Bildirim
Az Yakan Sedan Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: FirsTHurT
Merhabalar...
Aracımız civic i yakıt tüketiminden dolayı değiştirmek istiyoruz. 65000 tl civarında az yakan otomatik bir sedan Sorun çıkartmayacak uzun yıllar kullanılacak bir öneriniz var mı ?
70000 tl ye subaru xv bakabilirsiniz şehir içi 8.1 yakar benzinlidir ve 4 çekerdir.sorunsuzluk konusundada başarılıdır.ancak 2.eli yoktur ve crossoverdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 21 Ocak 2014; 16:46:26 >_____________________________ -
rapid
toledo
corolla
1.8 cvt lancer 2. el
manuel asx_ crossover_
1.8 cvt avensis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 21 Ocak 2014; 16:57:16 >_____________________________ Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17) -
508 HDI Allure full donanım düşünebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bayan-sahibinden-cok-temiz-peugeot-508-allure-1.6-hdi-full-model-146788150/detay_____________________________ -
CLİO _____________________________ -
skoda octavia dizel
_____________________________ -
Benzinli araçlar için karşılaştırmalı, yakıt verilerini içeren tablosu için:
http://forum.donanimhaber.com/m_83116332/tm.htm
Dizel araçlar için karşılaştırmalı, yakıt verilerini içeren tablosu için:
http://forum.donanimhaber.com/m_83103268/tm.htm
Benim önerilerim:
Skoda Rapid
Hyundai Accent Blue
Seat Toledo
Fiyatlar güncel değildir. Linkler, yakıt anlamında yol göstermesi adına atılmış olup, umarım yardımcı olurlar. Saygılarımla._____________________________ 2011 W204 OM271 Fascination
2015 C4 1.6 e-HDI Exclusive
-
Acelen yoksa, Mart Nisan gibi Mazda 3 yeni kasa gelecek, motorları gayet tasarruflu skyactive teknoloji kullanıyorlar ve %30'a varan tasarruf sağlıyor. _____________________________ Türkiye'nin ilk Mazda forumu Klap'tır. Geri kalan ne varsa; Garaj'dır. -
508 HDI Allure çok güzel araç bence parasını hakkediyo hemde ağzına kadar dolu dizel+otomatik uzun yıllar binilebilir _____________________________ Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: xrebelliousx
skoda octavia dizel
Kesinlikle katılıyorum, ben de Skoda Octavia TDI-DSG öneriyorum. Sizi üzmez :)_____________________________ İKÜ'de Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi -
quote:
Orijinalden alıntı: e-rose
Acelen yoksa, Mart Nisan gibi Mazda 3 yeni kasa gelecek, motorları gayet tasarruflu skyactive teknoloji kullanıyorlar ve %30'a varan tasarruf sağlıyor.
mazda yine dizel aracına tutturup altı ayda bir bakıma gelicen derse yine ayda 2 adet satışa mahkum olur.Dizelleri 6 ay-10bin km bakım aralığı var diye araştırmaktan vazgeçmiştim zamanında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 21 Ocak 2014; 17:30:35 >_____________________________ Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17) -
dizel alacaksanız, volkswagen jetta, skoda octavia (otomatik vitesle ilgili tartışmaya girmiyorum), citroen peugeot renault sedanları ile toyota corolla az yakar.
otomatik vites konforu ve sorunsuzluğu konusunda da forum da epey başlık var, oradan bilgi edinebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu ülkede yaşamanın bedeli bu kadar ağır olmamalı -
quote:
Orijinalden alıntı: beyzade0606
quote:
Acelen yoksa, Mart Nisan gibi Mazda 3 yeni kasa gelecek, motorları gayet tasarruflu skyactive teknoloji kullanıyorlar ve %30'a varan tasarruf sağlıyor.
mazda yine dizel aracına tutturup altı ayda bir bakıma gelicen derse yine ayda 2 adet satışa mahkum olur.Dizelleri 6 ay-10bin km bakım aralığı var diye araştırmaktan vazgeçmiştim zamanında
Benim dizel motordan bahsettiğimi nereden çıkardınız, mazda'nın en büyük hatası PSA grubunun dizel motorunu kullanması olmuştur ki; bu Mazda'nın sorunsuzluk imajına zarar vermiştir... Benim bahsettiğim başka bir şeydi ama neyse, sizin ön yargınızı aşmaya çalışmak nafile. Alacağınız araç Şimdiden hayırlı olsun..._____________________________ Türkiye'nin ilk Mazda forumu Klap'tır. Geri kalan ne varsa; Garaj'dır.
-
quote:
quote:
quote:
Benim dizel motordan bahsettiğimi nereden çıkardınız, mazda'nın en büyük hatası PSA grubunun dizel motorunu kullanması olmuştur ki; bu Mazda'nın sorunsuzluk imajına zarar vermiştir... Benim bahsettiğim başka bir şeydi ama neyse, sizin ön yargınızı aşmaya çalışmak nafile. Alacağınız araç Şimdiden hayırlı olsun...
kardeş benim ne önyargım olacak sonuçta mazda kendini fazlasıyla ispatlamış benim önyargım yok sadece dizel motorunu eleştirdim o kadar yoksa mazda benim hayallerimdeki araç diyebilirm.Evet benzinli motorda inşallah bir devrim yaparlarda hakettiği yeri bulur mazda_____________________________ Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim dizel motordan bahsettiğimi nereden çıkardınız, mazda'nın en büyük hatası PSA grubunun dizel motorunu kullanması olmuştur ki; bu Mazda'nın sorunsuzluk imajına zarar vermiştir... Benim bahsettiğim başka bir şeydi ama neyse, sizin ön yargınızı aşmaya çalışmak nafile. Alacağınız araç Şimdiden hayırlı olsun...
kardeş benim ne önyargım olacak sonuçta mazda kendini fazlasıyla ispatlamış benim önyargım yok sadece dizel motorunu eleştirdim o kadar yoksa mazda benim hayallerimdeki araç diyebilirm.Evet benzinli motorda inşallah bir devrim yaparlarda hakettiği yeri bulur mazda
Belirli bi önyargın olmasaydı benim cevabımdaki olmayan dizeli bulup çıkartmazdınız... Motorda devrim yaptılar, skyactive teknoloji zaten kullanılıyor... Benimkisi sadece tavsiye, uzun vadede zarar etmez memnun kalırsın... 3-4 yıl önce mazda 3 almış kullanıcılar fiyat olarak zararda değiller çünki...
Tercih senin tabiki de. Kolay gelsin._____________________________ Türkiye'nin ilk Mazda forumu Klap'tır. Geri kalan ne varsa; Garaj'dır.
-
quote:
Merhabalar...
Aracımız civic i yakıt tüketiminden dolayı değiştirmek istiyoruz. 65000 tl civarında az yakan otomatik bir sedan Sorun çıkartmayacak uzun yıllar kullanılacak bir öneriniz var mı ?
Octavia 1.6 tdi Dsg,
Ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.
Garanti bitince satarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...
“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır” -
Arabayı almak için acelem yok çünkü araba alıyoruz sonuçta.
Octavia gerçekten çok iyi bir araba ama vw nin alt markası olmasına rağmen fiyatı yüksek ve ikinci eli yok gibi.
En mantıklı peugeot 508 ama onunda yüksek hızlarda garip sesler çıkarıyor diye okudum. Ama güzel araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
vw jetta
_____________________________ -
O fiyatlara 508 allure varken octavia, jetta vs. Hiç birine bakmam. Alfa 159 uda düşünün derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur
Kocaeli University
Mechanical Engineer -
quote:
Merhabalar...
neden lpg taktırmıyon?_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar.
Benzer içerikler
- kia stonic yorum
- fiat stilo 1.6
- focus 1.6 ti-vct
- 700 bin tl araba 2 el otomatik vites
- arkadan itişli arabalar
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler