Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Boşaltın Uçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivil Havacılık, Salzburg'a iniş izni almayı unuttu, uçak kalkmadı. Başkan Yıldırım, “Hepimiz dışarı çıkalım. Futbolcular Samandıra'ya dönsünler” dedi. Kule hemen pilota “Siz kalkın havada izin alırız” talimatı verdi.

F.Bahçe’nin özel uçağı saat 13.00’te Sabiha Gökçen’den kalkacaktı, anlaşma öyleydi. Saat 12.30’da normal anons yapıldı. Herkes uçağa bindi. 12.55’te uçağın kapıları kapandı. Ama uçak bir türlü körükten çıkamadı. Bir saat oldu. Herkesin canı sıkıldı, “Niye rötar var?” diye. Özel uçaktı, rötar olmaması gerekiyordu. Pilotlara soruldu, kimse net bir cevap vermiyordu. Ama saat 14.15’te durum belli oldu.
    SALZBURG’A AKŞAM GİDERİZ
    Meğerse Sivil Havacılık, F.Bahçe’yi Avusturya’ya götürecek özel uçak için Salzburg Havaalanı’ndan iniş izni almayı unutmuş. Bunun üzerine Başkan Aziz Yıldırım, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu aradı.
    Uçak bir türlü kalkmıyordu. Başkan Yıldırım, saat 14.20’de ayağa kalkarak futbolculara “Bu uçağın ne zaman kalkacağı belli değil. Hepimiz dışarı çıkalım. Futbolcular, Samandıra’ya dönüp istirahat etsinler. Salzburg’a akşam gideriz” dedi ve kabin görevlilerinden uçağın kapısının açılmasını istedi.
    16.50’DE AVUSTURYA’DA!
    Telaşlanan pilot ve görevliler, durumu kuleye bildirdi. Kule de pilotlara “Siz kalkın, havadayken biz size Salzburg’a iniş izni alırız” dedi. Bunun üzerine saat 13.00’te kalkması gereken uçak, 14.20’de havalandı ve saat 16.50’de de Salzburg’a indi.

Sporx

• Komedi...Nasıl unutuyorsun arkadaş izin almayı...Memurların kafaya oruç vurmuş heralde
  • Bir solukta okudum aksiyon filmi gibi anasini satayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Aziz Yıldırım Boşaltın Uçağı
  • Pilotlara soruldu, kimse net bir cevap vermiyordu.
    “Bu uçağın ne zaman kalkacağı belli değil. Hepimiz dışarı çıkalım. Futbolcular, Samandıra’ya dönüp istirahat etsinler. Salzburg’a akşam gideriz” dedi
    Kule de pilotlara “Siz kalkın, havadayken biz size Salzburg’a iniş izni alırız” dedi.

Adamlar haber değil holywood senaryosu yazıyor mübarek. Heyecan, drama, aksiyon, herşey var
  • Şu sporx'e güvenmeyin gözünüzü seveyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Izin alamasaydi kule salzburgdan ne olacak di hava da mi bekleyeceklerdi futbolcular?

Haber biraz kolpa ya benziyor acikcasi ben ucak kiralasam parasini ödesem ve ucak kalkmasa orada terör estirirdim az buz para degil ucak tutup biryere ucmak kaldiki kalkin cocuklar demez aziz yildirim orayi birbirine katardi suana kadar öyle haberler yapiyorlardi onun hakkinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını habere bak, dobra dobra. Gerçekler işte, naparsın...
  • Sporx'in habercileri DH ergenlerinden bile beter
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Bir solukta okudum aksiyon filmi gibi anasini satayim

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinml

quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

Izin alamasaydi kule salzburgdan ne olacak di hava da mi bekleyeceklerdi futbolcular?

Haber biraz kolpa ya benziyor acikcasi ben ucak kiralasam parasini ödesem ve ucak kalkmasa orada terör estirirdim az buz para degil ucak tutup biryere ucmak kaldiki kalkin cocuklar demez aziz yildirim orayi birbirine katardi suana kadar öyle haberler yapiyorlardi onun hakkinda

seni gömecek yer bulamam
  • Başlık, uçak havadayken boşaltın komutu vermiş izlenimi verdi bende.
  • quote:

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Izin alamasaydi kule salzburgdan ne olacak di hava da mi bekleyeceklerdi futbolcular?

seni gömecek yer bulamam

Forumu dolaşırken farkettim de, aynı mesajı 3 farklı konuda atmışsın. Bari her konuya yazmaya uğraşma da imzana koy, daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

seni gömecek yer bulamam

Forumu dolaşırken farkettim de, aynı mesajı 3 farklı konuda atmışsın. Bari her konuya yazmaya uğraşma da imzana koy, daha kolay olur.

sıkıldım aklıma bu kelimeler geldi bende heryere yazıyorum napalım yazmayalımmı yani ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.