Şimdi Ara

B450 Aorus Elite kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 5 3600 işlemcisine overclock yapacağım. İnce ayarlar olduğunu düşünüyorum özellikle bu Gigabyte markasının saçma sapan arayüz kullanmasından ötürü. 1,2 voltajla 4,2 10 dakikalık test yaptım herhangi bir sorun gözükmedi.

Sıcaklık 74’ü geçmedi. İşlemci soğutucum Arctic Liquid Freezer II 240’lık model. İnce ayrıntıları varsa Overclock yaparken, onları uygulayıp stabil değerleri yakalamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Hocam x570 anakarta geçmeden önce aynı biosa sahip b450 aorus pro kullanıyordum. Eğer sonradan eklemediler ise (sanmıyorum) ayar mayar yok. Voltajı ve çarpanı ayarlayıp test ediyorsun. Olursa olur olmazsa olmaz.

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Hocam x570 anakarta geçmeden önce aynı biosa sahip b450 aorus pro kullanıyordum. Eğer sonradan eklemediler ise (sanmıyorum) ayar mayar yok. Voltajı ve çarpanı ayarlayıp test ediyorsun. Olursa olur olmazsa olmaz.
    Çok saçma.

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Hocam gigabyte ın 400 serisi anakartları tak kullan fazla kurcalama anakartları (gaming 7 hariç). Kullandıkları mosfetler dandik olduğu için adamlar birde llc ayarı koysa 65w tdp cpuları dahi az zorlayayım diyenlerden bir sürü şikayet alacaklardı.

Hocam gigabyte ın 400 serisi anakartları tak kullan fazla kurcalama anakartları (gaming 7 hariç). Kullandıkları mosfetler dandik olduğu için adamlar birde llc ayarı koysa 65w tdp cpuları dahi az zorlayayım diyenlerden bir sürü şikayet alacaklardı.
    150₺ verip Tomahawk almadığım için çok pişmanım.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Hocam çokta canınızı sıkmayın. Örneğin işlemciniz düzgün bir anakartta 1.25 voltla 4.2 ghz çalışabilecekken sizdekinde 1.3 voltla 4.2 ghz de çalışır. Yükte sıcaklık farkı olacağını sanmam ama boşta bir kaç derece fazla ısınır.

Hocam çokta canınızı sıkmayın. Örneğin işlemciniz düzgün bir anakartta 1.25 voltla 4.2 ghz çalışabilecekken sizdekinde 1.3 voltla 4.2 ghz de çalışır. Yükte sıcaklık farkı olacağını sanmam ama boşta bir kaç derece fazla ısınır.
    Hocam ilgin alakan için çok teşekkür ediyorum. Amd sistemi kurduk ama bana göre değil. 3-4k verip intel işlemci+anakart alacağım yoluma öyle devam edeceğim. Çok canımı sıktı. 8700k delid yapıp 4,7-5ghz arası yeter artar. Güzel Noctua işlemci soğutucusu çaktım mı olay bitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.