Şimdi Ara

B segment boyut yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen güzel bir honda aldım şimdide b segment bir araç düşünüyorum

polo c3 punto fiesta clio corsa i20 arasında iç hacim olarak hangisi daha geniş sizce arkadaşlar 2012 2013 kasaları için , ve tercihim ne olmalı

bana punto daha cazip ve geniş geliyo rioyu hiç düşünmüyorum zaten yardımlarınızı bekliyorum :)

• Sadece iç hacmine göremi araç seçeceksiniz.Baska bir kriteriniz yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var tabide önceliğim hacim c alamadığım için
  • iç hacmi en geniş araçların başında rio gelir. En dar clio yu alıp rio yu almamak ilginç olmuş. Internette ararsanız iç hacim ölçülerinin karşılaştırmalarıni bulabilirsiniz. Burada yapılacak yorumların çoğu farazi olacaktır. Şimdiden hayırlısı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç hacim aradım ama bulamadım beyfendi biraz yardımcı olurmusunuz
  • Punto Evo aracımdan çok memnunum gerek çekiş gücü gerekse genişlik. Bagaj olayını tavan bagajı ile çözebilirsin. Fiyat performans olarak ve işletme maliyeti olarak punto çok ön plana çıkıyor ama belkide listedeki en kötü araç olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzkr

iç hacim aradım ama bulamadım beyfendi biraz yardımcı olurmusunuz

demek ki iyi arayamamissiniz clio 4 iç hacim kıyaslamasi yazın ilk linke tıklayın. Sorunuzun cevabı orada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında hiçbirinin aman aman bir farkı yok... Ön 8cm, arka en hacimli olan 10cm farklı... Yani bir karış bile değil...

• oneriniz ne bu araclar arasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzkr

oneriniz ne bu araclar arasinda

Sorgulanan tek kriter iç hacimse, Polo ve Fiesta...

• aslinda ben deger kaybetmeyecek biraz ebat olaraak c ye yakin dusunuyorum

• b sınıfında en geniş iç hacim jazz olması lazım, rapid spaceack de olabilir
  • Toyota yaris de iç hacminin büyüklüğü ile sizi şaşırtacağından emin olabilirsiniz.

• Jazz çok geniş. Yaris de iyidir. Fiesta da yaris gibi

• iç hacimden kastınız bagaj ise en mantıklı seçecek Renault Clio Sporttourer. Fakat onunda diz ve baş mesafesi kötü

Eğer bagaj hariç sadece iç mekan genişliği derseniz Honda Jazz ama oda C segmenti parasına satıldığı için kafadan eliyorum

Ve tek seçenek Toyota Yaris kalıyor. Hem diz hemde baş mesafesi olarak çok iyi. Tavanın yüksek olması ferahlık hissini arttırıyor
  • Eğer sadece iç hacim olarak bakıyorsanız yukarıda arkadaşlar yazmışlar. Ben de fiesta aldım geçenlerde. Kriterim sizden farklı değildi, sağlam olsun, iç hacmi geniş olsun, bagajda hiç değilse 2 orta boy valiz alsın v.s. v.s.

Yaris, Polo, Clio, Corsa, Fiesta, Jazz, İ20 hepsine bindim.

Yaris: Dıştan küçük ama iç hacmi geniş, ferah, bunaltıcı değil. Bagajı fiesta, corsa ile aynı.

Clio: Dıştan büyük, ön koltuklar iyi ama arkada çok basık, bunaltıcı bir ortam var. Bagaj hacmi corsa, fiestadan az daha büyük.

Polo: 2009 Kasasına baktım dışı içi aynı. Dıştan da normal, içten de normal boyutlarda. Bunaltıcı değil, ferah. Bagaj corsa, fiesta gibi.

Corsa: Yeni kasasına bindim, iç hacmi güzel, arka diz mesafesi yeterli (1.78 boyum) tavan yeterli. Bagaj fiesta ile aynı gibi.

İ20: Garip şekilde içinde kendimi en rahat hissettiğim araç oldu, hem ön hem arkada yeterli alan var, tavan yüksek, araç içi ferah. (2012 modeldi) Bagaj diğerlerine göre az daha büyük ve kullanışlı, sağında solunda pek çıkıntı yok.

Jazz: 2011 Kasasına bindim, içi en ferah, bagajı en büyük olan bu araç. Bu araca b sınıfı demek haksızlık olur. Zaten fiyat olarakta b sınıfı değil. 2011 lerin bile temizleri 45+ fiyatlı. Fiyatından eledim.

Fiesta: Dıştan büyük duruyor, ön taraf çok rahat, arka koltuklarda rahatsız edici değil. Diz mesafesi yeterli. Bagaj corsa, polo gibi ama tekerlere gelen yerlerden dolayı kullanışlılığı azalmış.

• B sinifinda ic mekan genisligi konusunda en iyi modellerden biri yeni i20 dir. C sinifini neredeyse aratmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Eğer sadece iç hacim olarak bakıyorsanız yukarıda arkadaşlar yazmışlar. Ben de fiesta aldım geçenlerde. Kriterim sizden farklı değildi, sağlam olsun, iç hacmi geniş olsun, bagajda hiç değilse 2 orta boy valiz alsın v.s. v.s.

Yaris, Polo, Clio, Corsa, Fiesta, Jazz, İ20 hepsine bindim.

Yaris: Dıştan küçük ama iç hacmi geniş, ferah, bunaltıcı değil. Bagajı fiesta, corsa ile aynı.

Clio: Dıştan büyük, ön koltuklar iyi ama arkada çok basık, bunaltıcı bir ortam var. Bagaj hacmi corsa, fiestadan az daha büyük.

Polo: 2009 Kasasına baktım dışı içi aynı. Dıştan da normal, içten de normal boyutlarda. Bunaltıcı değil, ferah. Bagaj corsa, fiesta gibi.

Corsa: Yeni kasasına bindim, iç hacmi güzel, arka diz mesafesi yeterli (1.78 boyum) tavan yeterli. Bagaj fiesta ile aynı gibi.

İ20: Garip şekilde içinde kendimi en rahat hissettiğim araç oldu, hem ön hem arkada yeterli alan var, tavan yüksek, araç içi ferah. (2012 modeldi) Bagaj diğerlerine göre az daha büyük ve kullanışlı, sağında solunda pek çıkıntı yok.

Jazz: 2011 Kasasına bindim, içi en ferah, bagajı en büyük olan bu araç. Bu araca b sınıfı demek haksızlık olur. Zaten fiyat olarakta b sınıfı değil. 2011 lerin bile temizleri 45+ fiyatlı. Fiyatından eledim.

Fiesta: Dıştan büyük duruyor, ön taraf çok rahat, arka koltuklarda rahatsız edici değil. Diz mesafesi yeterli. Bagaj corsa, polo gibi ama tekerlere gelen yerlerden dolayı kullanışlılığı azalmış.

harika anlatmışsınız teşekkür ederim daha güzel anlatım olmazdı yarisi hiç düşünmüyordum gerçekten dıştan inanılmaz küçük duruyor onu düşüneceğim. i20 mazeme kalitesi olarak hoşuma gtmiyor. dediğiniz gibi jazz pahalı

bende punto fiesta ve son kasa polo arasında kaldım.

corsanın iç tasarımı hoşuma gitmiyor poloda çok boş

• ouzkr O kullanıcısına yanıt
    Açıkçası fiesta aldığım paraya harika punto alabiliyordum ama benim önceliğim sorunsuz bir otomatik vitese sahip olmasıydı ve puntonun dualogic vitesi ile ilgili olumsuz yorumlar okuyunca vazgeçtim. Yoksa puntodaki extraları (donanımı) ayni fiyatta diğer modellerde bulmak imkansız gibi bir şey. Manuel olacaksa punto düşünülebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.