Şimdi Ara

Az önce havai fişekler patlamaya başladı uzaylılar saldırdı sandım :DD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bide yakınlarda bi yerde atıyolar ilk basta anlamadım cama baktım kaldım görünmüyo bide havai fişek oldugu karşıdaki duvar renkten renge giriyo patlamalar falan. Çok heyecanlandım lan Yer: Adapazarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 20 Nisan 2011; 23:38:09 >

• İyi eğlenmişsin tek başına.
  • Bu saatte havai fişek atıyolarsa uzaylı muamelesi yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Bu saatte havai fişek atıyolarsa uzaylı muamelesi yapabilirsin.

Maç varmış heralde kutlamak için atıyolarmış. Bu saatte atmaları ayrı bi olay tabi eminim çoğu insan korkmuştur savaş falanmı basladı diye Camada fazla yaklaşamadım kurşun falan gelir pok yoluna gideriz diye
  • cahilmisin oğlum
  • demek fake uzaylı istilası bu kadar bilinç altında yer etti insanların fake olduğunu bile bile genede inanacaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.oyun

cahilmisin oğlum

İmzana bakınca cahil olmadıgımı anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burda da bikere dinamit atmışlar bende aynı şey zannetmiştim ne olduğunu anlayamadım aradan 1 gün geçti dinamit atıldığını öyle öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janine

Bizim burda da bikere dinamit atmışlar bende aynı şey zannetmiştim ne olduğunu anlayamadım aradan 1 gün geçti dinamit atıldığını öyle öğrendim

Yuh dinamit patlayınca ne oldu? Kim atmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Bizim burda da bikere dinamit atmışlar bende aynı şey zannetmiştim ne olduğunu anlayamadım aradan 1 gün geçti dinamit atıldığını öyle öğrendim

Kim attı bilmiyorum ama ev sallandığıyla kaldı baya yakın atıldı çünkü çok büyük ses çıktı ben uzaylılar sanmıştım ciddi ciddi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Kim attı bilmiyorum ama ev sallandığıyla kaldı baya yakın atıldı çünkü çok büyük ses çıktı ben uzaylılar sanmıştım ciddi ciddi

ne diyosun sen ben o gün elinde torpille gezip '' evinizi alttan patlatırım olum bak , bu çok gelişmiş bi atom bombası'' diye çocukları korkutup haraç toplayan uzaylı gördüm nan!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.