pahali. Ancak onlar ayri bir pahali. Kimisi vosvos dusmani oldugumu dusunebilir. Ama ustteki mesajimin dogru oldugunu dusunuyorum. Nedir o? Bizim ulkede vosvogen sempatisi var. Hangi arabasina bakarsan bak hepsi emsallerine gore pahali.

• 3 sene b5 kasa passat kullandım.Gerçekten güzel arabaydı askere gideceğim için satmıştm. Döndüğümde çok temiz b5.5 buldum ama 50 bin istedikleri için vazgeçtim.Dolu ve temiz bir passata 40 bin verilir bence
  • 20-25000TL ederi olan, 5 para etmez çok çapulcu bir araç.

B8 kasası 75000TL sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 9 Nisan 2016; 20:47:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.