Şimdi Ara

Azrail'e en yakın olduğunuz yer/an ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Azrail'e en yakın olduğunuz an/yer ??

mesela benim yattığımın odanın tam üstünde üst komşu vefat etmişti

Sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeBoy -- 19 Nisan 2008; 12:22:51 >

• bakıyosunuz bişi yazmıosunuz/cıkcık
  • Benim kolum daki dövme de azrail var.Cok yakınız her gün beraberiz
  • Bisikletten uçarken 2 saniyelik hamle ile kafamı kurtarabildigim an (koluk kırıldı 3 ay tedavi gördüm ameliyat oldum platin falan)
  • kucukken yoldan gecerken ne olduğunu anlamadan yola atladım hala hatırlarım kendımı kontrol edememıstım sankı bırısı ıttı gıbı neyse karsıdan cok hızlı bır motor gelıodu belkı cm ıle kurtuldum ruzgarını hıssetım yanı
  • Ben her gün yatarken korkuyorum biraz.. Ya AZRAİL bugün gelirse diye aslında ölüm den fazla korkmuyorum sadece AZRAİL gelince MÜSLÜMAN olarak öbür dünyaya gitmemekten korkuyorum..
  • ibre 250'yi gösterdiği zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apandist ameliyatında 5dkyla yırtmışım
  • Rüyamda konuşmuştum.
  • Bir sefer yarım metre öteme mermi düşmüştü.
    O da ismi lazım değil bir partinin Erciyes dağı şenliğinde...
    Kalabalıktan uzaklaşıp tepe olan bir yere çıktım.
    Adamlar aşağıda pat pat sıkıyorlar tabi...
    Hiç aklıma gelmedi öyle birşey olacağı...
    ciivvv tak diye bir ses duydum, muhtemel dibime mermi düşmütü, ufaktım zaten hemen başka bir yere kaçtım.

Diğeri de denizde boğuluyordum.
    Sandalla son anda kurtardılar.
    İşin ilgince çırpınma esnasında etrafta sandal mandal yoktu!
    Nereden geldiler anlamdım...
  • Ekmek almak için yola çıkmıştım 9-10 yaşlarındayım. Karşıdan tüpçü kamyoneti geliyor solumdan bi kamyon. Birbirlerini görmediler tüpçü kamyonun şoför kapısının ordan çarptı ve kamyon 4 metre önüme devrildip yan yatmıştı. Bilmiyorum ne kadar yakın oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 19 Nisan 2008; 14:53:33 >
  • Çatıda düz yürüyordum, branda gibi birşeyle çevrilmiş bir yer vardı.Ben beton sanmıştım, üstüne bastım.Basar basmaz yırtıldı ayağım aşağıdaydı.Az daha 5.nci kattan düşecektim.
  • kaza sırasında arabanın jantı fırladı ve suratımın heralde 3cm önünden geçti arkadaki ağaç dallarını kırıcak kadar sert ve süratli geliyordu heralde o an bi adım geride olsam ya ölürdüm ya da kör filan olurdum...
  • bursa tower plazanın acılısı vardı bınanın içinde donme dolap vardı cafe olarak kulanılacaktın boş sekılde donuyordu bır kabın yaklasık bır oda buyukluugunde ben altından getıkden 5 sanıye sonra koca kabın en usten koptu ve yere düştü 5 sanıye farkla kurtuldum ecelım gelmemiş demek daha dedim
  • arkadaslarım beni arabayla gezmeye çağırmışlardı ben her zaman giderdim o gün gitmedim halsiz gibiydim eskişehir yolunda kaza yaptılar 2 si öldü birisi 3 ağır yaralı oldu heralde bu yakın olduğum zaman
  • Araba çarptı , bisiklet gidonu karnıma saplandı, yaklaşık 25 tane falan merdiven basamağından yuvarlandım . Çok görüştük yani
  • dedem son nefesini gözlerime bakarak vermişti kanserden dolayı.. o zamandır heralde.. başımdan geçen kazaları saymıyorum.. onlarda kol bacak kırığıyla atlattım..öyle ölümlük bi durum olmamıştı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Rüyamda konuşmuştum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

ibre 250'yi gösterdiği zaman.

sus 50 kilo seni

topiğine yazdım dediklerimi eksinlikle uygula
  • quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Rüyamda konuşmuştum.

havadan sudan konuşmuştur öyle ulvi bi muhabbet olmamıştır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.