Şimdi Ara

Ayrıldım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun süren ilişkim bir nefeste bitti . Her zaman birlikteydik , birbirimizi çok seviyorduk . O kadar seviyorduk ki uykumda bile elimden gelse onunla birlikte olurdum. Bir an bile beni yalnız bırakmadı . Düşünün okulda zayıfım olurdu tek dert ortağım o olurdu. Babamla annemle kavga ederdim o hep yanımda olurdu. Arkadaşlarımla aram açılırdı bazen ama hep yanımdaydı. Yağmur yağardı güneş açardı yine yanımda o vardı. Eğlencede , derdimde , kederimde, üzüntümde , sıkıntımda hep yanımdaydı. Tatile giderdim yanımda o , düğüne giderdim yanımda yine o. Sonraları biraz ondan şüphe duymaya başladım acaba diyordum acaba bana zararımı oluyor diye. Çünkü babam annem hiç istemiyordu onu. Onun yüzünden de bir çok kere kavga ettim annemle babamla. Şüphe duymaya başladıktan sonra soğumaya başlamıştım. Bunu kendisine imalı bir şekilde çok anlatmaya çalıştım ama beni ya anlamıyordu yada anlamamazlıktan geliyordu. İyice düşündüm taşındım ve ayrılmaya karar verdim. 2 gün önce aldım karşıma güzelce içimden geçenlerin hepsini sakınmadan anlattım ona. Artık birlikte olamayacağımızın farkına varması lazımdı ve ona" artık bitti " dedim. Evet arkadaşlar 2gün önce müptelası olduğum sigara ile yollarımı ayırdım artık onu bıraktım , ayrıldım ondan.

• Pişman olucaksın...
  • iyiymiş
  • female or male

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım. buda gelir buda geçer karşim takma
  • ADAM SİGARAYI BIRAKMIŞ BEYLER OKUMAYIN
  • Duygu yükü yoğunluğu ve kişisel karmaşa endikasyonundan yola çıkarak üç iş günü içerisinde tekrar başlayacağını hesapladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    Ayrıldık.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sözünden dönen namerttir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerenn

ADAM SİGARAYI BIRAKMIŞ BEYLER OKUMAYIN

Sağol hocam.
  • tam üzülcektimki sinir oldum
  • oha ben evet diyorum. terazine tıkladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

oha ben evet diyorum. terazine tıkladım.

O ne
  • quote:

Maalesef hepsini okudum senin yazını okuyunca tekrar okudum ve son satırı anlamamıştım yine son satırı okudum şimdi sebepsiz gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

Maalesef hepsini okudum senin yazını okuyunca tekrar okudum ve son satırı anlamamıştım yine son satırı okudum şimdi sebepsiz gülüyorum

Senin ki daha kötü durummuş hocam :(

• OKUMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 20 Ağustos 2012; 15:25:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan.....
  • Arkadaşlar bu adama küfür serbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bystander1907 -- 20 Ağustos 2012; 15:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Arkadaşlar bu adama küfür serbest.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.