Şimdi Ara

Azazil: Düğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu ve görsel efektleriyle dikkat çeken Azazil:Düğüm filmi, metafizik olaylarını dini bir açıdan ele alıyor.

Sıradışı vakalarla bizzat kendisine başvuranları “Felak ve Nâs” sûreleri ile normal hayatlarına döndüren bir metafizik ve bio-enerji uzmanı olan Salih Memişoğlu, insanların bu gerçekler hakkında bilgilenmesi ve bu tür vakalarla daha bilinçli mücadeele etmeleri amacıyla, yaşadığı olayları sinema aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

29 AĞUSTOS'TA SEYİRCİYLE BULUŞACAK
    Senaryosu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Ammar filmi ile korku sinemasına özellikle görsel efekt anlamında bir çok yenilik getiren Özgür Bakar’ın yaptığı Azazil: Düğüm, 29 Ağustos 2014 tarihinde, 120 sinemada birden seyirci ile buluşacak filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor.

Azazil:Düğüm, metafizik ve korku filmlerinden keyif alan izleyicilerin yanısıra dini açıdan bu tür olayların nasıl çözümlendiğini bilmek isteyenlerin de mutlaka görmeleri gereken bir film.

“Azazil” secde etmeyi Kabul etmeyen ilk şeytan. Düğüm ise seri olması planlanan Azazil filmlerinin ilk hikayesi.

İnsanların birbirlerine yaptıkları büyülerin Kuran-ı Kerim’e gore daha çok belli objelere düğüm atılması şeklinde gerçekleştiğini belirten Memişoğlu, Ekibinden filmin merkezini bu tarz büyülerden ve varlıklardan korunma yollarını göstermek üzerine oturtmalarını istemiş.

CİN VE ŞEYTAN VAKALARINA BİLİMSEL BAKIŞ
    Film bir ilki gerçekleştirerek cin ve şeytan vakalarına bilim adamlarının bakış açılarını, doktor-hoca ikilemlerini ve birlikteliklerini de perdeye taşıyor.

AZAZİL:DÜĞÜM, FİLMİNİN KONUSU
    Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın’la arabada giderlerken bir köpeğe çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır. Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, metafizik ve paranormal olaylar üzerine başka bir bakış açısı getiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncular Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan ve Zafer Altun’a Antalya Şehir Tiyatroları ustalarından Murat Ercanlı eşlik ediyor.

ALINTIDIR
    KAYNAK:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 25 Haziran 2014; 17:32:10 >

• edit : neyse daha fazla saçma sapan cevaplar gelmesin uğraşamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 5 Eylül 2014; 10:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Harbiden yeter be. Ulan herifler bıkmıyor cinli filim çekmekten. Bıktık be kardeşim, hep aynı senaryo bari 2-3 yeni şey katın. O filmi çekmek için harcanan paraya yazık, ayrıca afiş de The Exorcist'in bildiğin kopyası her şey aynı.Sadece arkaplan değiştirilmiş nerdeyse.

Kolayı var, izlemezsin olur biter
  • Öncelikle kendi insanımı bişeyleri yapabilme açısından küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın.! Şimdi şu paylaşılan videolarda muhteşem dediğimiz filmlerdeki teknolojiyi kullanamazmıyız ? Bence kullanırız fakat malesef bizim halkımız paragöz amaçları nasıl ucuz yollu bir film veya dizi çekipte parayı kaldırırız düşüncesindeler.

Tek bir stüdyo içersinde teknoloji ile hayranlıkla izlediğimiz filmler nasıl yapılıyor bir göz atalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubrick

Harbiden yeter be. Herifler bıkmıyor cinli filim çekmekten. Bıktık be kardeşim, hep aynı senaryo bari 2-3 yeni şey katın. O film için harcanan paraya,emeğe yazıktır,ayrıca afiş de The Exorcist'in bildiğin kopyası her şey aynı.Sadece arkaplan değiştirilmiş nerdeyse.

edit : İmla

bu tarz cümleleri kullanan kişi ya cinlere iman etmiyordur yada aşırı korkuyordur korku filmlerinden. eğer sevmiyorsan yanına bir mendil al gidip mahsun kırmızıgülün aşırı duygusal filmlerini izleyebilirsin. bana göre de o tarz aşk ağlamalı duygusal romantik filmlere harcanan para fuzuli masraf mesela. titanik buna en iyi örnek aptal iki aşığın hikayesi için kaç milyon dolan çarçur edildi. zevkler ve renkler tartışılmaz. korkanlar aşk filmlerini sever cesurlar cinli filmleri sever.

• mmnn M kullanıcısına yanıt
    Bunun korkaklık cesurluk la alakası yok Müslümanım cinlere inaniyorum , benim anlattığım boyle filmlerin sürekli tekrar etmesi adamlar sırf para için cekiyorlar . ayni senaryodan 10 tane film yapıyorlar hep de ayni terane , bunu izleyip de korkan varsa gulerim ona. Bizzat ben zamanında Havas ilmiyle uğraştım bir suru olay yaşadım yani hayat 3.sinif korku filmlerdeki gibi değil. Ask filmlerine gelince , ask filmleri sevdiğimi söylemedim aksine nefret ederim yani bos yere kendi kendine celallenmissin. Zaten boyle filmleri izleyip korkanlar 12 13 yaşlarında çocuklardır. Hele bu filmi cesurluk korkaklıkla bağdaştırman gerçekten komik. Eğer gercekten ben cesurum hiç bir şeyden korkmam diyorsan Havası araştır . Bizzat yıllarca çalıştım ve emin ol gördüğünde korkudan aglayacagin badireler yaşadım. Yani cesurluk film izlemekle ölçülmez dostum. Bu benim kişisel yorumum isteyen katılır, istemeyen katilmaz. Ama herkes saygı duymali. Ben senin fikrine saygı duyuyorum, sen de benim fikrime saygılı olmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçimden geldi, dışa vurup rahatlayayım: abicim bu nasıl bir filmdi böyle? Adamlar Ammar diye bi film yapmışlar off! olayı bitirmişler, derken Azazil geldi hiç de hoş gelmedi. Şöyle ki bu sektördeki onlarca filmi yiyip yutan insanlar var. Birkaç tanesi bir araya gelse bu senaryoyu ona katlar bi iş koyarlar ortaya.
    Bu adamlar ellerindeki bu korkunç kötü senaryoyu dünya bi para yatırıp filme çekerken ne düşünüyormuş acaba? Tamam amaç para kazanmak falan ama durup bi de düşünmek lazım biz neyden para kazanıyoruz, demek lazım. Verdiğim paraya ayrı acıdım, bir de üstüne seyirci olarak kendimi aşağılanmış hissettim iyi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    burçlar ve suçlular
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dvdrip çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.