Şimdi Ara

Azerbaycan'da yaşamak, Mühendis Maaşı, Geçinmek vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnşallah 2 yıl sonra Elektrik Elektronik Mühendisliğinden İngilizce eğitimimi tamamlayarak mezun olacağım

fakat Azerbaycan'da yaşamak istiyorum. Orada bir mühendisin maaşı ne kadardır ? Hayat nasıldır ? Halen

Ankara'da oturmaktayım. Orada tanıdığı olan var ise bilgilerini aktarabilir mi ? Orada yaşamak için herhangi

bir belge vesaire lazım mı ? Diplomam geçerli mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Hocam sevin diye yardımcı olurdum ama bişey bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun sağolun hocam yinede.
  • Hocam sevin diye yardımcı olurdum ama bişey bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azeri bir arkadaşım bana Türkiye'nin daha iyi olduğunu söyledi.
  • Azerbaycandakiler, Türkiyeye gelmek için bu kadar can atarken.(Hatta gelenlerin Beyin Göçü yaptığı söyleniyor) Tersine beyin göçü yapmak sizce ne kadar mantıklı?

Bildigim kadariyla Azerbaycan pahali bir yer ülkemize kıyasla. Bakü özellikle baya pahalı yaşam standartlari ülkemizden çok farkli değil ama tercih edilecek yerlerden biri olduğunu düşünmüyorum şahsen. İyi olanak sağlayabilecek dünya standartlarinda olan SOCAR firmasi var iş olanaklari açısından bakmanızı tavsiye ederim.

• Hangi konularda daha iyiymiş hocam biliyor musunuz ? Duyduğum kadarı ile rüşvet olayı çok fazla imiş. Oda benim yapıma çok ters. Ancak güvenlik olayı bu ülkede kafamı kurcalayan en büyük sorun. Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim Ankara'da ki 13 Mart Güvenpark patlamasında. Zaten halihazırda 3 yıldır psikolojik tedavi alıyordum fakat o olay beni derinden etkiledi. Bu yüzden rahat edebileceğim bir yerlerde yaşamak, hayatımı oralarda idame ettirmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firmayı araştıracağım hocam, çok sağolun.
  • Azeri arkadaşlar Aliyeve nefret kusuyorlardı. 5-6 seneye kalmaz orası karışır çünkü Aliyevi seven bir tane Azeri görmedim. Adamlar ona karşı savaşmak istiyorlardı resmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.