Şimdi Ara

Azureus ne işe yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarımın çou film indirmek için bu programı kullanıyorlar. Search bölümüne yazdım çıktı ama hangisi iyi hangisi kötü nasıl bilicem ? Torrent nedir bunla alakası var mıdır ?

• torrent ağları ile dosya indirmek içn kullanılan bir program
    torrent indireceğiniz dosya ile ilgili bilgileri içeren küçük bir dosyadır, bunu torrent arama sayfalarından istediğiniz filmin ya da neyse torrentini indirip azureus gibi programlarla açarak indirmenizdir
  • utorrent in rakibidir aynı zamanda
  • torrent dosyalarını (film, müzik, oyun vs.) bilgisayarına indirmeye yarayan ara programlardan biri.
  • arkadaşım örneğin film arıyorsun.google amcaya filmin adını yazıp sonuna torrent yaz çıkan sayfalarda 30-40 kblik eklentiler olur.onu indirir programa tanıtırsan dosyanı oradan rahatlıkla indirebilirsin
  • Torrent indirmek için kullanılan bir program ayrıca fake upload bile yapılabilir ama yakalanınca atılırsın.
  • uzun süre kulllandım azerus u ancak geçen hafta açtım bilgisayar dondu kapatıp açtım yine programı açtım bilgisayar yine dondu bende utorrent kullanmaya başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winflash ne işe yarar?
    16 yıl önce açıldı
    Java ne işe yarar?Sileyim mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Torrent ve azereus vuze programı suya sabuna dokunmadan elini kirletmeden kafanı yormadan sıkıntıya girmeden film,oyun,dizi,program artık allah ne verdiyse indirebilmeni sağlayan çok güzel çok cici çok hanım hanım bir programdır.
  • yeni ismi Vuze.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.