Şimdi Ara

B12 DEĞERİ KAÇ OLMALIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yaptırdığın testte yazar zaten. Referans vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş burası sevgili yapamyayan,sivilceli,şişman,özgüvensiz,şişman,osbirci inslar ile dolu kim ne bilsin B 12 kaç olmalı.

Ama şanslısın bugün hastaneye gitmiştim. Minimum değer 190 olmalı dedi doktor. 210 230 arasıysa takviye almanı tavsiye ederim.
    BENEXOL B12 alabilirsin. İnanmazsan test sonuçlarının resmini atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Yaptırdığın testte yazar zaten. Referans vs.

Profil değişmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptirdigin testte yanda referans olarak yazar. Benim 80 civariydi doktor Benexol verdi 2 ay ictim 531 olmus. Biraktim simdi.

• 200 üstü olmalı diye biliyorum. Bende de eksiklik var. Ama o lanet pembe hapları kokusundan dolayı içmiyorum. Yıllardır eksik çıkar hep B12 değerim. Muhtemelen şu an vücudumda kırıntısı dahi kalmamıştır. Çok ciddi unutkanlık yapıyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D3831EAD

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yok hocam, niçin sordunuz ki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu direncin değeri nedir ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

200 üstü olmalı diye biliyorum. Bende de eksiklik var. Ama o lanet pembe hapları kokusundan dolayı içmiyorum. Yıllardır eksik çıkar hep B12 değerim. Muhtemelen şu an vücudumda kırıntısı dahi kalmamıştır. Çok ciddi unutkanlık yapıyor bende.

İgnesi var. 1 ay kullaniyorsunuz tamamdir. 3 gunde 1 haftadavbir gibi ilerliyordu galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende emilim yoktu doktor vejeteryan mısın demişti kebapçıdan geldim diyince şok geçirmişti kadın duruma göre belirliyorlar o günleri mesela ben ilk başta gün aşırı oluyordum sonra 3 günde 1e hafta 1e döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

bende emilim yoktu doktor vejeteryan mısın demişti kebapçıdan geldim diyince şok geçirmişti kadın duruma göre belirliyorlar o günleri mesela ben ilk başta gün aşırı oluyordum sonra 3 günde 1e hafta 1e döndü
    Yemin ederim yorumu ben yazdım sandım aynısını yaşadım:D Lanet olsun bu emilim sırf mide yüzünden vitaminsiz kalmışım yıllarca yediğim etler boşa gitmiş..

• mesut çevik sizlere boşuna vitaminsiz demiyor
  • bende ki durum sonradan bir miktar düzeldi ama o zamanlar çok düşmüştü ayakta duramıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.