Bildirim
az bilinen ama güzel olan animeler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hayırlı akşamlar :D
Mushi-shi/Ergo Proxy/One Outs/Samurai Camploo -
great teache onizuka herkes tarafından bilinir de, sunabouzu' yu bilen çıkmaz.
aa! megami-sama!: chichaitte koto wa benri da ne yan hikayedir ama gırgırı şamatası bol.
battle programmer shirase insana ana karakter gibi programcı olma hayali kurdurtuyor.
higashi no eden ki person of interest kafasında bir hikayesi var.
matrix kafasında RD sennou chousashitsu var.
ninja scroll' da pek bilinmeyenlerden. juubee ninpuuchou orjinal ismi +18 uyarımı bırakayım knara.
kaiba daha adını anan benden başka görmedim.
haibane renmei hala izlemeyen çok kişi var, kıymeti bilinmeyenlerden. lain' i öğrettik de bunu izletemedik millete.
ağır +18 mnemosyne: mnemosyne no musume-tachi var, hikayesi değişik ve meraklandırıyor.
bir zamanlar türkiyede yayınlanan magic knight rayeartth, kyoushoku soukou guyver, plawres sanshirou, space adventure cobra, taiho shichau zo, uchuu senkan yamato (starcraft oyunundaki bi birimin esin kaynağı).
şimdilik bu kadar. benim de bilmediklerim vardır, artık söz diğer arkadaşlarda.
-
Kaiketsu Zorro ve Gakuen Alice, ortaokulda okuldan çıkınca bu ikisini izlerdim, başka izleyen oldu mu acaba bunları
Jormungand'ı sadece ben mi izledim yahu? Hiçbir yerde konuşulduğunu görmedim, hayır eski de değil ki. Efsane bir sahne vardı Koko ile Abisinin arasında geçen, onu youtube da bulana kadar canım çıkmıştı, dünyanın en underrated sahnesi olabilir .
Panty And Stocklings, izlediğim en sağlam parodilerdendi
Dead Leaves, Gainax ekibinin en sayko animesiydi sanırım buFLCR yanında basit kalıyor.
Trigun
Spriggan, Tamamı Türkiyede geçen bu animenin Türkiyede hiç bilinmemesi çok garip cidden.
Yu Yu Hakusho,Inuyasha,Slayers,Outlaw Star Amerikada aşırı popüler olup dünyanın geri kalaninın hakkinda hiçbir fikri olmadığı animeler sanırım. Ben bile izlemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 1 Mart 2017; 1:4:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Shigurui
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aria The Animation
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 1 Mart 2017; 9:33:42 > -
wuuuu uuuwwww
hepsi birbirinden değerli hazineee
hiçbirini bilmiyorduumm
süpersiniiizz çokk teşekkürleeer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 1 Mart 2017; 12:40:12 > -
Kuroshitsuji
biraz çocuksu gelebilir ama güzeldir 25 bölüm
NHK ni Youkoso! -
Steins Gate. Konusu, müzikleri, herşeyi güzel.
Hocam siz galiba Steins Gate in populer olmadigi bir paralel evrenden falan geldiniz sanirim : )
Natsume Yuujinchou - kesinlikle hakettiği ilgiyi görmeyen bir seri. -
Kesinlikle öyle :)
quote:
Orijinalden alıntı: Matt Jeevas
NHK ni Youkoso!
Bu mesajı aradım !
Kesinlikle izle, pişman olmazsın !
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mawaru Penguindrum fena değil sonlara doğru beyin yakar.
Seirei no Moribito -
hocam Samurai Camploo bilindik bir anime değil mi ya, biri de steins gate yazmış ona bişey demiycem bile -
Steins Gate'e oranla daha az bilindiği kesin
tabi orası öyle -
Barakamon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam siz galiba Steins Gate in populer olmadigi bir paralel evrenden falan geldiniz sanirim : )
|
Benzer içerikler
- monogatari izleme sırası
- anime arşivi
- anime indirme siteleri
- fairy tail izleme sırası
- berserk konusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X