branş branş almak mı genel deneme almak mı? |
ayt genel deneme almaya gerek var mı?

-
-
kaliteli yayınlar hep brans denemesi yapmıs ayt adına, bi 3d gördüm ayt 5'li yapan. vardır genel deneme belki bs falan ama branşlar fiyat olarak da uygun, verim olarak da uygun bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen 345'in genel ayt denemesini bulamadım. Hep branş branş mı alayım yoksa ne yapayım?
-
3d dışında düzgün genel deneme yok zaten kaliteli branş al birleştirip çözersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sayısal, eşit ağırlık diye ayrı ayrı ayırmak sıkıntı olabilir genel olsa. mesela sadece ayt matematik olsa ayırmaya gerek kalmadan hem sayısal hem eşit ağırlık öğrencisi alabilir denemeyi. bence bunla alakalıdır
bende limitin denemeleri var ayt mesela, tüm ayt kitapçığı yapmışlar. mat ve fen dışındaki dersler bosa gidiyor.
yani üstteki mesajlar biraz bos çıkarım oldu ama ben brans brans alacagım denemeleri, ben de henüz almadım tam olarak. branşın ek olarak iyi yanı çok sayıda oluyor ya, kombinleyince düzinelerce deneme oluyor insanın elinde. tyt için öyle yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simityayınları -- 29 Nisan 2022; 2:18:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de branş branş alayım. Mat için orijinal, 345, 3d, apotemi düşünmüştüm toplam 47 deneme ediyor. Yeter de artar bir de BS var o da 10-15 tane içeriyor galiba.
-
3d yi genel mi alsam brans brans mı alsam bilemedim ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben matematiğini alacağım sadece. Kimya, Biyoloji ve Fizik için ayrı ayrı başka yayınlarının almayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X