Şimdi Ara

AYT BAŞLADIM TYT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın sonuna doğru tyt netlerim 70 75 arasıydı daha yeni yeni ayt başladım netlerim birden 60 65e düştü aytyi ertelemeli miyim ama aytninde yetişmemesinden korkuyorum hedef 40 20k arası TYTde eksiklerim biyoloji türkçe geometri devamında sıkıntı çekmiyorum. net hedefim kasım sonuna kadar 85 90 üstüne çıkmak nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tyt ve ayt arasinda denge kurmaniz lazim hocam bu arada link alabilir miyim

• Ayt çalışmaya devam et tyt konuların bittiyse branş ve genel deneme çöz analiz iyi et eksiklerine göre konu tekrarı veya test çöz yapacak başka da bir şey yok

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    hocam tyt biyo ve geometri dışında konu eksigim yok branş çözüyorum ama beni geriye atan paragraf her güz çözmeme rağmen arttıramıyorum

• dengeyi kurmuştum düzenim iyiydi hocam yinede tyt düşmeye başladı tytye ağırlığı arttırmalı mıyım ama ayt geriye düşer bu sefer biliyorsun ayt%60 tyt%40 etkiliyor

• Lâna Rhoades kullanıcısına yanıt

hocam maalesef bi anda olacak şeyler değil henüz ekim ayındayız aralık ayına kadar netlerinizi çok dert etmeyin daha çok çalışmaya ve deneme de ki eksiklerinize odaklanın ayt yi eksik etmeyin sonra sıkıntı çıkmasın

• 10 netlik düşüş normal hocam özellikle sizin bandınızda. bir çok faktör sebep olabilir çok dert etmeyin ayt çalışmanızla bir alakası yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ekim diyoruz ama şunun şurasında 250 gün kalmış sağol hocam dikkate alıcam

Hocam bi ton etken olmuş olabilir ama emin olun çalışmaya devam ederseniz artacak 12.sınıfsınız herhalde telaş normal fakat çalışırsanız bir şekil de artıyor. Devam etmemiz lazım.

12. sınıfım hocam herkesi karşıma alıp açığa geçtim onun da stresi var umarım istedigimiz netlere ulaşırız çalışmaya devam

açıkta hangi dersleri seçtiniz hocam?

• SaulGone S kullanıcısına yanıt
    zorunlu 8derside seçtim hocam bu dönem online olacağı kesinleşti sayılır onlineken mezun olucam. bildigim kadarıyla 12.sınıfta açığa geçince başka ders seçmeye gerek kalmıyor.

• of of of lana gelmişşşşş  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.