Şimdi Ara

AZ ÖNCE KIZA YOL VERDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır çıkıyorduk.Çok güzel, yüzüne bakmaya doyamayacağız, Barbara Palvinden hallice, cillop gibi bir manitaydı.Şimdi diyeceksiniz "o zaman niye yol verdin", hemen detaylara geçeyim:

Bu insan evladıyla ilk zamanlar gayet güzel anlaşıyorduk.İş hayatımda başarılı biriydim (makine mühendisiyim), o da bir giyim firması sahibidir.Bunun elini cebine attırmaz, istediği bir şeyi 2 ettirmezdim.Delikanlı adamız sonuçta.Çocuğumuz olursa Brad Pitt, Emilie Nereng gibi herkesin kıskanacağı tipte bir şey olur diye hayaller kurardım.

1 ay önce işlerim ters gitmeye başladı, büyü yapıldığından şüpheleniyorum.Son zamanlarda warlock kılıklı yaşlı bir teyze etrafımda dolanıp duruyordu.Sürekli bir şeyler mırıldanıyor ama ne dediğini duyamıyordum.2 kere göz göze geldik bununla, 3. defa gelseydik ruhsatlı silahımla vururdum sanırım.Al Capone'un meşhur bir sözü vardır, bilirsiniz: Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam.

Uzun lafın kısası, benim dümen bozuldu.Patronla saçma bir kavga sonrası işime son verdi.Neyse ki ayrılmadan biraz hırpaladım bunu, gerçek patronun kim olduğunu gösterdim ona!

Sevgilim (Adı Dilaraydı bu arada, adı batsın) bu olaylar üzerine çok üzerime düştü, beni hep motive etmeye çalıştı.İş de öyle ha diyince bulunmuyor Ama o benim üstüme düştükçe ben bu sefer kendimi çok aciz hissettim.Resmen rolleri değiştik, sanki erkek olan o, kız olan bendim.

Bu pazar biraz dışarı çıkalım dedik, kafa dağıtırız. AVMde buluştuk, bu tutturdu "acıktım bir şeyler yiyelim" diye.Çıkmadan önce de "karnını doyurup öyle gel" demiştim.İşsiz takılıyoruz cepte 5 kuruş para kalmamış zaten..."Ben tokum" dedim. Nereye tokum? 3 gündür yumurta kırmaktan gıdaklıycam neredeyse, o gün suyla karın doyurmuştum resmen.Neyse bu çok ısrar etti, gittik Sbarro'ya pizza siparişi veriyoruz, bir yandan da düşünüyorum "ulan cepte para yok neyle ödeyeceğiz" diye. "29,90 beyefendi" lafını duydum, sonra başladım 'sözde' cüzdanımı aramaya.Cüzdanımı hep ceketimin iç cebinde taşırım. "Allah Allah cüzdanım nerde yaaa? Evde mi unuttum acaba?" Ceketim hariç her yere baktım.

Sonunda Dilara "Dur ben vereyim unuttun herhalde evde" dedi, "Ya olur mu öyle şey canım", "Neden olmasın, saçmalama, bir kere de ben ödeyim" "E iyi hadi öde bakalım".Parayı ödedi ama pizzayı yerken aklımdan "Oh bedava pizzada ayrı bir güzelmiş, tadını unutmuşum yumurta yemekten, bir daha hep ona ödetmeliyim" tarzı geçiriyorum.

Yemekten sonra "lavoboya gideyim ben" dedi, bana çantasını verdi.Geldikten sonra bi yarım saat kadar AVM içinde takıldık ama şunu farkettim: Bu yarım saat içinde çantasını ben taşımıştım ve hiç yadırgamamıştım.Resmen benim bir parçam olmuştu Louis Vuitton marka, kafadan 2000$lık çanta.Hani dedim ya rolleri değiştik, o erkek oldu ben kız diye, ha işte tam olarak burada zirveyi gördüm.

"Al be şu saçmalığı elimden!" diye bağırdım.Beklemiyordu sanırım böyle bir şeyi ama niyetini anlamıştım.Bana hükmetmek istiyordu.Onun ucuz oyuncaklarından biri olmamı istiyordu.Pahalı Hollywood filmlerindeki patlama sahnelerindeki gibi arkamı döndüm ve yavaş adımlarla oradan uzaklaştım.Bir daha 1 tanesini bile göremeyeceğim, karizmamdan etkilenmiş, hayranlıkla beni izleyen kalabalık bize bakıyordu ama umrumda değildi

Sanırım "fakir gururu" dedikleri şey bu olsa gerek.Aklıma direkt Yaşar Usta'nın sahnesi geldi AVM dışına çıkarken: Sen büyük patroniçe,milyarder,para babası,fabrikalar sahibi Dilara Hanım sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm,ben, Ata usta!!

Pazar gününden beri arayıp duruyor ama sallamıyorum.Kendine yeni bir köle bulsun, beni satın alamayacağını öğrenmiştir!

• okumayın warrock tipli teyze
  • okumayın fakir gururu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın sbarodan bedava pizza yiyip kendini kiz gibi hisseden adam

• Alcapone nun lafı ilk gördüğümde kuşkulanırım 2. Sinde tesadüf olarak kabul ederim olucak ayrıca csb okumaya değmez

• kıza yol vermiş ben de e5 verdim
    eksiler burdan
  • Csb sanırım burda genelde coluk cocuk takiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OKUMAYIN KIZ PARASI BULAN AMA YEMEYEN ENAYİ
  • Niye öğle diyorsunuz arkadaşlar?
    Erkekliğimden ödün mü vereyim yani?
  • Yerinde olsam aynısını yapardım dostum.

• Gerçek olma ihtimali çok az biraz daha inandırıcı olmalısın.
    CV'ni yolla yayınevine işe aldırayım seni
  • Cool Story Bro
  • Durumumuz yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence barış dostum.Böyle kızı bir daha bulamazsın
  • Serin hikaye qnq

• Özet varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prototype Brain

Niye öğle diyorsunuz arkadaşlar?
    Erkekliğimden ödün mü vereyim yani?

öğle öğle konuşulmaz böyle şeyler, akşam vakti aç konuyu.
  • Ne yapmalıyım beyler? Kız 5 dk önce yine aradı cevap vermedim.Öldü sanmasın beni?
  • kız zaten otoban onun için farketmez bi şerit daha eklemişsin
  • Kızla barışacağım sanırım beyler.Özür mahiyetinde bana şunu almış:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.