< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 30 Kasım 2020; 23:49:50 > |
Ayt Mikail mi Behzat mı ?

-
-
tytde sağlamsan ne temeli lazım ki başka ? -
Ayt temelim 0 -
Kanka matematik temelin varsa 0 olmuş olmuyor matematik diye bir bilim oluşurken tyt ayt diye ayrılmadı. O yüzden dedim tytde sağlamsan temelin 0 değil yani. -
Kankam tamam da bunu sormamın sebebi Behzat hoca ayt konularını hiç bilmeyen birinin anlayacağı şekilde anlatmıyormuş galiba çünkü bir çok konuda böyle diyen gördüm. Demek istediğim buydu yani. Birisi daha ayrıntı anlatır birisi sanki daha önceden bunlara çalışmış birine anlatır gibi anlatır. -
mikail
-
eyüp b.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.sptcha -- 1 Aralık 2020; 0:21:2 > -
LAPTÜ
-
Eyüp B -
cevabını kendin de vermişsin zaten. Eğer x konusunu dinlerken y konusundan kıyıda köşede kalmış ayrıntıları bilmiyorsan behzatla ilerlemen çok zor. Tabii full behzatla gideceksen böyle bi sorunun olmaz demek isterdim ama şiflgşdlfgdşilfgişldfg KAF 1 den KAF 4 e kadar onunla gitmen lazım yoksa illaki çıkar şilfgşihşglihdh ben mikail öneririm. Hem behzat hem de mikail kullandım. Kullanmadan önce de forumda baya bi araştırdım benim gibi ikisini de kullanan daha görmemiştim. Bana sorarsan mikail hoca derim. Mikailden 3 konu falan dinledim üçünün de mutlak değerle bağlantısı var diye hepsinde mutlak değer özet geçti adam daha napsın
-
İkisini de kullanmış birisi olarak Türkiye´de internet ortamında Behzat hoca seviyesinde anlatım yapan birisi yok.Adam efsane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisini de izledim cidden pehsat troll yok
ama sen mikaili sevmişssin zaten telefon almıyorsun awk memnunsan hocanı değiştirme
-
Ayt temelin sıfırsa ikisi de ağır gelir -
İkiside değil (Laptü Mat kanalı + YZ AYT Mat SB)
Sonrasında yanına ekleyeceğin 345, 3d, Karekök veya Endemikten min 2 kitap.
YZ Ayt Mat Sb'yi güzel olduğundan değil testler konu başlıklarına göre hazırlandığından laptüden öğrendiğin konu başlıklarını anında uygulaman için.Bu kombinin ne ÖDF den ne KAF tan bir eksiği yok.
-
tonguç
-
2 side degil eyüp b+ 3 sb daha iyi yerlere taşır
-
Sen mikailden git zaten sevmişsin. Bir de behzat altyapı da istiyor biraz bence ben onla çalışıyorum. Bana sorarsan ben baya memnunum ama senin için Mikail daha iyi olabilir. -
Senin durumundayım Mikail hocadan çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yz nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tyt kaç günde biter
- 11.sınıftan açık liseye geçiş
- iki noktadan sonra tırnak işareti gelir mi
- efişinado ne demek
- hava trafik kontrolörü maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X