Şimdi Ara

Ayrılık sonrası günlük (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
8
Favori
6.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide o kız ile evlendiğini düşün. Her gece yatakta o çocuğu düşünecek teelerken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etme kardeşim bu tip kızlardan bol bol intikam alıyorum ben :) gerek kendim için, gerek sizin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlat kardesim.sevgilisinede anlat.annesine babasinada anlat.follos ettim kizi de.kizida gorursen 2 tane yapistir tokati.karaktersiz kizmis.ykksa sana yapilani unutmuycaksin.icin aciycak.bunlari yapinca biraz rahatlarsin.

• 4s kuralını uygula hayatında.. Ve birdaha boyle duruma düşme.mutlu aşk yoktur

• sağolun arkadaşlar konu kapandı..

ablam kızın annesiyle konuştu, zamanımda çok peşimden koştuğunu, sürekli beni tehdit ettiğini söyledi.. ablama mesajlar atıyodu. sürekli arıyordu annesi.

annesinden helallik istedim" sen çok iyi bi çocuksun, delikanlısın seni kızıma istedim ama kızım istemedi herşeyin hayırlısı olsun kızıma yakıştıramıyorum yaptıklarını, çok ayıp gerçekten, sana yaptkları için özür dilerim" dedi, bende eyvallah allah razı olsun dedim..

sevgilisine faceden mesaj attım suan cktıgın kızın karakterını anlatıcam dıye , devamında da s.tr et zamanla gorursun ikinize de mutluluklar dedim. degmezz degmez.

%1000 ayrılacaklar. biri müslüman biri alevi. bu kızı iyi tanıdım 1 sene boyunca, alevilerden nefret eder. sadece beni unutmak için çıkıyo onunla yine..

yüzük takmıştık, türkiyenin heryerini gezmiştim onunla.. iyi bir hayat arkadaşımdı. ama artık mazi benim için. intikam almaya bile değmez.

evet milyonlarca kız var onun gibi. benimde tipim iyi , spordan da fiziğim de iyi. Ama bu kız yüzünden okuldaki kızlarla selamımı bile kesmiştim, aşırı kıskanıyordu. Şimdi tekrar özgür bir şekilde kızlarla konuşabileceğim.

herkese teşekkürler. manifesto yazmak için ara ara güncellerim konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Into_to_Wild -- 4 Aralık 2014; 20:48:24 >

• Boşver genç adam bulursun yeni kiz

• o senleyken donmustur zaten kardes
    zemini hazirlamis gorusmeleri yapmis kendini saglama almis eski sevgilisinden de guveni almistir
    sonra turlu bahaneler bularak seni suclayarak iliskinin bitmesine sebep olmustur
    hem vicdani rahattir artik hem kafasi rahattir.
    kari milleti. niye deger veriyosun ki suc sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

o senleyken donmustur zaten kardes
    zemini hazirlamis gorusmeleri yapmis kendini saglama almis eski sevgilisinden de guveni almistir
    sonra turlu bahaneler bularak seni suclayarak iliskinin bitmesine sebep olmustur
    hem vicdani rahattir artik hem kafasi rahattir.
    kari milleti. niye deger veriyosun ki suc sende

aslına bakarsan öyle değil.. tabi dışardan öyle görünüyor.

kısadan hisse:

Ben ondan ayrılmıştım ilk.. üniversite vizelerinden sonra otogara gittim memlekete dönmek için, 1 saat sonra o da otogara geldi beni görmek için.. artık bu olmaz iş dedim otobüse binip gittim kızı otogarda bıraktım.. ertesi gün arayıp özür diledim. 1 yıl içersinde 100lerce kez kavga etmişizdir ayrıldık desekte ayrılmamışızdır.. ama oda memlekete dönerken öyle bi acı bırakmış olmalıyım ki çözümü eski sevgilisiymiş.. onada eyvallah önüm açık, onun yüzünden bütün kızlarla ilişiğimi kesmiştim, 5 yıllık arkadaşlarla bile konuşmamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

sağolun arkadaşlar konu kapandı..

ablam kızın annesiyle konuştu, zamanımda çok peşimden koştuğunu, sürekli beni tehdit ettiğini söyledi.. ablama mesajlar atıyodu. sürekli arıyordu annesi.

annesinden helallik istedim" sen çok iyi bi çocuksun, delikanlısın seni kızıma istedim ama kızım istemedi herşeyin hayırlısı olsun kızıma yakıştıramıyorum yaptıklarını, çok ayıp gerçekten, sana yaptkları için özür dilerim" dedi, bende eyvallah allah razı olsun dedim..

sevgilisine faceden mesaj attım suan cktıgın kızın karakterını anlatıcam dıye , devamında da s.tr et zamanla gorursun ikinize de mutluluklar dedim. degmezz degmez.

%1000 ayrılacaklar. biri müslüman biri alevi. bu kızı iyi tanıdım 1 sene boyunca, alevilerden nefret eder. sadece beni unutmak için çıkıyo onunla yine..

yüzük takmıştık, türkiyenin heryerini gezmiştim onunla.. iyi bir hayat arkadaşımdı. ama artık mazi benim için. intikam almaya bile değmez.

evet milyonlarca kız var onun gibi. benimde tipim iyi , spordan da fiziğim de iyi. Ama bu kız yüzünden okuldaki kızlarla selamımı bile kesmiştim, aşırı kıskanıyordu. Şimdi tekrar özgür bir şekilde kızlarla konuşabileceğim.

herkese teşekkürler. manifesto yazmak için ara ara güncellerim konuyu.

Aleviler kafir mi kardeş?

• -Ryuzaki- kullanıcısına yanıt
    benim bir çok kürt, ateist, alevi dostum var.. hatta biraz önce alevi dostumla konuştum dertleştim.. kız açısından diyorum
  • quote:

benim bir çok kürt, ateist, alevi dostum var.. hatta biraz önce alevi dostumla konuştum dertleştim.. kız açısından diyorum

İyi de o cocukla 4 sene cikmis senle 1 sene .Bence o cocugu unutmak icin seninle cikti ve sana baglandi sonrada eski 4 yillik yasadiklarini unutamadi.Ama karaktersizmis.Ben de eski sevgilimdn ayrildigimda cok guzelcbir kizla onu unutmak icin ciktim fakat sonra 1 hfta kadar surdu ayrildim kendi kendime ben kimseyi kullanmam dedim

• Sen git birisiyle 4 yıl beraber ol sonra ayrıl başka birisiyle 1 yıl beraber ol sonra ayrıl eski sevgiline geri dön çocuk oyuncağı mı bu ? Kurtulmuşsun işte hocam aman uzak dur sana hayır gelmez ondan.Kafasına göre takılıyor işte onun için ciddi değilmiş demek ki.
  • Oha oha

• Katranı kaynatsan olur mu şeker cinsini öptüğüm aslına çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: electro-man

quote:

İyi de o cocukla 4 sene cikmis senle 1 sene .Bence o cocugu unutmak icin seninle cikti ve sana baglandi sonrada eski 4 yillik yasadiklarini unutamadi.Ama karaktersizmis.Ben de eski sevgilimdn ayrildigimda cok guzelcbir kizla onu unutmak icin ciktim fakat sonra 1 hfta kadar surdu ayrildim kendi kendime ben kimseyi kullanmam dedim

lise 1den beri cıkmıstı. tipik lise iliskisiydi ciddi iliskim degildi demisti. inanmistim mal gibi. ama beni cok sevdigine eminim. cunku ben ne zaman memlekete gitsem, surekli ardindan pesimden gelirdi ozur dilerdi iliskiyi duzeltmek icin. cok karisik bi duygusu var. psikolojisi de bozuktu zaten sonradan itiraf etmisti, asla ciddiye almamaliydim evlenince nolurdu allah bilir..

• 2 ihtimal var. Ya seni hiç sevmedi. Aklı eski sevgilisindeydi. Yada seni unutabilmek için eski sevgilisine döndü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes tarih gerçekten tekerrür ediyosa onunlada bir sene çıkar sonra ayrılırlar ayrıldıktan 2-3 gün sonra siz tekrar çıkarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: m.e.r.d.o1661

Kardes tarih gerçekten tekerrür ediyosa onunlada bir sene çıkar sonra ayrılırlar ayrıldıktan 2-3 gün sonra siz tekrar çıkarsınız

ben olacakları biliyorum. ayrılacaklar, 1 ay süre veriyorum. ikiside şehirdışındalar uzaklar ve okuyorlar. ben ise kızla aynı okuldayım, aynı bölümde.

yalvarıcak bana. beni tanımıştır zaten o geri dönmeyeceğimi bilir; o ayrılırken ben çoktan sevgili yapmış olurum. okulda yüzüme nasıl bakıcaksa artık..
  • insanın zoruna giden şey varını yoğunu ortaya koyduğun, güvendiğin kızın basit bi ayrılık sonrası hemen sevgili yapmasıydı. yoksa karşılıklı kararlar ile ayrılmıştık, ben bi kaç gün sonra geri dönebilirim diye düşünüyoken baktım sevgili yapmış. sadece bu zoruma gidiyor. şimdi daha sakin daha iyiyim. bütün sırlarını anlattığın kız şimdi senin düşmanın oluyor aniden. bana tehdit mesajları geliyor hala; evde senin yazdığın kopyalar var önceki sınavlarda kopya çektiğini hocalara söyleyeceğim diye. bende güldüm tabi. bahanesi yok bu işin, başka yerden saldırmaya çalışıyor.

iyileşiyorum ya iyileşiyorum.. diğer insanlar gibi 1 ay belki 1 yıl sürmeyecek acım.. 3 günde aklıma bile gelmeyecek şayet gelirse; bu başlığa yazarım.. tabi tamamen unutmak imkansız. çünkü ilişkiye girdiğim ilk insandı.

• tabi birde bu kız başkalarının tenine dokunacak, başkalarının adını haykıracak belki..

500 tane fotoğraf var.. bazı fotoğraflarda öpüştüğümüz an çekilmiş.. istesem bunu tek tıkla sevgilisine gönderirim. gerek yok.

o kadar çok şey fedakarlık yaptımki. şimdi bunları toparlamak zor.

1 haftadır sigara alkol ile geçiştiriyodum bugün bu şoku öğrenince alkolü bıraktım. sigarada inşallah yakın bi zamanda.

Uğruna sabahı zor ettiklerimiz ,
    Başkasıyla gece bitmesin diye dua ediyor bilin istedim..

iyi geceler herkese.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.