Şimdi Ara

az yiyeceklerle nasıl çok kalori alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makarna pilav bi yere kadar.2-3 Tabaktan sonra yiyemiyorum. Miğde küçük,kalori-karbonhidrat-protein hesaplamaktan bıktım be kimisi kilo veremiyor,ben kilo alamıyorum.
    Bu arada evdeki yemekleri bol bol yiyorum ama maalesef maddi durum yok.Belli bir yere kadarr.
    Hani bol kalorili ve ucuz şeyler nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 tabak pilav yiyo mide küçük diyo ulan pc yi kıracam sinirden
  • kardeş 20 gün hiç yemek yeme tamamdır.
  • birazcık insan olun da ciddi yorum atın

• Tüketebildiğin kadar tavuk ve yumurta sarısı (mümkünse çiğ) hala alamıyorsa bir doktora git kan değerlerini ölçtür sana protein takviyesi versin

• Ben bir tabağı bile bitiremiyorum
  • Düzenli beslenmek gerek hocam ben işe girdikten sonra kilo aldım bide iş yerimde hem çeşit hem miktar bol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mümkün olduğunca yemekleri gece yatmadan önce ye ve abur cuburuda eksik etme. 1 aya 10 kilo alırsın.

• Al bi ufak çikolata gör kaloriyi
  • Bende snn gibi zayıfım Panpa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boza-1 bardak yaklaşık 45-500 kalori ama uyarayım bundan alacağın kilo göbeğe yağ olarak gider.Almak istersen bimde var 2.25 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiegoAngelo

Mümkün olduğunca yemekleri gece yatmadan önce ye ve abur cuburuda eksik etme. 1 aya 10 kilo alırsın.

Sağlıklı kilo almak var bide çikolata kola cips yiyip yağ olarak geri dönmesi var yağlanır heryeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin zayıf olmak (besinleri yeteri kadar alınırsa) sağlıklıdır. Çoknkalorı almak istiyorsan jelibonlarda çok kalorı olduğunu hatırlıyorum. Marketten alırken arkasındaki kalori değerine bak abur cubura aban.

• up

• geç saatlerde yemek ye. ayrıca her yemekten sonra çikolatta gibi şeyler tüket. mesela eti browni de çok fazla kalori var. Ayrıca patates kızartmasını bol mayonezli ye.

NOT: DEDİKLERİM SAĞLIK AÇISINDAN SAKINCALIDIR. KALORİSİ YÜKSEK OLAN FAKAT VÜCUDA ZARARI OLABİLECEK BESİNLERDİR. DİKKAT EDİNİZ.
  • Kaç kilosun ? Bende çok zayıfım iştahım yok gibi benim, 1 tabaktan fazla yiyemiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resteon

Kaç kilosun ? Bende çok zayıfım iştahım yok gibi benim, 1 tabaktan fazla yiyemiyorum ben

4-5 adet çiğköfte rahat yerim.4 yarım ekmek döner yemişliğim var.Bunlar birşey değil kilo aldırmıyor. 174 - 60 kiloyum + spor yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

Kaç kilosun ? Bende çok zayıfım iştahım yok gibi benim, 1 tabaktan fazla yiyemiyorum ben

4-5 adet çiğköfte rahat yerim.4 yarım ekmek döner yemişliğim var.Bunlar birşey değil kilo aldırmıyor. 174 - 60 kiloyum + spor yapıyorum

Oha ya ben 1.80 boy var 51 kiloyum şükret çiğköfte bende yerim 4 tane falan da aç olduğum zaman falan ama 4 yarım ekmek döner yiyemem öyle + Spor bende yapıyorum 2 aydır 1 kilo anca aldım

• Kiloyu kas olarak almak istiyorsan zorlanman doğal.
    Günlük kaç kalori alıyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

Oha ya ben 1.80 boy var 51 kiloyum şükret çiğköfte bende yerim 4 tane falan da aç olduğum zaman falan ama 4 yarım ekmek döner yiyemem öyle + Spor bende yapıyorum 2 aydır 1 kilo anca aldım

4-5 aydır 60 kiloyum :D
    Döner + ayran + acı biber veya turşu öfffff be :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.