Şimdi Ara

ayt sosyal-1 soru bankasi ikilemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3d + limit

3d + benim hocam

piyasada duzgun ne kadar ayt sos1 denemesi varsa hepsini cozecegim fakat oncesinde 2 sb bitirmek istiyorum. yukaridaki secenekler arasinda cok bir fark olacagini zannetmiyorum ama tarihin derinliginden endise duydugum icin sormak istiyorum: hangi secenegi ne sebeple onerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 12 Ocak 2022; 11:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden 3d yi kesin almayı düşünüyorsun hocam? Benim de daha kesin değil ama limit+benim hocam yapmayı düşünüyordum

• Hocam sana tavsiyem bilgisayar veya tablet üzerinden çöz. Hem boşuna para vermemiş olursun hem de daha rahat not alıp hızlı bir şekilde çözersin.

Öncelik olarak Benim Hocam, Limit, Paraf olsa daha iyi olabilir. Çünkü herkes bu kitapları övüyordu. 3D hakkında pek bir fikrim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

3d'nin tyt cog sbsini incelemis ve cok begenmistim, gercekten guzel sorulari vardi. hatta dershanedeki hocama sordum, tek bir sb cozecegim deyince 3d olabilir demisti. benzer kaliteyi ayt sos1 sblerinde de gorurum genellemesiyle yaklasiyorum ama henuz ilgili sblerini incelemedim. eger elinde 3d sb yoksa bosuna masraf etme ama denemelerini mutlaka bi incele derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 12 Ocak 2022; 12:26:16 >
  • dogru soyluyorsun hocam, sb olarak benim hocam + limit yapayim en iyisi. 3dnin de denemelerine bakarim, begenirsem denemesini cozerim artik.

elimde bircok yayinin kutuphanesi var aslinda ama neden o yontem aklima gelmedi, bilmiyorum. sayende daha az masraf yapmis olacagim, cok tesekkur ederim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 12 Ocak 2022; 12:26:26 >
  • Yinede aklında olan her şeyi incele x dersi iyi olabilir ama belki edebiyatı o kadar iyi değildir.Ben limit+benim hocam yapmayı düşünüüyorum deneme olarak da zaten önüme gelen her şeyi çözerim.Ne zaman başlamayı düşünüyorsun hocam edebiyat tarihe?

• subatin bitmesiyle geoda sadece analitik kaliyor, prob bitiyor, ayt matta sadece integral kaliyor. somestr donusu ayt edb-sos1'e baslamayi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 12 Ocak 2022; 15:9:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Limit tarihteki çoğu soru yorum sorusu biraz tyt soru Bankası gibi olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende de lti kaldı geoda katı cisimler analitik kaldı.Şubat başı ya da en geç şubat ortası edb tarihe başlamış olurum.Hass gerçi tyt fen de var sen çalışacak mısın fen?

• furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

marttan itibaren apotemi tyt fen konu ozeti + brans denemeleri yapacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.