İstanbul'da PPF Önerisi
Merhabalar,
Aracıma PPF yaptırmak için marka ön araştırmasını yaptım fakat uygulayıcı konusunda bir türlü kafamdaki soru işaretlerini giderecek yeri bulamadım.
Bu işte en az marka kadar işçiliğin de önemli olduğunu düşünürsek sizin tecrübelerinize dayanarak bayi önerisi almak istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Vitara mı Bayon mu?
Selamlar,
1.490 TL'ye 2024 model 13.000 km'de sahibinden hatasız Suzuki Vitara 1.4 Hibrit GL 4x2 Elegance paket mi?
Yoksa 1.430 TL'ye sıfır 2025 model Hyundai Bayon 1.0 Style paket mi?
Araç genellikle şehir içi kullanılacak.
B Segment Suv(cuk)! Tavsiyesi
B segment 1.2 - 1.4 milyon arasında suv(cuk)! alma düşüncem var.
Arabayı daha çok şehir içi kullanacağım.
Yılda 2-3 sefer uzun yol ya yaparım ya yapmam.
Bizi sanayi yoluna çok düşürmeyecek, kadın şoförün de kullanırken rahat edebileceği bir araç bakınıyorum.
NOT: Sadece ankette yer alan araçları yorumlarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Ford Fiesta Şanzıman Arızası
Merhabalar, 2013 model 1.6 benzinli fiesta'da bu şekilde bir arıza aldım. Araba vites geçişlerinde problem yaşıyor. 4000 bin devire çıkıyor vites atmak için.
Çözüm olarak yazılım atılması gerekiyormuş denildi ama yazılımın işe yaramama ihtimali de varmış. Bu konuda nasıl bir yok izlemek mantıklı olur? Yetkili servise götürmek mi daha doğru olur?

|
TTNET Fiber Modem İadesi Hk.
Merhaba arkadaşlar,
TTNET fiber internet kullanıcısıyım ve yakın zamanda internet servis sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum.
Türk Telekom'un bize kiralamış olduğu fiber modemi daha önce iade etmiş arkadaşlar varsa eğer hangi aşamaları takip ettiklerini yazabilirler mi?
Teşekkkürler.
Adobe Acrobat DC yüklenmiyor !!
|
Hangi servis sağlayıcısı?
|
Bilgisayarın kendini resetlemesi
|
Meslek: Coğrafyacı

Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası