Şimdi Ara

Aziz Yıldırımı Kim Tutuklayacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özel yetkili mahkemelerce terörist olduğu iddiasıyla müebbete mahkum edilmiş bi Genelkurmay Başkanına kumpas kurulduğuna inanıp da,
    özel yetkili mahkemelerce suç örgütü kurmak ve yönetmek suçuyla cezası onanan Aziz Yıldırımın şike yaptığına inanıyosan o senin

A)Galatasaraylılığından B) kendini Fenerbahçeli zannetmenden C) şakirtliğindendir

Tutturmuşlar cemaat neden fenerle uğraşsın. yahu bu forum da dahil olmak üzere sokaktan 10 tane adam çevir 5 tane bakan say de sayamaz ama fenerbahçenin galatasarayın ilk 11 ini ezbere sayar herkes...

Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş için atlanan bi husus var belki hiç birimiz biyere imza atmadık üye olmadık ama bunlar Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütleri... memleket elden gider kimse sesini çıkarmaz ama futbol o kadar etkili ki bu ülkede uğruna adam dövülür hatta adam öldürülür

Çarşının gezide yaptıklarını, Fenerbahçe taraftarının 3 temmuz sürecinde silivride, sokaklarda yaptığı etkiyi hangi siyasi parti veya sivil toplum örgütü yapabildi Türkiyede ?

Daha 2. ve 3. dalga rüşvet operasyonu için savcılarca çıkartılan tutuklama ve gözaltı kararları emniyet tarafından uygulanmıyoken, Aziz Yıldırımı hangi hakla tutuklayacaklar merak ediyorum...

• MAA yı siyasi oyunlarla gönder
    Yine siyaset baskısı ile 6225 i değiştir
    Siyaset TFF başkanını değiştirsin
    Başbakan çıkıp iki sene gidilmesin avrupaya ne olcak desin

Daha bir sürü siyasi pozitif ayrımcılığa(!) uğra sonra , bunlar olmamış gibi "bu dava siyasi" de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

MAA yı siyasi oyunlarla gönder

Daha bir sürü siyasi pozitif ayrımcılığa(!) uğra sonra , bunlar olmamış gibi "bu dava siyasi" de

saydığın şeylerde siyasi şeyler zaten
  • başbakanın oğlunu göz altına alamayanlar, Aziz Yıldırımı havada kapar.
  • Yazını düzelt. İlk cümle inanmayıp da olacak.

Siz genç FB'liler yoruyorsunuz insanı. Rica ediyorum artık. Gn.Kur.Başkanı'nı, Atatürk'ü, vatan ve millet kavramlarını şu pis işinize bulaştırmayın. Hukuk kurumlarının kokuşmuşluğu Aziz Yıldırım ve ekibinin şike yapmış veya yapmamış olduğunu göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Yazını düzelt. İlk cümle inanmayıp da olacak.

Siz genç FB'liler yoruyorsunuz insanı. Rica ediyorum artık. Gn.Kur.Başkanı'nı, Atatürk'ü, vatan ve millet kavramlarını şu pis işinize bulaştırmayın. Hukuk kurumlarının kokuşmuşluğu Aziz Yıldırım ve ekibinin şike yapmış veya yapmamış olduğunu göstermez.

ilk cümlede yanlış yok, birazdan SBS ye hazırlanan arkadaşlar gelir konuya zaten bi de onlar baksın

aynı fikirdeyim Aziz Yıldırım şike yapmış mı yapmamış mı bilmiyorum ama mahkemelerin savcıların tarafsızlığı konusunda içimde bi şüphe var bu kesin.
  • e iyi işte onlar olurken de tepki gösterseydiniz siyaset sizden yana işleyince sıkıntı yok zıt yöne işleyince bunlar hep siyasi biz masumuz. Rıdvan dilmenin açıklamaları başlı başına bir skandaldır. mesela . demirören gibi bir adamın fedarasyon başkanı olmasına kim karşı çıktı sadece GS ve Bursa sanırım bir kulüp daha vardı. Onun için olanlar az bile olayın içinde siyasi yön olduğunu bende biliyorum ama umarım daha kötü durumlara düşeriz ülke olarak belki o zaman aklımız başımıza gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Anlamamanı normal karşılıyorum
    TFF seçimlerinde BAŞBAKAN'IN gösterdiği isim seçildi
    Değiştirilen yasa için onlarca kez SPOR BAKANI SUAT KILIÇ ile konuşuldu.
    Yetmedi BAŞBAKAN UEFA Başkanı Platini ile toplantı yaptı.

büyük ve kalın yazdığım şahıslar siyasi kişilik değil, heykeltraş demi?

• quote:

quote:

quote:

canım kusura bakma ben anlamamanı normal karşılamıyorum

TAMAM BİZ DE AYNI ŞEYİ DİYOZ BU DAVA SİYASİİİİİİİ

• Madur rolü loading %90 :-D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

e iyi işte onlar olurken de tepki gösterseydiniz siyaset sizden yana işleyince sıkıntı yok zıt yöne işleyince bunlar hep siyasi biz masumuz. Rıdvan dilmenin açıklamaları başlı başına bir skandaldır. mesela . demirören gibi bir adamın fedarasyon başkanı olmasına kim karşı çıktı sadece GS ve Bursa sanırım bir kulüp daha vardı. Onun için olanlar az bile olayın içinde siyasi yön olduğunu bende biliyorum ama umarım daha kötü durumlara düşeriz ülke olarak belki o zaman aklımız başımıza gelir.

Biz onların hepsinde tepki gösterdik. Esas gezi olaylarından beri yandaş tutum takınan gs taraftarı neredeydi kardeş söyle bakayım?
  • he_man kullanıcısına yanıt
    şikeyi örtpas etmek için bunca siyasi cabalama varken, çıkıpta bu "dava siyasi yargı bağımsız değil" diye ağlaşınca komik oluyorsunuz. Bunca cabaya rağmen bu cezaları aldınız. TFF sinden meclisine kadar herkes şikeyi örtmeye çalıştı yine kurtaramadınız hala ağlaşıyorsunuz.
  • bu şike davasını niye beklettiklerini anladım şimdi. sigorta gibi birşey olmuş.

ama tabiki de ceza onandı yani bu olanlar şike olduğunu değiştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

e iyi işte onlar olurken de tepki gösterseydiniz siyaset sizden yana işleyince sıkıntı yok zıt yöne işleyince bunlar hep siyasi biz masumuz. Rıdvan dilmenin açıklamaları başlı başına bir skandaldır. mesela . demirören gibi bir adamın fedarasyon başkanı olmasına kim karşı çıktı sadece GS ve Bursa sanırım bir kulüp daha vardı. Onun için olanlar az bile olayın içinde siyasi yön olduğunu bende biliyorum ama umarım daha kötü durumlara düşeriz ülke olarak belki o zaman aklımız başımıza gelir.

Biz onların hepsinde tepki gösterdik. Esas gezi olaylarından beri yandaş tutum takınan gs taraftarı neredeydi kardeş söyle bakayım?

Galatasaraylılar da oradaydı. ultraslan yoktu eski mesajları bulursan bak , zaten en ağır şekilde bende dahil bir çok arkadaş eleştirmişti.

• 3 Temmuz öncesinde ''Büyük Başbakan, Adam gibi Adam Recep Tayyip Erdoğan,'' pankartları açan takımın taraftarı, her hafta Rıdvan'ı, Aziz Yıldırım'ı Başbakan ile saatlerce görüşen takımın taraftarı, ''Başbakan ile aramı kimse bozamaz,'' diyen Aziz Yıldırım'ın başkanlık yaptığı takımın taraftarı şimdi çıkıp hükümete karşı olan taraftar biziz diyebiliyor.

Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, ÖYM'lerin verdiği karar ile Aziz Yıldırım'ın ceza almasını kabul etmiyorum. Aziz Yıldırım yeniden yargılanmalı. Ancak bu Aziz Yıldırım'ın ''suçsuz'' olduğu anlamına gelmiyor. Sizin anlayamadığınız şey bu. Siz diyorsunuz ki bunların hepsi kumpas, bakın paşalara.

Paşalar ile hükümetin ortak çıkar sağladığı neler vardı? Ancak Aziz Yıldırım hükümet ile kolkola gezmiyor muydu 3 Temmuz öncesi? Taraftar besteler yapmıyor muydu AKP için?

Cemaat veya hükümet Fenerbahçe ile niye uğraşır? Çıkarı olduğu için. Yok Cumhuriyet'in yıkılmaz kalesiymiş, Atatürkçülüğün sığınağıymış filan fıstık bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın göz boyaması. Çünkü 3 Temmuz öncesi hükümet aynı hükümetti, aynı ideolojiye sahipti, Aziz Yıldırım da aynı kişiydi. Tek değişen çıkar çatışması oldu.

Operasyon Fenerbahçe'ye değil Aziz Yıldırım'a yapıldı. Bunun en büyük kanıtı da kişiler-kurumlar ayrılsın denmesi ve tek gecede Fenerbahçe lehindeki kanunun jet hızı ile geçirilmesidir.

Aziz Yıldırım kendini savunmak için ''gerçekleri'' söyleyeceğine, ''Galatasaray da yaptı zamanında, onlara da ceza verin, onlar getirdi şikeyi,'' diyorsa, ben Aziz Yıldırım'ın bu işi yaptığından şüphelenirim kimse kusura bakmasın. CAS'ta bile kendini böyle savunan bir adamın, şike operasyonunda göz altına alınıp suçlanmış birini tanık diye getirtten bir adamın şike yaptığından şüphelenirim.

Aziz Yıldırım takımını gerçekten sevseydi, daha ilk günden başkanlığı bırakırdı, Fenerbahçe taraftarı da ''Aklan öyle gel,'' deseydi, bu iş buralara kadar uzamazdı.

Öyle yada böyle mahkemeden çıkan karara karşı kulüp anasayfasından ''Aziz Yıldırım'ın kurduğu suç örgütünün bir üyesi olmaktan gurur duyuyoruz,'' yazıyorsa bir kulüp, o kulübün taraftarı oturup düşünmeli bence.

Çünkü bu yazı, Aziz Yıldırım'ın kendisini korumak için 100 yılı devirmiş bir çınarı kendisine siper ettiği anlamına geliyor. Beşiktaş'ın bu kadar karışmamasının sebebi de adı şike ile geçenlere ''Aklan gel,'' demesidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

canım kusura bakma ben anlamamanı normal karşılamıyorum

TAMAM BİZ DE AYNI ŞEYİ DİYOZ BU DAVA SİYASİİİİİİİ

gel de bunu ciddiye al

• quote:

şikeyi örtpas etmek için bunca siyasi cabalama varken, çıkıpta bu "dava siyasi yargı bağımsız değil" diye ağlaşınca komik oluyorsunuz. Bunca cabaya rağmen bu cezaları aldınız. TFF sinden meclisine kadar herkes şikeyi örtmeye çalıştı yine kurtaramadınız hala ağlaşıyorsunuz.

dj gerçekten çok crazzy bi arkadaş çıktın

bir sürü siyasetle ilgili şey yazıp, bu dava siyasi değildir deyince biraz komik oldu. neyi savunduğun anlaşılmıyo kendini ifade edemiyosun... feneri kafana taktığın kadar dersleri kafana taksan odtüye girersin.

istersen sen artık bu konuya msj atma pek anlaşılmıyo dediğin, konu dışı bölümünde "tipim nasıl (ss li )" konularına bi bak, ben bile bazen bakıyorum

• Ahuna Bodom kullanıcısına yanıt
    A' dan olmanın dayanılmaz hafifliği
  • Ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FBI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.