Şimdi Ara

Aziz Yıldırımı Kim Tutuklayacak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

MAA yı siyasi oyunlarla gönder
    Yine siyaset baskısı ile 6225 i değiştir
    Siyaset TFF başkanını değiştirsin
    Başbakan çıkıp iki sene gidilmesin avrupaya ne olcak desin

Daha bir sürü siyasi pozitif ayrımcılığa(!) uğra sonra , bunlar olmamış gibi "bu dava siyasi" de

saydığın şeylerde siyasi şeyler zaten

e bunlar senin lehine olan şeylerdi

• quote:

quote:

şikeyi örtpas etmek için bunca siyasi cabalama varken, çıkıpta bu "dava siyasi yargı bağımsız değil" diye ağlaşınca komik oluyorsunuz. Bunca cabaya rağmen bu cezaları aldınız. TFF sinden meclisine kadar herkes şikeyi örtmeye çalıştı yine kurtaramadınız hala ağlaşıyorsunuz.

dj gerçekten çok crazzy bi arkadaş çıktın

bir sürü siyasetle ilgili şey yazıp, bu dava siyasi değildir deyince biraz komik oldu. neyi savunduğun anlaşılmıyo kendini ifade edemiyosun... feneri kafana taktığın kadar dersleri kafana taksan odtüye girersin.

istersen sen artık bu konuya msj atma pek anlaşılmıyo dediğin, konu dışı bölümünde "tipim nasıl (ss li )" konularına bi bak, ben bile bazen bakıyorum

sana mı soracam ne yapacağımı ayrıca bana tavsiye verecek yaşta olduğunu düşünmüyorum. Bu nicki aldığımda sen daha siyasetin "s" sini söyleyemiyordun kalkıp bana siyaset ile iligli ahkam kesme, ben senin gibi bir şeyleri saklamıyorum doğum tarihim falan açık profilimde. Siyasetten bu kadar destek alıp siyasetten şikayet etmenize gülüyorum. Davanın siyasi olmadığını söylemiyorum dibine kadar siyasidir dava , ama sizlerin ifade ettiğinin aksine,siyaset FB nin yanında durmuştur. Umarım anlamışsındır.

• quote:

quote:

quote:

şikeyi örtpas etmek için bunca siyasi cabalama varken, çıkıpta bu "dava siyasi yargı bağımsız değil" diye ağlaşınca komik oluyorsunuz. Bunca cabaya rağmen bu cezaları aldınız. TFF sinden meclisine kadar herkes şikeyi örtmeye çalıştı yine kurtaramadınız hala ağlaşıyorsunuz.

bir sürü siyasetle ilgili şey yazıp, bu dava siyasi değildir deyince biraz komik oldu. neyi savunduğun anlaşılmıyo kendini ifade edemiyosun... feneri kafana taktığın kadar dersleri kafana taksan odtüye girersin.

istersen sen artık bu konuya msj atma pek anlaşılmıyo dediğin, konu dışı bölümünde "tipim nasıl (ss li )" konularına bi bak, ben bile bazen bakıyorum

Siyasetten bu kadar destek alıp siyasetten şikayet etmenize gülüyorum. Davanın siyasi olmadığını söylemiyorum dibine kadar siyasidir dava , ama sizlerin ifade ettiğinin aksine,siyaset FB nin yanında durmuştur. Umarım anlamışsındır.

biz siyasete kendi isteğimizle bulaşmadık ki

yargının kararlarını bugün de uygulamıyo ki hükümet, bozmaya çalışıyo ve hatta sırf bizle alakalı değil belki tüm yargılamalar yenilenecek.
    aziz yıldırım şike de yapmış olabilir ama yargı üzerinde bu kadar vesayet tartışması varken ve ergenekon örneği varken, kimsenin inanmadığı yargı kararına biz nasıl saygı duyalım, doğrudur diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Yazını düzelt. İlk cümle inanmayıp da olacak.

Siz genç FB'liler yoruyorsunuz insanı. Rica ediyorum artık. Gn.Kur.Başkanı'nı, Atatürk'ü, vatan ve millet kavramlarını şu pis işinize bulaştırmayın. Hukuk kurumlarının kokuşmuşluğu Aziz Yıldırım ve ekibinin şike yapmış veya yapmamış olduğunu göstermez.

Ne zaman sıkışsalar Atatürk

Ne zaman sıkışsalar Genelkurmay

Ne zaman sıkışsalar Cumhuriyet

Ne zaman sıkışsalar Vatan,Millet,Sakarya

Ne zaman sıkışsalar Son Sözümüz Fenerbahçe

Ne zaman sıkışsalar Ergonekon-Balyoz

Gidip birini öldürsem sonrada bu ülkede hukuk yok bakın İlker Başbuğ vs. desem bunlardan farkım kalmayacak...
  • garcy kullanıcısına yanıt
    çünkü A sın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Siyasetten bu kadar destek alıp siyasetten şikayet etmenize gülüyorum. Davanın siyasi olmadığını söylemiyorum dibine kadar siyasidir dava , ama sizlerin ifade ettiğinin aksine,siyaset FB nin yanında durmuştur. Umarım anlamışsındır.

yargının kararlarını bugün de uygulamıyo ki hükümet, bozmaya çalışıyo ve hatta sırf bizle alakalı değil belki tüm yargılamalar yenilenecek.
    aziz yıldırım şike de yapmış olabilir ama yargı üzerinde bu kadar vesayet tartışması varken ve ergenekon örneği varken, kimsenin inanmadığı yargı kararına biz nasıl saygı duyalım, doğrudur diyelim

kendi isteğinle nasıl bulaşmadın senin T.Direktörün Aykut Bey , Rıdvan Bey'in telefonu ile uçaktan inip başbakanla görüşmeye gitmedi mi ? Madem siyasette bulaşmayacaktın ne işin vardı bu toplantıda ?

Neymiş kimsenin inanmadığı yargıda yargılanmışlar , bence yatıp kalkıp dua etmeniz lazım bu kadar ucuza kurtardığınız için.

UEFA
    UEFA Tahkim Kurulu
    CAS

bunlarda ceza verdi UEFA yı dernek, CAS'ı herhangi bir mahkeme yaptınız. Bunlarda siyasiydi demi ? Tam karar açıklanacağı zaman artık nereden haber geldiyse Aziz Bey yurt dışında oluveriyor, oradan açıklama yapıoyor yargı siyasdi diye. Bunu inkar eden yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neymiş kimsenin inanmadığı yargıda yargılanmışlar , bence yatıp kalkıp dua etmeniz lazım bu kadar ucuza kurtardığınız için.

UEFA
    UEFA Tahkim Kurulu
    CAS

bunlarda ceza verdi UEFA yı dernek, CAS'ı herhangi bir mahkeme yaptınız. Bunlarda siyasiydi demi ?

bilgi sahibi değilsin ama fikir sahibisin

uefa ve cas deliller ve suçlamalarla yeniden yargılama yapmadılar (1 yıl sürerdi silivriyi oraya taşımak lazımdı), Türkiyede alınmış mahkeme kararlarından hareket ederek verilecek cezaları belirlediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

UEFA
    UEFA Tahkim Kurulu
    CAS

bunlarda ceza verdi UEFA yı dernek, CAS'ı herhangi bir mahkeme yaptınız. Bunlarda siyasiydi demi ?

bilgi sahibi değilsin ama fikir sahibisin

uefa ve cas deliller ve suçlamalarla yeniden yargılama yapmadılar (1 yıl sürerdi silivriyi oraya taşımak lazımdı), Türkiyede alınmış mahkeme kararlarından hareket ederek verilecek cezaları belirlediler.

Asıl sen bilgi sahibi değilsin , kronojik olarak yazayım bakalım neler olmuş bir hatırla

24.08.2012
    TFF Yönetim Kurulu aldığı karar ile Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligine katılmaktan men etti. ( UEFA'nın baskısı sonucunda )

25.08.2011
    Fenerbahçe Spor Kulübü, TFF Yönetim Kurulu'nun men kararına karşı Tahkim Kurulu'na itiraz etti. TFF Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin itirazı reddetti. (Mahkeme sonucu nerede?)

01.09.2011
    Fenerbahçe Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde UEFA ve TFF aleyhine Şampiyonlar Liginden men kararına karşı tedbir ve 45 milyon Euro tazminat talepli bir dava açtı.

09.09.2011
    CAS, Fenerbahçe Spor Kulübünün tedbir talebini reddetti. (gerçektende mahkeme sonucu var ortada )

06.05.2012
    PFDK şike ve teşvik primi iddialarına ilişkin disiplin soruşturmasını sonuçlandırarak kararlarını açıkladı. (Klüplerle Kişileri ayırararak, )

Sonra bir sürü toplantı yapıldı UEFA ile yargı kararını beklemeksi için bir üsür pazarlık yapıldı. yargı kararını açıkladı.

En sonunda UEFA cezayı verdi, UEFA tahkimi onaylaıd CAS ta red etti. Hızlı yargılanmayı kabul eden sizdiniz, şimdi diyorsunuz ki 1 yıl silivride kamp kurmaları lazımdı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

• En büyük sıkıntı şu.
    İlker Başbuğ bana göre haksız yere içeri alınmıştır, yargının suçudur. Bu demek değil ki içeri alınan herkes haksız? Bunu nasıl anlayamıyorsunuz, gerçekten anlamıyorum.
    Tapeler var sürüyle şey var. Buna rağmen Aziz Yıldırım'la İlker Başbuğ'u bir tutup asıl siz ayıp ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

En büyük sıkıntı şu.
    İlker Başbuğ bana göre haksız yere içeri alınmıştır, yargının suçudur. Bu demek değil ki içeri alınan herkes haksız? Bunu nasıl anlayamıyorsunuz, gerçekten anlamıyorum.
    Tapeler var sürüyle şey var. Buna rağmen Aziz Yıldırım'la İlker Başbuğ'u bir tutup asıl siz ayıp ediyorsunuz

hocam ergenekona niye inanmıyosunuz orda da tape yok mu bi sürü mühimmat ele geçti, ıslak imzalı yazılar var...
    orda herşey düzmece burda herşey gerçek ? ordaki herşey düzmeceyse burdakilerin doğruluğuna nasıl inanalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

En büyük sıkıntı şu.

hocam ergenekona niye inanmıyosunuz orda da tape yok mu bi sürü mühimmat ele geçti, ıslak imzalı yazılar var...
    orda herşey düzmece burda herşey gerçek ? ordaki herşey düzmeceyse burdakilerin doğruluğuna nasıl inanalım

Ergenekonu tartışmak konuyu başka yerlere götüreceğinden o konuya girmeyelim hiç. Forumu okuyorum ve gördüğüm bu durumu belirtmek istedim hocam.

Fenerbahçeli arkadaşlar Aziz Yıldırıma kızmak yerine diğer takımlardakine kızıyorlar, bana öyle geliyor

• Hepimiz tepki gösterdik bu yargıya bu olaylarda.Ergenekon, balyoz, kck hepsinde gösterdik elimizden geldiğince.

Ulan bu yargıtay 13 yaşındaki kıza kendi isteğiyle tecavüz edildi diye karar onadı be, hepimiz göstermedik mi tepki?Bu kararı veren yargıtay ile Aziz Yıldırım kararını veren aynı be kardeşim hiç mi gözünüz görmüyor?

Ülkede tuz kokmuş tuz.Başbakan oğlunu göndermiyor ifadeye.Şike davasını başlatan savcı Zekeriya alenen açık açık yalan söylüyor görevi kötüye kullanıyor ama hala başka yerlere atanabiliyor.Dört bir koldan kasetler çıkıyor.Kalkmış hala bu yargıya güveniyorsunuz ya insaf be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Hepimiz tepki gösterdik bu yargıya bu olaylarda.Ergenekon, balyoz, kck hepsinde gösterdik elimizden geldiğince.

Ulan bu yargıtay 13 yaşındaki kıza kendi isteğiyle tecavüz edildi diye karar onadı be, hepimiz göstermedik mi tepki?Bu kararı veren yargıtay ile Aziz Yıldırım kararını veren aynı be kardeşim hiç mi gözünüz görmüyor?

Ülkede tuz kokmuş tuz.Başbakan oğlunu göndermiyor ifadeye.Şike davasını başlatan savcı Zekeriya alenen açık açık yalan söylüyor görevi kötüye kullanıyor ama hala başka yerlere atanabiliyor.Dört bir koldan kasetler çıkıyor.Kalkmış hala bu yargıya güveniyorsunuz ya insaf be.

Yav arkadaş bizde biliyoruz ülkenin bataklığa gittiğini. Koktuğunu baştakilerin ne mal olduğunu. Ama bu demek değilki Yargıtay'ın verdiği her karar yanlış olucak. O zaman tüm davaları yok sayalım. Eğer Yargıtay sizi temiz çıkarsaydı hiç biriniz laf yapmayacaktınız.

Biz daha unutmadık Rıdvan dilmen' in başbakana teşekkürlerini, azizin başbakan ile toplantılarını, Tayyip amcanın iki sene gitmeyelim Avrupa'ya ne olacak demelerini azıcık düzgün düşünün azıcık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç kimse tutuklayamayacak. Çünkü bir daha Türkiye'ye dönmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Hiç kimse tutuklayamayacak. Çünkü bir daha Türkiye'ye dönmeyecek.

yatanlar yıllardır boşuna yatıyo zaten aklı varsa dönmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.