Onbaşı
26 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 231 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hocalarım nereyi kazandınız?

İTÜ kimya okunur mu?

Hocalarım yeniden düzenledim. Hangisi gelir?

Özyeğin istediğim üniversitelerdendi ve de Endüstri ve EEE benim istediğim bölümler lakin puanım %50 burslularına yetiyor. Bu bölümler 52k TL. ekonomiden de dolayı aileme şu parayı verdirtmeye içim ürperiyor. Naçizane şu üç soruma cevap verirseniz sevinirim.

--- Bu ücreti vermek cidden değer mi?

--- %50 burslu okuyan var mı varsa deneyimi nasıldır?

---ÖzÜ'de burs yükseltme var mı? Yani diyelim ki iyi bir ortalama sonucunda %50'den %100e yükseltebilme imkanım var mı? (bunu araştırdım lakin tam olarak bir şey bulamadım.)

---Bu arada sıralamam 56k bu sıralardaki diğer endüstriler nasıldır bunun hakkında da fikirlerinizi merak ediyorum.(Gazi,

9 Eylül gibi üniler)

şu videonun altına gelmiş adam 4 gün önceden soruyu yazmış

KAYNAK:  

''Dershanelerin açılacağı gün'' açıklandığı günden itibaren 2 hafta TYT denemesi çözmeyi bıraktıktım sonra dershanelerin açılmasıyla son 1 aydır girdiğim denemelerde üst üste aynı değerlerde net yapamamaya başladım.netlerim şu şekilde:

1-71

2-95

3-86

4-75

5-102

6-53

Türkçe'de

1. denemeden sonra hızlıca ALES ve Çıkmış paragrafları çözdüm netim arttı. Sonra 3 4 5 denemelerine başladım böyle devam ettim.

Matematikte;

Tamamen deneme odaklı gittim.DGS sayısal mantık çözmeye başladım.

Fende ise deneme çözdüm.

Sosyal adına bir şey yapmadım çünkü sosyal hep aynı geliyordu:13.

Ve evet, bugün girdiğim denemede 53 yaptım. Nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde yaptım.Garip olan bir denemede 102 yapıp 2 gün sonra girdiğim denemede 53 yapmam. Aklım almıyor. En son 11. sınıfta bu kadar düşük yapmıştım.AYT'yi sorarsanız orada pek bir sıkıntım yok 65-55 arası şu anlık.

Kafamı dökmek adına buraya yazdım. Sizce nasıl bir yol planı izlemeliyim?

Ben fiziği ESŞ ile hallediyorum onun yanında bu iki kitaptan hangisini önerirsiniz?

.

Arkadaşlar geçen sene çözdüğünüz AYT Matematik ve FKB denemelerinden hangisini önerirsiniz?

Apotemi Maestro-1 Cevap Anahtarı olan atabilir mi?

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 461
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.982 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 185 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.