Şimdi Ara

Aziz Yıldırım: Konuşursam herkes yanar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbolda şike iddialarıyla ilgili pazar günü gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, anjiyo olmak için yattığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü’nde kendisini ziyarete gelen yakın çevresine bomba gibi açıklamalar yaptı. İki gün hastanede kalan Yıldırım’ın “Gördüğüm kadarıyla ihale benim üzerime kaldı. Beni gözden çıkarmışlar anlaşılan! Beni harcamak istiyorlar, her şeyi benim üzerime yakıyorlar, ama konuşursam herkes yanar...” dediği iddia ediliyor.
    Yıldırım’ın ‘Konuşurum’ resti çekmesinde, basında geniş yer tutan iddiaların ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın da tavrının önemli bir etken olduğu öne sürülüyor.
    Yıldırım’ın dün bir gazetede gözaltındayken çekilmiş ‘fiş’ fotoğrafının yayımlanmasına çok içerlediği de gelen bilgiler arasında...

Konuş be başkan. Bizi yaktılar sende yak onları.

• Bizi yaktılar ne demek yahu? Bizi yakan görevini yapan savcılar, yakmaya sebep olan kim? Saçma saçma konuşmayalım. Ayrıca bir suçu saklamak da suçtur. Eğer şike olaylarına karıştıysa Aziz hapisanelerde çürüsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Bizi yaktılar ne demek yahu? Bizi yakan görevini yapan savcılar, yakmaya sebep olan kim? Saçma saçma konuşmayalım. Ayrıca bir suçu saklamak da suçtur. Eğer şike olaylarına karıştıysa Aziz hapisanelerde çürüsün.

Anlamak mümkün değil. Daha birşey kesinleşmedi hala bıt bıt ötüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Bizi yaktılar ne demek yahu? Bizi yakan görevini yapan savcılar, yakmaya sebep olan kim? Saçma saçma konuşmayalım. Ayrıca bir suçu saklamak da suçtur. Eğer şike olaylarına karıştıysa Aziz hapisanelerde çürüsün.

Yeterince yazdık, dava sonuclanmadıkca masumlardır dava sonuçlanması gerek diye. Artık forumda yazacagımız her yorumda cezaları sabıtlenmesı durumunda gecerlıdır. Forumda her yazımda se,sa lı cümle ile başlayamam.

BIT BIT ötmüyoruz, ne dediğimizi de çok iyi biliyoruz. Ama arkadasın yazısında bızı yaktılar demesı sacma. Eğer Aziz suclu bulunursa bızı yakan asıl kim oluyor? Savcılar mı?

• quote:

Fenerbahçe ve Başkanı kumpasa getirilmeye çalışıyor. Siz hala uymaya devam edin.
  • forumda aziz başkan diyip duran adamlar 2 dakika sonra ne demişler
  • quote:

quote:

quote:

Yeterince yazdık, dava sonuclanmadıkca masumlardır dava sonuçlanması gerek diye. Artık forumda yazacagımız her yorumda cezaları sabıtlenmesı durumunda gecerlıdır. Forumda her yazımda se,sa lı cümle ile başlayamam.

BIT BIT ötmüyoruz, ne dediğimizi de çok iyi biliyoruz. Ama arkadasın yazısında bızı yaktılar demesı sacma. Eğer Aziz suclu bulunursa bızı yakan asıl kim oluyor? Savcılar mı?

Arkadaşım az ou takip et olayları ortada şike falan yok.
    Mhemet yıldızın konuşma kaydı vardı ne oldu adam serbest.
    Emenikenin para sayarken fotografı vardı ne oldu adam serbest.
    Sezer in konoşma kaydı vardı adam serbest.

Elde futbolcu kalmadı olay şike davasından çıktı artık şahsi cezalar gelicek diyince yüzü renkten
    renge girenleri ördük.
    İlk başlarda dava silahlı çete kurmaktı herkes şike davası diyordu.Silahlı çete safsatası tutmamış olsa
    gerekki olay şike davasına döndü.Şike davalarının görülecegi yer neresidir adliyemi???

Biz de senin gibi diyoruz zaten her zaman.Suçlu olan cezasını mutlaka çeksin.Ama ortada bi suç yok.
    Varsa bile somut delil yok.Aziz başkanın şikayet dilekçesinde yazdığı gibi göz altı süresi uzaltılmaya
    çalışılıyor kumpas var arkadaşım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni şüphelendiren şey şu; Şikeden dolayı kimseyi tutuklayamazlar fakat suç örgütü olmak farklı. Örgüt olayı en ağır cezalara neden oluyor. Aziz Yıldırım için suç örgütü yakıştırmasıda beni şüphelendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Elde futbolcu kalmadı olay şike davasından çıktı artık şahsi cezalar gelicek diyince yüzü renkten
    renge girenleri ördük.
    İlk başlarda dava silahlı çete kurmaktı herkes şike davası diyordu.Silahlı çete safsatası tutmamış olsa
    gerekki olay şike davasına döndü.Şike davalarının görülecegi yer neresidir adliyemi???

Biz de senin gibi diyoruz zaten her zaman.Suçlu olan cezasını mutlaka çeksin.Ama ortada bi suç yok.
    Varsa bile somut delil yok.Aziz başkanın şikayet dilekçesinde yazdığı gibi göz altı süresi uzaltılmaya

renge girenleri ördük.

bu kısmı çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

quote:

quote:

renge girenleri ördük.

yav ben pek anlamıyorum peki şekip mosturoğlu neden tutuklu yargılanmak istemiyle ceza evine gönderildi

• @ yıldırım_beyazıt

menejerlik sınav sorularının çalınması ile ilgili sanırım
  • kimse kimseyi yakmadı sabırlı olun beyler...

ben adalete sonuna kadar güveniyorum eğer suçlu varsa babam olsa yine cezalandırırmasını isterim..

biz senelerdir demiyormuyduk
    aziz yıldırım-yıldırım demirören-sadri şener-faruk süren bunlar mafyadır diye şimdi neyin ney olduğunu göreceğiz...
  • Emniyetin içinde birileri medyayla işbirliği yaparak Fenerbahçe nefretini daha dava sonuçlanmadan körüklemeye çalışıyor. Delil dedikleri şeylerin geçerliliğinin olup olmadığı bile sorgulanırken kamuoyunda "çok sağlam" algısı yaratılmaya çalışılıyor. Neymiş efendim son 5 maçın sonucunu biliyorlarmış da güle güle izliyorlarmış. Delil dedikleri kayıtlar, görüntüler sonucu 3 futbolcu serbest bırakıldı, bunu da kimse konuşmuyor bizden başka.

Bu kadar sulandırılmış bir dava olamaz, fiş fotoğrafının sızması da geldiği son noktadır artık. İddialar vardır, değerlendirilir, suçlu ya da suçsuzdur farketmez ama bir dava bu şekilde etik değerlerden yoksun yürümez. Bu Fenerbahçe'ye uygulanan bir linç girişimidir. (Aziz Yıldırım'ın suçlu ya da suçsuz olması farketmez ki bana göre suçlu.)
  • bu medyada yer alan haberlere artık nasıl güveneceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönüllerin Efendisi 77

kimse kimseyi yakmadı sabırlı olun beyler...

ben adalete sonuna kadar güveniyorum eğer suçlu varsa babam olsa yine cezalandırırmasını isterim..

biz senelerdir demiyormuyduk
    aziz yıldırım-yıldırım demirören-sadri şener-faruk süren bunlar mafyadır diye şimdi neyin ney olduğunu göreceğiz...

emin ol içerdeki baban olsa ceza gelmesini istemezsin ben aziz yıldırımın suclu olduguna inanmıyorum diyelimki sike yapmıs yine ceza almasını istemiyorum kim yapmadıki bunu
  • TV kanallarından birinde bir ekonomist var ve başka ekonomist'e seslenmiş seni şu anda içeri aldırırım ve çıkamazsın diye.

Böyle bir şey yapılabilen bir ülkede hakkında delil olmadan içeri girersin.

Ayrıca savcılık nedense kimseyi hangi suçlamalarla tutuklattığı açıklamadı. Kim neden tutuklandı belli değil. Ama direk herkes şike yüzünden tutuklanmış imajı oluştu.

Şekip Mosturoğlu sınav soruları ile ilgili tutuklanmış olabilir. Örneğin bizim başkan tutuklansa bile bu şike olduğunu göstermez.

Beklide savcı çıkacak diyecekti şike soruşturmasından değil örgüt kurup sınav sorularını çalmaktan tutuklattım diyecek.

Bu durumda şampiyonluğumuz ve şampiyonlar ligine takılma hakkımız elimizden alınamaz.
  • İçimizdeki çürükler çıkıyor bu konularda..Neyse bundan sonra girmiyorum bu ''fenerbahçe'' forumuna.Sinirlerim oynuyor renktaşlardan kötü bir şey duydukça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

TV kanallarından birinde bir ekonomist var ve başka ekonomist'e seslenmiş seni şu anda içeri aldırırım ve çıkamazsın diye.

Sana komik birşey söyliyeyim mi? TEsadüfe bak :)

O programda tehdit edilen adam kim biliyor musun?
    Fenerbahçe hakkında inanılmaz deliller var , yani öyle böyle değil , o biçim deliller var diyen muhabir Ekrem Açıkel'in abisi..
    ne tesadüf değil mi? :)
  • Kimse Aziz başkan kötü işlere bulaşmamıştır demiyor. Ama Aziz Yıldırım bu spor dünyasında en az suçu olan insanlardan biridir. Aziz başkan bu spor camiasın da en az kirlenmiş insanlardan biridir.

Sıra ona gelene kadar adalet önünde hesap vermesi gereken başkaları var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.