Şimdi Ara

Az Sermaye İle Ticarete Atılmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha once aliexpress gibi sitelerden telefon kabı getirp satmayı dusunmustuk daha once bır arkadaşla sonra oyle kaldı başka fıkırlerınız varmı ?

• istanbul'da oturuyorsan az çok tahtakale taraflarını biliyorsan çevrende varsa olur.Ben bayan saatleri falan alıyorum mesela 7.5TL alıyorum 15e satıyorum haftada 10 15 tane satsam yetiyor işte, çevren çok geniş olursa daha iyi tabi.
  • Kadın kemeri de düşünebilirsin iş merkezlerini dolan çok ucuza mal oluyor kadın kemerleri atölyeden alırsan, bir pazar yeri kiralayıp masrafını hedeflediğin kazancı ekle sat.Az parayla al sattan başka yatırım yapamazsın, borsa olur ama o da uzun bir süreci gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 9 Eylül 2014; 23:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivertate

Kadın kemeri de düşünebilirsin iş merkezlerini dolan çok ucuza mal oluyor kadın kemerleri atölyeden alırsan, bir pazar yeri kiralayıp masrafını hedeflediğin kazancı ekle sat.Az parayla al sattan başka yatırım yapamazsın, borsa olur ama o da uzun bir süreci gerektirir.

Hocam bende zaten alsat dusnuyorum ama hangi mal ve ne şekilde olay bu
  • Ticari zekana guveniyorsan bir universiyeye etiler marmaris falan acabilirsin . Tabiki para icin bi yatirimci bulucaksin ama ona butun sartlari gosterip kazanacagi yaklasik parayi soyleidgin zaman yatirim yapar zaten . Benim arkadasim bu mantikla bi universitede acti 2 yatirimci bulup suan aylik 6-7 bin kazaniyor isin basinda hic para harcamadi oyle soliim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazarlarda corap ile baslayabilirsin.. onumuz kış.. ihtiyac olacak..
  • Ebay :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite'den atılmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Ebay :)

eBAY Aliexpress tarzı sıtelerden ne getirip satsam iyi gider sizce
  • ELEKTRONİK MALZEME DÜŞÜNME BENCE. BEN TAŞINABİLİR ŞARJ DÜŞÜNMÜŞTÜM. YARISI BOZUK GELİR ELİNDE KALIR DEDİLER. VE KARGO PARASI TAHMİN ETTİĞİMİZDEN ÇOK ÇIKTI. Bİ CİHAZIN BANA GELİŞİ 12 LİRAYI BULUYORDU. BEN ONU GÜZEL SATABİLMEM İÇİN 15 LİRADAN SATIŞA SUNMAYI DÜŞÜNDÜM. SAHİBİNDENDE İLAN OLUŞTURDUM . 1 AYDA SADECE 1 KİŞİ İSTEDİ. VE DÜŞÜNCEMDEN HEMEN UZAKLAŞTIM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

ELEKTRONİK MALZEME DÜŞÜNME BENCE. BEN TAŞINABİLİR ŞARJ DÜŞÜNMÜŞTÜM. YARISI BOZUK GELİR ELİNDE KALIR DEDİLER. VE KARGO PARASI TAHMİN ETTİĞİMİZDEN ÇOK ÇIKTI. Bİ CİHAZIN BANA GELİŞİ 12 LİRAYI BULUYORDU. BEN ONU GÜZEL SATABİLMEM İÇİN 15 LİRADAN SATIŞA SUNMAYI DÜŞÜNDÜM. SAHİBİNDENDE İLAN OLUŞTURDUM . 1 AYDA SADECE 1 KİŞİ İSTEDİ. VE DÜŞÜNCEMDEN HEMEN UZAKLAŞTIM :)

Peki ne olabılır gelişen telefon sektöründe telefon kabı olamazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Ebay :)

eBAY Aliexpress tarzı sıtelerden ne getirip satsam iyi gider sizce

Niye getiriyorsun ki e bayde turkiyede bulabilecegin seyleri sat :)
  • OLABİLİR TABİ AMA ALACAĞIN MALZEMELERE VERECEĞİN PARAYI UNUTMAN LAZIM. YANİ O İŞ ÜZERİNE BİŞEY BAĞLAMA . YOKMUŞ GİBİ DÜŞÜNEREK HAREKET ET . HER İŞİN BATMA İHTİMALİ VARDIR. BENCE IPHONE VE SAMSUNG KAPLARI GETİR. TR DEN OLMAYAN ÇEŞİTLERDEN BULMAYA ÇALIŞ. ELİNDE GÜZEL MALLAR OLURSA UCUZ GETİREBİLİRSEN TELEFONCULARA BİLE SATABİLİRSİN. AMA KAR MARJINI DÜŞÜK TUTMAN LAZIM SÜRÜMDEN KAZANMAN LAZIM. ÖRNEĞİN Bİ SLİKON KILIFI EN FAZLA 3 LİRAYA ALMAN LAZIM Kİ 5 LİRAYA SATABİLESİN. GERÇİ SLİKONUN İNCELİĞİNE KALİTESİNE GÖRE FİYATI DEĞİŞİYO. 10 LİRAYADA SLİKON VAR 5 LİRAYADA. İNTERNETTEN SATIŞ DÜŞÜNÜYOSAN ZOR OLUR. TANIDIĞIN PİYASA LAZIM ELİNDEN KOLAY ÇIKARMAN İÇİN
  • quote:

OLABİLİR TABİ AMA ALACAĞIN MALZEMELERE VERECEĞİN PARAYI UNUTMAN LAZIM. YANİ O İŞ ÜZERİNE BİŞEY BAĞLAMA . YOKMUŞ GİBİ DÜŞÜNEREK HAREKET ET . HER İŞİN BATMA İHTİMALİ VARDIR. BENCE IPHONE VE SAMSUNG KAPLARI GETİR. TR DEN OLMAYAN ÇEŞİTLERDEN BULMAYA ÇALIŞ. ELİNDE GÜZEL MALLAR OLURSA UCUZ GETİREBİLİRSEN TELEFONCULARA BİLE SATABİLİRSİN. AMA KAR MARJINI DÜŞÜK TUTMAN LAZIM SÜRÜMDEN KAZANMAN LAZIM. ÖRNEĞİN Bİ SLİKON KILIFI EN FAZLA 3 LİRAYA ALMAN LAZIM Kİ 5 LİRAYA SATABİLESİN. GERÇİ SLİKONUN İNCELİĞİNE KALİTESİNE GÖRE FİYATI DEĞİŞİYO. 10 LİRAYADA SLİKON VAR 5 LİRAYADA. İNTERNETTEN SATIŞ DÜŞÜNÜYOSAN ZOR OLUR. TANIDIĞIN PİYASA LAZIM ELİNDEN KOLAY ÇIKARMAN İÇİN

Çevrem geniş çevreme satmayı dusunuyorum ınternetten veya kapçılara değil

• NE KADAR PARAN VAR İLK GETİRDİĞİNDE NE KADAR ÜRÜN GETİRİCEKSİN ?
  • blendinho kullanıcısına yanıt
    Ben telefon kabı getirdim.100 tane falan iphone 4 - 5 ve samsung kabı getirmiştim.

tanesi 1 tlye geldi bana, bir iki tane teleofoncuya 5 tl ye vereyim dedim, biz zaten 1 buçuk tl ye alıyoruz onları gibi bir cevap verdiler.. gittigidiyor'a koydum, feedback im olmadığı için 1 tane bile satamadım.

sonunda eş-dost falan derken maliyetini çıkartıp kalanını hediye ettim :)

çalıştığım işyerinde kullanılan malzeme ihtiyacına yöneldim, şimdi çok iyi ayda bir 500 tl falan kar bırakıyor, hiç uğraşmadan satma problemi olmadan..

tavsiye ederim ;)
  • quote:

NE KADAR PARAN VAR İLK GETİRDİĞİNDE NE KADAR ÜRÜN GETİRİCEKSİN ?

250-300 tl lık bır butce ayırmayı dusunuyorum benle bu işe girecek varsada beklerım
  • Valla zor iş Allah yardımcın olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.