Şimdi Ara

Aysal: '5 yıl üstüste şampiyon olacağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aysal: "5 yıl üstüste şampiyon olacağız"

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın takımla ilgili hedefleri ortaya çıkıyor.

Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanı Ünal Aysal, takımın hedeflerinin arasından 5 yıl üst üste şampiyonluk olduğunu söyledi.

Habertürk Gazetesi yazarı Faik Çetiner'le, sarı kırmızılı camiaya başkan olduktan sonra söyleşi yapan Aysal'ın hedefleri arasında, takımı 5 yıl üst üste şampiyon yapmak var.

Çetiner'le aralarındaki söyleşide hedeflerini açıklayan Aysal, "Ben planlı, programlı ve prensip sahibi bir insanım. Geleceğin Galatasaray’ı için düğmeye bastık. Her gün bir yenilik için uğraş veriyoruz. Size şunu rahatlıkla söylüyorum. Müthiş bir takım yaratma hedefimiz var. Bir gün mutlaka Şampiyonlar Ligi Kupası’nı Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Türkiye Süper Ligi’nde de iddia ediyorum ki 5 yıl arka arkaya şampiyon oluruz." ifadelerini kullanmış.

Çok yeni bir ekip oldukları için zaman zaman çatlak sesler çıkabileceğini ancak son sözün kendisine ait olduğunu söyleyen Başkan Ünal Aysal, " Ben göreve gelmeden önce teknik direktör konusunda sadece ve sadece Fatih Terim’i düşünmüştüm. İş başına gelince de ilk olarak hocamızla anlaştım. Fatih Terim bir aksilik olmadığı takdirde hep benimle olacaktır." demiş.

Faik Çetiner'le görüştükleri dönemde ülke futbolunun çok zor günler geçirdiğini ileten Aysal, "Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın durumuna çok üzülüyorum. Ezeli rakibimizin bu durumundan hiçbir zaman faydalanmayı düşünemem. Fenerbahçe olmadan bu işler keyif vermez." sözlerine yer vermiş.

• oluruz demek ayrı olacağız demek ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

oluruz demek ayrı olacağız demek ayrı
    AY Fenerin başında olduğu sürece rahatız. Aykut'u da tutar çünkü. Bundan sonraki başkan ve tdye bağlı olarak Fenerle kapışırız sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

Kimse olacağız diyemez, bu yapılanma ile oluruz demiş. Mantıklı olan budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

Kimse olacağız diyemez, bu yapılanma ile oluruz demiş. Mantıklı olan budur.

Aziz başgan olacağız der.

Valla laf anlatmaktan bıktım bu fenerlilere. attığın başlığa bir bak birde konu içindeki yazana
  • Haberde hedefimiz diyor baslikta olacagiz. Simdi olamasak sivrizekalilar atlar, 5 sene soz verdi yapamadi zaa diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Haberde hedefimiz diyor baslikta olacagiz. Simdi olamasak sivrizekalilar atlar, 5 sene soz verdi yapamadi zaa diye
    profesyönel hedefleri profesyönel kişiler uygular ve yapar. çünkü altları boş değildir.
  • quote:

Haberde hedefimiz diyor baslikta olacagiz. Simdi olamasak sivrizekalilar atlar, 5 sene soz verdi yapamadi zaa diye
    Hedef koymadan başarı gelemez zaten. Başkan haklı , fakaaaat 2 taş gibi savunma oyuncusu istiyoruz.. Bu defansla bir yere gidemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

profesyönel hedefleri profesyönel kişiler uygular ve yapar. çünkü altları boş değildir.

Alıntıları Göster
    adam kesin konuşmamış ama bu takım zamanında 4 sene üst üste de şampiyon oldu elbetteki hedefi 5 sene üst üste şampiyonluk olacak. tıpkı bir sonraki avrupa hedefinin bir gün cl yi kazanmak olduğu gibi
  • tamam eyvallah, transferler 10 numara ama, erkenden böyle bir söz söylemek, çok iddialı. bakalım inşallah oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

adam kesin konuşmamış ama bu takım zamanında 4 sene üst üste de şampiyon oldu elbetteki hedefi 5 sene üst üste şampiyonluk olacak. tıpkı bir sonraki avrupa hedefinin bir gün cl yi kazanmak olduğu gibi

Alıntıları Göster
    Antalyaspor gibi klüpler varken 5 sene üstüste şampiyon olmamız çok zor Ünal Başgan

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Alıntıları Göster
    hep fail hep fail bu fenerliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

hep fail hep fail bu fenerliler

Alıntıları Göster
    yabancı sınırı varken şampiyonlar ligini asla kazanamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizce74

Hedef koymadan başarı gelemez zaten. Başkan haklı , fakaaaat 2 taş gibi savunma oyuncusu istiyoruz.. Bu defansla bir yere gidemeyiz.

Alıntıları Göster
    Sneijder:84
    Burak:85
    Muslera:86
    Selçuk:85
    Melo:83
    Elmander:81
    Eboue:83
    Amrabat:87
    Umut:83
    Semih:91
    Dany:86
    Riera:82
    Hamit:82
    Hakan:83
    Engin:83
    Yekta:85
    Drogba:78
    Baros:81
    Sabri:84
    Aydın:88
    Ujfalusi:78
    Gökhan:81
    Furkan:90
    Çağlar:85
    Ufuk:86
    Aykut:82
    Eray:91

Tüm takımın doğum yılı.

Elmander'in sene sonu gönderileceğini düşünüyorum Baros ve Urfa tutulmayacak.Bu durumda Drogba reyizi saymassak takımın en yaşlısı Hamit Altıntop 31 yaşında olacak.

Hiçte imkansız değil bence.

• olursunuz ,olursunuz
  • quote:

Yada 5 sene dedi 6 sene yaptı zaaa da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

quote:

Yada 5 sene dedi 6 sene yaptı zaaa da olabilir

Alıntıları Göster
    Gayet normal hedefimiz her sene şampiyonluk olmalı.Tabi her hedef gercekleşir gercekleşmez o ayrı.
    GS ya da FB ikinciliğini hedeflediğini hic gormedim.

Başkanın aklında demekki bir donem daha var.5 yıl yapıyor.1 yılı gecti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Gayet normal hedefimiz her sene şampiyonluk olmalı.Tabi her hedef gercekleşir gercekleşmez o ayrı.
    GS ya da FB ikinciliğini hedeflediğini hic gormedim.

Başkanın aklında demekki bir donem daha var.5 yıl yapıyor.1 yılı gecti.

Alıntıları Göster
    Hedef şampiyonluk değil kesin şampiyonluk. Avrupada başarı istiyoruz bunun içinde şampiyonluk gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

olursunuz ,olursunuz

Olacağız tabi dalganı başka yerlerde geç.10 yıl mı olur 20 yıl mı olur bilmem ama eninde sonunda o kupayı alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

olursunuz ,olursunuz

Olacağız tabi dalganı başka yerlerde geç.10 yıl mı olur 20 yıl mı olur bilmem ama eninde sonunda o kupayı alacağız.

Yazdığım yazı silinmiş.

Olacağız tabi dalganı başka yerlerde geç.5 yıl şampiyon olabiliriz imkansız değil ve eninde sonunda Şl kupasını da alacağız.10 yıl mı olur 20 yıl mı olur bilmem ama eninde sonunda o kupayı alacağız.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.