Şimdi Ara

Az once dedem vefat etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kucukken cok bakmisti bende cok emegi vardi. En son 1 ay once yanina gitmistim ailemin yanina gelince , istanbulda okuyorum cunku.

1-2 gun once dusunmustum aramayi uzun zaman oldu diye bi an bosver dedim zaten pazartesi izmire gelicem diye bugun vefat etmis cok uzuldum.

Yapicaklarinizi ertelemeyin baska zamana yaparim demeyin insan uzuluyor sonra hicbir sey icin keske demeyin

• Başın sağolsun hocam.
  • Allah rahmet eylesin kardeşim
  • Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  • Başınız sağolsun
  • konu açardım.
  • benim anlamadığım az önce vefat ediyorsa burada işin ne ? İnternet hayatı bu kadar mı içinize işledi de gidip acınızı içinizde, aileni ile yaşamak yerine gelip burada konu açıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 8 Ocak 2017; 16:36:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

benim anlamadığım az önce vefat ediyorsa burada işin ne ? İnternet hayatı bu kadar mı içinize işledi de gidip acınızı içinizde, aileni ile yaşamak yerine gelip burada konu açıyorsunuz...

Ailem izmirde ben istanbulday. Bugune ucak biletimi aldim olayi sindirmeyi bekliyorum ailemle konustum bu durumu paylasip icimi dokmek istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.