Şimdi Ara

aziz yıldırım'dan emir alan gazetici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kim bilir böyle kaç kişi var. fenerli medya derken bundan bahsediyoruz.

• Koymayin sunlari tek tek... Vallahi inanamiyorum. Olamaz boyle bir sey ya.
  • bunların makarasını yapardık. derdikki ulan medya bile fenerli. ulan bune? nasıl bir tarikata denk geldik, harekete bak.
  • metin soyismini neden kısaltmamışlar da direk A yazmışlar ki
  • Herkes neyin ne olduğunu biliyor tek tek paylaşmayın onlar inkar etmeye devam etsin.
  • cogu medyada calısan kisi boyle zaten
  • diğeride rıdvan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aziz yıldırım'ın kurduğu 3 kelimelik cümleyi (son 2 kelimesi "böyle fenerbahçeyi" olan) daha yeni gördüm twitterdan yahu. çok acayip şeyler oluyor. bunların açığa çıkmasına rağmen hala aziz yıldırımı ve inşaat işçilerini savunanlar var mı merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: geotech

metin soyismini neden kısaltmamışlar da direk A yazmışlar ki

kısaltınca halkımız ne yapıyor iyi biliyorsun
  • yav bu A. metin ile fb forumlarında bile dalga geçiliyordu başkan yaz diyor buda yazıyor diye şaşırmadık yani
  • Yalandır. hepsi komplo.
  • cemaatin işi bunlar. biri düğme resmi koysun.
  • israil in oyunları beyler
  • ali cengiz oyunu bunlar...
  • Arkadaşlar facebookta, twitterda sürekli görüp duruyorum. Bu belgeler gerçek mi ?
  • Aziz Yıldırım Nato ihalesi alırsan böyle olur işte.
  • "Yönetime/hükümete/başkana yakın kaynaklar" diye bir şey duymadınız mı acaba hiç?Niye şaşırıyorsun bu denli anlaması güç,işte o bu:)

Birileri söyler,birileri yazar..bu iddianame'de böyle bir belgenin olmasıda,savcının bizimle dalga geçtiğinin ispatıdır:)

Artık kimden sızdı bilinmez ama,adalet veya kolluk güçlerinden herhangi birisinin,baransu'yla buna benzer bir muhabbet yapmış olma olasılığı yüksek görünmekte.Mümkünse ondanda utanılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

"Yönetime/hükümete/başkana yakın kaynaklar" diye bir şey duymadınız mı acaba hiç?Niye şaşırıyorsun bu denli anlaması güç,işte o bu:)

Birileri söyler,birileri yazar..bu iddianame'de böyle bir belgenin olmasıda,savcının bizimle dalga geçtiğinin ispatıdır:)

Artık kimden sızdı bilinmez ama,adalet veya kolluk güçlerinden herhangi birisinin,baransu'yla buna benzer bir muhabbet yapmış olma olasılığı yüksek görünmekte.Mümkünse ondanda utanılsın.

o senin yönetime yakın dediğin kişiler var ama onlar yakın oldukları takımlar hakkında doğru haber yapıyor. senin normal gördüğün kişi ise rakip takım hakkında yalan haber yapıyor ve sen bunları bir tutuyorsun. birde savcıya laf atmışsın. iyi sende gazeteci ol, bolca yalan haber yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Ulan ota *oka konu açıyorsunuz. Ne kadar kastınız arkadaş. millet sıraya girmiş dur FB konusu açayım diye Alaattin Metin'i herkes tanır. Koyu Fenerli olduğunu, hatta FB TV'de çıktığını bile herkes bilir

pişkinlikte son nokta.ben utandım burada senin kürekle yeri kazıp dibine girmen lazım.

Ne alaka arkadasım ya.sizde yok mu sanıyorsunuz böyle adamlar.hiç Galatasaraylı yok bu ülkede zaten herkes Fenerbahçeli.hey allahım.

bizde var olması bu olayın doğruluğunu göstermez.bizde olanlar için ben yeterince utanıyorum zaten.sizinse adamı bir bağrınıza basmadığınız kaldı.

• Fenerli arkadaşlar hep cemaatin işidir diyorlardı ama asıl cemaatı Fenerbahçe Spor Kulübü kurmuşta haberimiz yokmuş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.