Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ın Yalanını Belgelerle İtiraf Etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk Ekşi linkini veriyorum, buraya kopyalamak zor olur. Gözünüz korkmasın bence okuyun:
    https://eksisozluk.com/aziz-yildirimin-yalanini-belgelerle-itiraf-etmesi--4961643

• Klasik Aziz Yıldırım.
  • kör oldum Allah belanızı vermesin bu ne biçim tema
  • gerçekten güzel ve açıklayıcı bir yazı.
  • Özet:Roberto Carlos sakat olup kadroya giremediği halde oyunda oynamış gibi tam prim almış.
  • mantıklı yazı gerçekten. Madem öyle niye 2. sevilla maçının priminin makbuzu koyulmuyor.

Aziz yyıldırım yapmıştır başka çakallıklar da milletin ağzına düştük o sıkıntı
  • Sitede yayınlanan ve Sevilla maçına ait makbuz da 1.4.2008 yazıyor. Tarih olarak Rövanş maçının primi gibi duruyor ve belgede Alex ait olduğunu söylenen imza var. Oyunculara ödenen prim miktarına bakarak o belgeler birinci maça ait rövanş maçına ait demek doğru gibi durmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rövanş maçı 05.03.2008 oynanmış. Primler yaklaşık 1 ay sonra dağıtılmış gibi. Makbuz tarihine bakarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Özet:Roberto Carlos sakat olup kadroya giremediği halde oyunda oynamış gibi tam prim almış.

Yanlış özet.

Primler geç verilmiştir ondandır o tarihler.
  • LeagueOfLegends kullanıcısına yanıt
    Zamanin futbolculari, rövans maci icin de primleri aldiklarini söylediler mi? (Bilmedigimden soruyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexi bu kadar çok savunmayin. Haksız olan alex. Kaç yıl oynadı burda , paraları cebe indirdi. Bir primin lafını yapıyor. Biz de heykelini yaptık bunun. Yazık

• Ne hale geldik.
  • alex fenerden primler dahil toplam ne kadar kazanmıştır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

alex fenerden primler dahil toplam ne kadar kazanmıştır acaba ?

32m euro idi sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım koyu Galatasaraylıdır bu adama güvenmeyin.
  • Tarafların taraftarı değil, renklerin spor klübünün taraftarıyım. Insanları illa ki bi taraf olarak bölüp 3.dünya ülkesi ortamı yaratacaksınız koyun sürüleri. İlla ki taraf olmama gerek yok. Toparlamam gerekirse; Alex ölse umrumda değil. Alex gibi bir oyuncunun Taraftarı olduğunu söylediği klüb ile böyle bi it dalaşına giriyorsa taraftardır demem, burada olan piyasasını şişiriyor derim. Saygılar Captain.

• quote:

Orijinalden alıntı: Möcker

Zamanin futbolculari, rövans maci icin de primleri aldiklarini söylediler mi? (Bilmedigimden soruyorum)

Ben duymadım ve okumadım ama Edu söyledi diyorlar.

Deivid ise gecen gün bir spor programına bağlanıp söyledi. Hatta Deivid'in dediğine göre maçtan önce açıklanan primden daha fazlasını almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Möcker

Ben duymadım ve okumadım ama Edu söyledi diyorlar.

Deivid ise gecen gün bir spor programına bağlanıp söyledi. Hatta Deivid'in dediğine göre maçtan önce açıklanan primden daha fazlasını almış.

Deivid hakkinda cikan haber su sekilde ve ne spesifik bir soru sorulmus ne de ayni sekilde cevap verilmis. Sadece Sevilla maci primini aldigindan bahsetmis. Ikinci mac primine deginilmemis.

quote:

Deivid De Souza, 'Sevilla maçından sonra Deivid ve arkadaşları onlara taahhüt edilen primi aldı mı?' sorusuna şöyle yanıt verdi;

'Maçtan sonra soyunma odasına gelerek, maçtan önce söylediği primin fazlasını söyledi. Ve o primi ödedi. Ben o primi aldım.Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım ile hiç görüşmem olmadı

• Hala azizi savunanlar var yazık çok yazık

• Möcker kullanıcısına yanıt
    O haber yanlış. Ben tv de programı izledim ve özellikle üstüne basa basa tercüman Deivid'e rövanş maçını sordu. Programda Ahmet Çakar şuan bana gelen mesajlarda ilk maçımı sordunuz diyorlar değince tercüman kız 3 sefer daha Deivid'e rövanş maçını sordu.

İkinci maç yani rövanş maçı soruldu. Program da ısrarla ikinci maçı sordular çünkü gelen mesajlarda birinci maçı mı soruyorsunuz diye insanlar mesaj atmışlar.

Maçtan sonra soyunma odasına gelerek, maçtan önce söylediği primin fazlasını söyledi. Ve o primi ödedi. Ben o primi aldım.Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım ile hiç görüşmem olmadı sözü ikinci maçla ilgili. Birinci maçla ilgili değil. Ayrıca o yazı da eksik kısım var. Sevilla takımını eleyin primi alın denmiş.

Kısaca program da rövanş maçıyla alakalı olarak prim soruldu. Gazeteler farklı yazmış olabilir ama ben programı izledim ve programda rövanş maçını sordular.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.