Şimdi Ara

Azerbaycan/Bakü de Üniversite Hayatı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
9.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Türkiye'de ki üniversite fiyatları nedeniyle orayı düşünmeye başladım. Yaşam nasıldır ucuz mudur filan bilen varsa anlatırsa iyi olur. Sosyal hayatım sıfır ne içki ne de sigaram var etliye sütlüye karışmam. Rüşvet çok dönüyor diyorlar doğru mu ? Gitmek istediğim yer kafkas üni.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuasd

Rüşveet çok döner, eğitim beklemeyin sınavları rüşvetle geçersin, polisler rüşvet alır sıkıntı yaşarsın. Haytında soğursun benden söyleemesi aklından bile geçirme

Özellerde bile aynı mıdır bu durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Evet arkadaşlar Türkiye'de ki üniversite fiyatları nedeniyle orayı düşünmeye başladım. Yaşam nasıldır ucuz mudur filan bilen varsa anlatırsa iyi olur. Sosyal hayatım sıfır ne içki ne de sigaram var etliye sütlüye karışmam. Rüşvet çok dönüyor diyorlar doğru mu ? Gitmek istediğim yer kafkas üni.

Girdiyin üniversiteye bakar dostum . Qafqaz üniverstesi iyidir. Yaşam şartları Türkiyeyi bilmediyim için söyleyemicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzdur yav 20 yıl önce sosyalistlerdi bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romanyaya bükreşe gidiyorum bende aşırı ucuz hayat herşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan'da üniversite
    12 yıl önce açıldı
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNGDuM

quote:

Evet arkadaşlar Türkiye'de ki üniversite fiyatları nedeniyle orayı düşünmeye başladım. Yaşam nasıldır ucuz mudur filan bilen varsa anlatırsa iyi olur. Sosyal hayatım sıfır ne içki ne de sigaram var etliye sütlüye karışmam. Rüşvet çok dönüyor diyorlar doğru mu ? Gitmek istediğim yer kafkas üni.

Girdiyin üniversiteye bakar dostum . Qafqaz üniverstesi iyidir. Yaşam şartları Türkiyeyi bilmediyim için söyleyemicem

Saolasın hocam.
  • dostum babam 7 senedir baküde çalışıyor , çok rüşvet var şahit oldum kaç kere . bende 4 kez gittim karı kız nasıl dersen tırt dostum genelde tek kaş güzel olanlar çok az onlarda genelde rus

• rüşveti hazırla pasaport kontroldeki memur bile şükür hediye gibi bişey diyip rüşvet istiyor.

• quote:

quote:

quote:

Rüşveet çok döner, eğitim beklemeyin sınavları rüşvetle geçersin, polisler rüşvet alır sıkıntı yaşarsın. Haytında soğursun benden söyleemesi aklından bile geçirme

Özellerde bile aynı mıdır bu durum ?

Azerbaycanda ne kadar tırtıklarsam kaardır mantığı var. Devlet memurundan,öğretmenine,polisine kadar rüşvet batağındalar. Zaten maddi sebeplerden gitmek istiyorsun hayatına yazık aklından bile geçirme. giden kimseden güzeldi dediğini duymadım.

Hocam şimdi burada 20 bin olan özel üni orada 6 bin evet yani maddi sebep

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

romanyaya bükreşe gidiyorum bende aşırı ucuz hayat herşey.

hangi üniversite ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

romanyaya bükreşe gidiyorum bende aşırı ucuz hayat herşey.

hangi üniversite ?

bükreş üniversitesi politika bölümü fakültesi.

master yapcam ingilizce okiycam.

http://www.fspub.unibuc.ro/fspub/programe-de-studii/master/comparative-politics

budur bölümüm.

• o değilde orda okuyup gelen tüm arkadaşlarım okudukları bölüm dışında iş hayatına daldı ne bileyim belediye-askerlik şubesi, vs gibi:)
  • Türkiye'den Azerbaycan'a gitmek nedir ben anlamıyorum. Attan inip eşeğe binmek gibi.
    Gideceksen Türkiye'den daha iyi bir ülkeye gitmelisin. Avrupa ülkeleri, ABD, Kanada, belki Rusya vs.
    Ben şu an Fransa'da master yapıyorum ve burada devlet üniversiteleri son derece ucuz.
    Düşün, Fransa gibi dünyanın en gelişmiş ülkelerinden birisinde okuyorum ve yıllık sadece 500 euro ödüyorum. Sağlık sigortası dahil bu fiyata. Fransa, Almanya, İngiltere vs. gibi Avrupa ülkelerinden alacağın diploma tüm dünyada geçerlidir, ve saygı görür. Türkiye'den aldığımız diplomalara bile kimse doğru düzgün saygı göstermezken, Azerbaycan gibi ülkelerden alacağın diploma anca tuvalet kağıdı değeri görür. Sakın öyle bir hata yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Türkiye'den Azerbaycan'a gitmek nedir ben anlamıyorum. Attan inip eşeğe binmek gibi.
    Gideceksen Türkiye'den daha iyi bir ülkeye gitmelisin. Avrupa ülkeleri, ABD, Kanada, belki Rusya vs.
    Ben şu an Fransa'da master yapıyorum ve burada devlet üniversiteleri son derece ucuz.
    Düşün, Fransa gibi dünyanın en gelişmiş ülkelerinden birisinde okuyorum ve yıllık sadece 500 euro ödüyorum. Sağlık sigortası dahil bu fiyata. Fransa, Almanya, İngiltere vs. gibi Avrupa ülkelerinden alacağın diploma tüm dünyada geçerlidir, ve saygı görür. Türkiye'den aldığımız diplomalara bile kimse doğru düzgün saygı göstermezken, Azerbaycan gibi ülkelerden alacağın diploma anca tuvalet kağıdı değeri görür. Sakın öyle bir hata yapma.

Peki hocam okul dışında aylık giderler ne kadar oluyor? Bende yurtdışı düşünüyorum.Yaş 20 oldu daha üniye giremedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Türkiye'den Azerbaycan'a gitmek nedir ben anlamıyorum. Attan inip eşeğe binmek gibi.

Hocam biraz bilgilendirir misin nasıl olacağı hakkında mesela nasıl giriliyor bu üniversiteye ? Ve benim öğrenim görmek istediğim bölüm yüksek ihtimal orada yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 25 Temmuz 2012; 22:28:00 >

• Gitme otur oturduğun yerde.
  • Allahım bu konuyu yeni gördüğüm icin çok üzgünüm. Umarım gitmemişindir.

• Okul ucuz diyorsunda yasam pahali.yanlis bilgilendirme olmasin oranin 1lirasi bizim 2liramiz kadarmis. Ayrica azerbaycan neden. Ne biliyim avrupa ulkeleri daha iyi olur. Almanya olur fransa olur. Sartta lysden baraji gecmen ve 4yillik bi bolume girmen. Bence avrupa ulkelerini arastir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.