< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 31 Mayıs 2020; 23:29:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 31 Mayıs 2020; 23:29:23 > |
Hocam duruma göre değişiyor,o an ne hissettiğime bağlı.Bazen ilk sorular ağır oluyor uğraştırıyor.Kolaya benzeyen soruları çözüyorum.Bazen dümdüz gidiyorum.Fakat bir kaç şey söyleyebilirim.Ben sayısaldan ea'ya geçmiş biriyim.Sayısaldayken de Eşit ağırlıkta da matı 2. sırada çözerim.Sayısal zamanımda matı çözerken dalıp gidiyordum ve az bir süre kala fene geçiyordum.Fen netlerim normalden 7-8 net aşağı geliyordu.Fenden başlamayı denedim,kısa zamanda fen bitti ve aklım tazeyken çözdüğüm için sakin sakin doğru yorumlar yaparak arkamda hata bırakmadan ilerledim.Matematiğe geometriyi çözdüm,sonrasında lti,12. sınıf konuları,11.sınıf konuları ve ilk sorular derken sınav bitti.Bu sistemi uygulamaya geçtiğimde netlerim bir anda 7-8 net arttı yani çok önemli çözeceğiniz sıra,çözerken nasıl hissettiğiniz ve bu kesinlikle kişiden kişiye göre değişen bir durum.Belki size matematikten başlamak çok daha iyi hissettirecektir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |