Şimdi Ara

AZİZSİLİN VAKTİ GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daum müsveddesi derhal gönderilmeli.Eliyle maçı verdi.Devre arası ne konuştular acaba oyuncularla.Tek bir pozisyonumuz yok.Rakip dalga dalga geliyor, bir kontra atağımız yok.Bu maç tamamen bilinerek ve istenerek verilmiştir.Olan maça giden seyirciye olmuştur.Aziz Yıldırım eğer sene sonu başkanlıktan istifa etmek istemiyorsa duruma el atmalıdır.Gittikçe batıyoruz.

• hocam neden sadece daum gidiyormuş?daumu getiren alsın daumu yanına nere giderse gitsin.
    12 yıl da ne verdi takıma hiç.onu küstür,bunu kaçır.

inşallah sene sonunda şampiyon olmayızda yıldırım ve daum birlikte giderler.
  • şu saatten sonra pek bişey ifade etmez.. Türkiye'de başarı ile ancak kendimizi kandırmaya devam ederiz.. Ayrıca Fenerbahçe devre arasında kesinlikle bir sol açık almalıydı.. Farkındaysanız takım kanatlardan hücum edemiyor, sağ kanat eğer Gökhan Gönül iyi oynarsa işliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln10

şu saatten sonra pek bişey ifade etmez.. Türkiye'de başarı ile ancak kendimizi kandırmaya devam ederiz.. Ayrıca Fenerbahçe devre arasında kesinlikle bir sol açık almalıydı.. Farkındaysanız takım kanatlardan hücum edemiyor, sağ kanat eğer Gökhan Gönül iyi oynarsa işliyor..

İki kanada da lazımdı da işte yönetim...
  • Aziz adam mı da iğne yapacak.Onun yaptığı iğneden hayır gelmez felç eder adamı, yıllardır ettiği gibi...
  • Artık yeter ben Teknik direktör olsam Deniz Selçuk ve Bilicayı takımımın yanından geçirmem.
    Daumun artık istifa etmesi gerekiyor. Aziz yıldıvım da istifa etsin artık.
    Yeter yahu FENERBAHÇE babalarının çiftliği mi ?
    İstediğini yapıyor herkes

• aziz silini kendisine yapsın gitsin artık bu takımdan...

o gidip aklı basında futbolu bilen birileri geldiginde zaten otomatikman gitmesi gerekenler gider.....

bayındırlık ve iskan bakanı olsun aziz yıldırım heryere tesis kursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine gece oldu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aziz Yıldırım oynak adam o istifa etmez çok zor.En azından boş durmaktansa birşeyler yapsın durumu kurtarmak için.Bu takım düzelmez beyler.Resmen dağıldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

aziz silini kendisine yapsın gitsin artık bu takımdan...

o gidip aklı basında futbolu bilen birileri geldiginde zaten otomatikman gitmesi gerekenler gider.....

bayındırlık ve iskan bakanı olsun aziz yıldırım heryere tesis kursun

Aziz yıldıvımın daaa Daumun daa Bilicanındaa Allah Belalarını versin Bilicanın ayağı kırılır da bi daha oynayamaz. Daum kokainden gidre inş.
    Aziz bev de kriz geçirir de başkanlığı bırakmak zorunda kalır inş.

Bu adam bu kadar bencil be komplexli olmasaydı şu anda belki de dünya yıldızları olacaktı
    Hakan Bilali safdışı bıraktılar şerefsizler

• Fenerbahçe daum u gönderirse inanılmaz hata yapar.

5 dk. daha gol yenmese şu anda burada mehter takımları yürütürdünüz.

Fenerbahçe aylardır şu ilkede en iyi futbolu oynayan takım, en istekli takım. Bu gece de çok güzel oynadı. Daum mu çıkıp sahaya gol atacak veya kalecilik yapacak. Önce elinizdeki malzemeye bakın kimlerle oynamışsınız.

Galatasaray veya fenerbahçe farketmiyor. taraftarın çoğu karton taraftar, zerre kadar futboldan anlamıyor ama kendilerine sorsan rijkaard ve daum da kimmiş, havada götürüp akıl satıyorlar.

hadi oradan be, sıktınız artık
  • ben bu fenerbahçe taraftarını anlamıyorum.başkanın futboldan anlamadığını artık 7 yaşındaki çocuk bile biliyor.ama hala yok daum gitsin,yok bilica gitsin.bunları getiren suçlu asıl.12 yıldır diktatörlükle,kavgayla,inatla takımı yönetti.herkesle kavga etti.transferler tam fiyasko zaten.

kimleri kaçırmadıki takımdan;
    appiah,aurello,tuncay,ortega.sadece bunlardan klubün ettiği zarar 40 milyon euro.bu paraya elendiğin şu dandik takımı satın alırsın.

teknik direktör işi ayrı bir vaka zaten.12 yıl boyunca klubü yöneten bir başkan 12 ayrı teknik direktörle çalışırmı?kovduğu adamı tekrar getirirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Fenerbahçe daum u gönderirse inanılmaz hata yapar.

Fenerbahçe aylardır şu ilkede en iyi futbolu oynayan takım, en istekli takım. Bu gece de çok güzel oynadı. Daum mu çıkıp sahaya gol atacak veya kalecilik yapacak. Önce elinizdeki malzemeye bakın kimlerle oynamışsınız.

Galatasaray veya fenerbahçe farketmiyor. taraftarın çoğu karton taraftar, zerre kadar futboldan anlamıyor ama kendilerine sorsan rijkaard ve daum da kimmiş, havada götürüp akıl satıyorlar.

Sonuç

• Yonetim evlere senlik valla. Aziz Yildirim in ve kabinesinin birakip gitmesi lazim. Yillardir diyoruz su takimin basina dogru durust bir hoca getirin transferede kadroyada karismayin diye ama Aziz Yildirim burnunu sokmadan edemiyor.

Kadroya bakiyorsun alayina brezilyali, daha halende brezilyali pesinde kosuyorlar yemin ediyorum boyle bir transfer politasi olamaz yaa, zannedersin dunyada brezilya ve turkiye harici ulke yok yada brezilyalilar yerli kadrosunda sayiliyor. Bilica gibi bir adam neden alinir? Selcuk,Deniz yillardir nasil bu takimda forma giyer. Sol kanata nasil olurda futbolcu alinmaz? Mevcut oyun duzeninde oynayamiyan Guiza daha neden inatla takimda tutulup hem adamin kariyeri hem takim mahvediliyor?

Bir tane atip geri yaslanma sistemini nasil bir mentalite kurabiliyor, ya yeminle anlayamiyorum ya resmen bu adamlar takima dusman. Bana kimse yok sakat vardi yok oydu yok buydu demesin. Yonetim bunu dusunemiyormu? Senin yedeklerin Vederson,Deniz,Selcuk,Ali Bilgin ,Bekir ,Onder ise bu sonuclarda cok normal. Ilk 11 inde Bilica gibi adam oynuyor ya daha otesi varmi,1-0 a yatacak takimda Bilica gibi saatli bombanin ne isi var?

• aziz bu işten anlamıyor kabul edin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Fenerbahçe daum u gönderirse inanılmaz hata yapar.

Daum kendi eliyle maçı vermiştir.İster kabul et ister etme.Lille 2. yarı tek kale oynadı.Arka bomboş.Bir kontra atak bile yapamadık.Tek bir tane...

• Birde saksakci kadrosu var bu Aziz Yildirim'in neymis Hep Destek Tam Destek mis. Taraftar takimi elestirmeyecekmis. Oldu gozlerimiz doldu. Fenerbahce taraftarinin takimina yaptigi destegi kac tane taraftar grubu yapmis, Hersene bir dunya kombine alan, stadi dolduran, Fenerium a rekorlar kirdiran, takima ceza aldirmayacak sekilde elinden geldigince tezahurat yapan bu taraftar degilmi? Peki bu taraftar yonetimi,teknik ekibi,futbolculari elestiremiyecekmi? Guiza yi islikladik ,daum u islikladik noldu 200 tane saksakci guizaya dauma destek cikmak icin samandiraya gitmis medyaya bakarsan butun taraftar guizadan ozur dilemis.

Guiza yi mahveden bu taraftar degil. Bu adamin bu sistemde oynayamadigi bir gercek, inatla takimda tutan ve inatla her mac sahaya suren yonetim ve teknik ekiptir Guiza yi mahveden. Onlarin yuzunden hem adamin kariyeri mahvoluyor hem takim. Goz gore gore bir inat ugruna takimi mahvediyorlar arkadas taraftar isliklamiyacaksa ne yapacak. Sol kanat yillardir agliyor ya, Umit ozatlar,Vedersonlar,Ugur Borallar,Roberto Carloslar,Andre Santoslar bu nedir yaa, Bir tuncay vardi is yapan oda kacti gitti dayanamadi artik.Yemin ediyorum takimdan soguttular yaa artik fiksture, puan durumuna bile bakmiyorum. Futboldan sogudum.

• Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece sportif başarı beklemeyin. Adam inşaatçı. Futboldan anladığı yok. Daum da yollanmalı ama adamın da yapacağı çok bir şey yok. Elindeki malzemeye bak. Deniz,Bilica,Selçuk,Volkan,Guiza bunlarla dünyanın en iyi hocası olsa ne yapcak.
  • Gariptir ki,seyrettiğim maçlardan zevk alıyorum 4-5 haftadır.Bu takımda ışık var desem bana gülersiniz sanırım ama var:)
  • Fenerbahce'den bi halt olmaz, Kazma spor'uz, Bu da bunu 100. yazisim bu foruma, kazmalar toplulugu Fenerbahce....
  • Aziz Yıldırım gitmediği takdirde böyle devam eder. Finansal anlamda tamam ama adam futboldan anlamıyor. Devre arasında bu takıma takviye yapılmış olsaydı şuan turu atlamış bir Fenerbahçe olacaktı.

Adam padişahlığını ilan etti gitmiyor şimdiye kadar kaçan ve gidenler hepsi Aziz'in marifeti. Aziz Yıldırım yapacağını yaptım git artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.