Şimdi Ara

aziz yıldırım helal olsun sana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere ve hala bu takım geçen senelerden daha iyi diyenlere

yazıklar olsun amatör futbolcuları yetek bekletenlere ali bilgin can ilhan maldonado futbol zekası özürlü olan burak yılmaz da bu takıma alanlara yazıklar olsun

yıllardır milyonlarca dolar harcayan ama hala transfer nasıl yapılır öğrenemeyenlere yazıklar olsun

maldonado ve josico nun 2si beraber koysan 1 aurelionun yerini tutamayacağını anlamayanlara da yazıklar olsun

avrupa da aurelio gibi adam bulabilmek için en az 10m euro vermen lazım olduğınu anlamayanlara da yazıklar olsun

alex daha ne yapsın amuta falan mı kalksın alexin yanındaki adamların koşan müccadele eden savaşan fizik güçü yüksek oyuncular gerektiğini hala anlamayanlara bin kere yazıklar olsun

bir inat uğruna hatalarını kabul etmeyen hatalarını örtmek için binbir türlü senaryo deneyen insanlarada yazıklar olsun

saha da yeterli olmamasına rağmen mücadele eden tüm oyunculara helal olsun

çünkü bu hezimetlerin sorumlusu kesinlikle onlar değildir......

• geçen sene Ziko kadronun yetersizliğini gösterdi aslında,yedek takımla kendi sahasında Bursa ya yenildi.Benim yedeklerim yaramaz sağlam takım kurun bana dedi; anlayana
    ne oldu; Ziko ya şut
    Aziz Başkanın tv de konuşmasınada uyuz oldum Bu takım yürüye yürüye şampiyon olmalıydı ondan gönderdim Zikoyu diyor
    KARDEŞİM YÜRÜYE YÜRÜYE HİÇBİRYERDE ŞAMP.OLAMASSIN!KOŞMADAN OLMAZ BU İŞLER HALA ANLAMAMISSIN!

• "Yürüye yürüye şampiyon oluruz." mantalitesiyle hiçbir iş yürümez.
  • Asıl sana helal olsun.Susturucuyu kendine tak.

Deplasmanda Porto'ya yenilince bu başlıkları açıyorsunuz.

FB'nin kötü olduğu belli de Porto evinde Chelsea'lere karşı bile favori çıkan bir takım.

Bu futbolla bir şey yapamayız.Ama bu da fazla.
  • aragonesin gelmesi hataydı..zico güzelce bir sistem oturtmuştu
  • Konuyu açtığın için sana da helal olsun kardeşim, aurelio hariç tüm yazdıklarına katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

aragonesin gelmesi hataydı..zico güzelce bir sistem oturtmuştu

şu an bütün camia bunu düşünüyor..zico nun gönderilip aragones in getirilmesi hata mıydı? diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe ismi yönetime 3-4 gömlek büyük geliyor bu çok açık.
    Şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış bi takım sonraki sene bu durumlara düşüyorsa bunun sorumlusu bellidir.
  • yedek kulubeside diye bir şey yok takımda yedek kulubüseine bugün kazım hariç hiçbiri 2 lig takımında bile banko oynayamaz
  • transferin son günü 34 yaşında adam alıyoruz adam sakat.oyuna giriyor,müdahale yok 7 dk sonra oyundan çıkıyor.

tv nin başında kanser oldum .takım resmen yürüyor yanındakine pas veriyor ara sıra kanatlardan bindirme geliyor.

geçen seneki takım bu porto yu sahadan silerdi.

bu arada güzia nın aldığı para helal olsun
  • Emre'yi bu takıma oyuncu diye getirenler utansın...
    Zico'yu hiç uğruna gönderenler utansın...
    emreye verilen parayı Aurelio'ya vermeyip te bizi bu sene kümede kalma mücadelesiyle uğraştıranlar utansın...

Yazıklar olsun böyle mantığa...

Guiza ile Alex hariç herkesin aldığı paranın hakkını verdiğini düşünmüyorum.
  • Zico yu göndermekle yanlış yaptı yıldırım. Nerde geçen seneki avrupa takımı.
    Orta alana bak Maldonado-Selçuk-Josico bunlarla anca okey oynanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaylotter

Zico yu göndermekle yanlış yaptı yıldırım. Nerde geçen seneki avrupa takımı.
    Orta alana bak Maldonado-Selçuk-Josico bunlarla anca okey oynanır.

4. cüyede emre gelcek

sinirden gülüyorum
  • Dostum yazdiklarina katiliyorum.
    Aziz yıldırım iyi güzel yanı bazi şeyleri harbiden hak ederek yapiyor ama Fb Futbol klubu transferi harbi batiriyor.
    Avrupa'da başarili olcaksa Fb önce kendi futbolcularina sahip cikmali yanı satmamali !!!
    Tuncay - Aurello gibi . . .
  • Ne zaman bu başkanlık seçimi?
    Vefasızlık yapmak istmiyorum ama gerçekten takımın hali çok kötü...
  • arkadaşlar adamlar berbat oynadı ama 3-1 yenildik gerisini siz düşünün.geçen seneki takım burdan güle oynaya beraberliği rahat çıkarırdı.aziz yıldırım hala geçen seneden güçlüyüz desin.
  • noldu fenerliler.öle demeyin stat yaptı ama o.hani türkiyenin en büyük başkanıydı.2 maç kaybetti diye niye sattınız hemen büyük başkanınızı.hani sınırsız yabancı olunca şampiyonlar ligi şampiyonu olacaktınız.olursunuz maldonado ile josico ile.bide lafa geldimi ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü islam çupiden dem vurursunuz.
  • quote:

emre gibi birine o kadar para verene kadar aurelio'yu takımdan tutamayan zihniyet defolsun gitsin

neymiş ziconun tercumanı top sektiriyomuşta disiplinsizmişte sana be be adam sana ne zico senden daha şöhretli oldu diye kovarsan futbolcularını şeyine takmassan birbir giderler bana ne fenerin stadının 90.000 kişilik olmasından bana başarı lazım

bu yazıyı aslında başka biyere yazmıştım ama doğru yeri burasıymış
  • İşte bunun için hayalcisiniz diyorum(bazıları)..Hala geçen seneki takım gibi olduğunuzu sandınız...Zico'yu göndermek asrın hatasıydı..Fenerbahçenin kadro yapısını harmanlayan ve aile ortamı yaratan zicoydu..Şimdi kaldınız suratsız aragonese ..Adama teşekkür ediyor spiker hiç bişey demeden çekip gidiyor..Aragones takıma herşeyiyle negatiflik veriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

İşte bunun için hayalcisiniz diyorum(bazıları)..Hala geçen seneki takım gibi olduğunuzu sandınız...Zico'yu göndermek asrın hatasıydı..Fenerbahçenin kadro yapısını harmanlayan ve aile ortamı yaratan zicoydu..Şimdi kaldınız suratsız aragonese ..Adama teşekkür ediyor spiker hiç bişey demeden çekip gidiyor..Aragones takıma herşeyiyle negatiflik veriyor...

aragonese diyecek hiçbirşey yok,insanlıktan nasibini almamış duvarın teki!

canlı yayında spikere arkasını dönüp gitti adam

geçen senki takımın tırnağı olamaz bu takım. tam şablon oturmuştu adamlar alışmış takım düzene girmişti zicoyu hangi akla hizmet gönderdi anlamadım. sen git ziconun tam tersi birini takıma getir bu ne saçmalık.

takımda ruh kalmamış futbol oynama keyfi kazanma hevesi yok, paralı askerlere dönmüşler resmen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.