Şimdi Ara

az önce kaza yaptık,Allah kimseye vermesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peder önde anam direksiyon başında bende arkada araba sürüyordu.ehliyeti de var ama sürmüyo hiç,unuttu bi nevi tekrardan acemilik seviyesinde sürüyor.

Kavşağa 35 le girdi dönüşü yaptı.direksiyonu sağa bükeceğine hiç bükmedi kavşak kaldırımının kenerına çıktı araba o anda havalandı tabi peder de ani refleksle sağa kırdı araba yüksek bi basınçla yere vurdu. Sol ön tekerlek patladı.tekerleği değiştik 30 dakika.arabanın altı çizildi arka kapı. Cidden korktum araba ters takla da atabilirdi.

Burdan kardeslerime sesleniyorum arabayı çalmak gibi hareketlere sakın girmeyin bu tip durumlarda başınıza gelirse anlatanazsınız durumu babanıza.arabayı başkasına da vurabilirsiniz ehliyetiniz olmıcagı ıcın yanan sız olursunuz.ben de acemiyim daha,arabayı rahat sürüyorum ancak bu tip şeylere girişmemek lazım.

Fazla uzattım, iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucuz atlatılmış
  • geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • Teşekkürler beyler,cidden ucuz atlattık.

• Geçmiş olsun, en ufak bir hatadan kaza olabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadınlar soğukkanlı olsa biraz, hepsinden rallyci olur

bi odaklanıyorlar önlerine, dikizler boşa konmuş sanki.çok panik yapıyorlar kestiremiyorlar

geçmiş olsun hocam.
  • geçmiş olsun kanka..

bazen yengene de kal geliyor diresiyonda..
  • gece gece uyku.mu tutmadı.

• Sağolun. Otomatik vites değil diye gaza mı basacak fren mi yapacak debriyaja mı yüklenecek şaşırıyorum diyor istanbul gibi bi şehirde sıkıntı gerçekten

@senfoni

Eve dönüyoduk dedemden dedim arabayı alıyım biraz tamam dedi peder gittim ışıkları geçtim kartalın ordan dönüyorum verdim arabayı anama gitti patlattı lastiği. Ehliyeti alalı yıllar oluyor kadının bilmediği şeyler değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 22 Şubat 2014; 1:17:38 >
  • gece gece uyku.mu tutmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.