Bildirim
Ayt mat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Galiba acil+apotemi yapıcam da ısınmadan dalmak iyi olur mu bilmiyorum. Hala kararsızım up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
345 +acil+ apotemi lti
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3d+acil yapmayı düşünüyorum ama 345 de iyi gibi duruyo.Kararsızım
Ben de 3d+acil diye düşünüyorum ama geçen yıl sınavdan çıktıktan sonra neden 345 çözmedim diye kafamı taştan taşa vurmuştum. Şimdi yine çözmezsem pişman olur muyum tereddütü var. 345 soruların yazı tipine kadar ösym'ye göre hazırlıyor, insan aşina hissediyor. Diğer yayınlar da çok kaliteli iş yapmış. E kitaplar da çok pahalı hepsini de çözemem. Ne yaparım bilmiyorum
Tyt matta ne çözüceksin?
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm ayt kitabı iyi mi ki beyler çözen var mı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ennnn kafamın karışık olduğu kısım orası. Metin yayınları çok sağlam duruyor, acil veya apotemi de çözmek istiyorum ama 3d de olabilir. 345'in tyt'sine kolay/orta düzey ve tatmin etmez diyorlar. Daha orta/zor bir kaynak arıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam sanırım daha çıkmadı diğer ayt mat kitapları gibi ama örnek soruları yayınlanmıştı burada, ben baya marjinal buldum açıkçası. Sınavda bu tip sorulara aşina olmanın insana güven vereceğini düşünüyorum, bir inceleyin isterseniz
https://forum.donanimhaber.com/cozum-3d-ayt-loading--134951728
3d çözüp denemelere geçmeyi düşünüyorum.belki 3d +acil yaparım ama tytye tek kitap yeter diye düşünüyorum.Metin yayınlarının kitabını görmemiştim bi seçenek daha eklediniz şimdi hocam
345 tyt tatmin etmez .sadece ösym tipi soruları indirip çöz
Ben de tyt adına çok kaynak çözmek istemiyorum ama hepsi de gayet kaliteli seçim yapmak çok zor geliyor... Sadece ösym tipi sorularını nereden bulabilirim?
İnternette pdf vardır belki bilmiyorum
Karekök + apotemi + endemik tavsiye ederim ben 345 acil derece denemeleriyle pekiştirmeyi. Ve geometriyi unutmamak lazım. Orda da karekök + acil + bol deneme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenden ne aldınız hocam?
Hocam ben geçen sene palmeleri çözmüştüm, bu sene büyük ihtimalle sarmalları alırım. Forumda özellikle ayt fiziği güncel hayata ve yoruma yönelik olduğu için beğenildiğini okumuştum, kimyası da beğeniliyor ancak incelemedim henüz. Alternatif olarak fizikte yayın denizi, biyolojide limit ve genel olarak 3dleri düşünüyorum. Gidince inceleyip bunlardan birini alacağım.
Elimde fizikte nihat bilgin, biyolojide fen bilimleri ve kimyada birey var onları çözüyorum bir yandan. Siz ne alacaksınız?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X