Şimdi Ara

ayt netim ile tyt netim nerdeyse aynı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar tyt 70-80 arasında çok fena tıkandım aytde de 70 lere kadar yükseldi biraz daha böyle giderse ayt netim geçecek tyt yi tyt de türkçe de (bs , apotemi , 345 ,endemik çözdüm paragraf +db genelde hep 30 üstü gelir fakat kurum denemelerinde aşırı yanlışım çıkıyor 20lere çakılıyor tyt matematik de 3D,endemik,karekök çözdüm genelde hep 30 üstü idi kurumda da pek aksilik çıkmassa 30 ve üzeri geliyor tyt fende alan denemesi olarak toprak,bilgi sarmal , endemik çözdüm alanlarda hep 17 18 gelen fen kurum denemelerinde 15 e 5 falan geliyor yanlışları görseniz kafayı yersiniz sosyalim 13 17 arası genelde 100 üstü işaretlerim ama öyle hatalar yapıyorum ki kurumda yemin ediyorum camdan atlıcam bir gün sınava kadar bu salaklığımı gidermem gerek ne yapmalıyım bana bir tavsiye arkadaşlar

• ekimden beri 70-80 de kodumunun neti tek değişen şey işaretlediğim soru sayısı başta 80-90 arası iken şuan 100-110 arası işaretliyorum hep yanlış anlamayın sallamıyorum soruyu

• keşke konu eksiği olsa da yapamasam bu ne iştir yavv

• hocam seni tanıom çalışıyon baya çözme sıranı değiştir bence ver yetkiyi gör etkiyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

hocam tek sıkıntım o galiba hiç böyle düzenli bir sıram yok şu sınavlardaki sorularda yapamayacağım soru sayısı 10 u geçmez kendimden eminim 2 hafta aynı sıra ile çözeceğim t-m-f-s şeklinde bakalım ne olacak bu kadar çalışma artık boşa gitmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.