Şimdi Ara

aynı kıza ikinci kez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler bir kıza teklif ettikten sonra hayır cevabı yersek daha sonra ikinci teklif edilir mi ?

not: birinci tekliften sonra eskisi gibi arkadaşça konuşmaya devam etmek şartıyla tabiki

• ben olsam ilkinde hayır dediyse daha da zorlamam ama kişiye göre değişir belki kız ilgi istiyor olabilir seni denemek içinde yapmış olabilir
  • İlkinde hayır cevabı aldıysan bundan sonra kızın bir adım atması lazım..Bir şeyler değiştiyse bunu kız belli etmeli sen peşinde koşma artık..
  • Hayır dediyse konu kapansın.
    Denemek için hayır dediyse konuyu sen kapat.
  • yani sevgilisinden ayrıldığını söyledi bende hemen teklif etmedim bir iki ay bekledim (tabi o arada hep dolaylı yollarla sevgilisi ile barışıp barışmadığını kontrol ediyordum) sonra söyledim, reddi yedik tabi ama sonra konuşmalarımız gene aynı şekilde devam etti ya harbi deniyor yada sanki hiç olmamış gibi arkadaşça devam ediyor
  • Edilmez. Zaten sevgili olmayı düşündüysen arkadaşlığı kesicen o anda. Bir daha da konuşmayacan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne teklifi haa?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüzsüzlük olur knk

• birinciyi kabul etmezse bütün ilişkiler kesilir
  • Bak şimdi aklıma geldi bi kızla 6 kere ayrılıp çıkmışlığım vardır bu da böyle bir anımdır.
  • Hocam bence ikinci kere zorlamak olmaz. ama baktın ki kız uğraşıyor senle pişman kabul etmediği için. o zaman olabilir. bu arada
    nick-avatar uyumsuzluğu demeden edemiyicem.:)
  • Peki 1. Tekliften aylar, yillar sonra 2. Teklif mumkun mu?

• yüzsüzlük falan diye düşünme , üstüne git, zorla, reddi yedin diye bırakma peşini sonra pişman olursun arkadaşça yaklaşma , boş vaatlerde bulun, çok mutlu olacağınız izlenimi ver.....

bu devirde artık böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

yüzsüzlük falan diye düşünme , üstüne git, zorla, reddi yedin diye bırakma peşini sonra pişman olursun arkadaşça yaklaşma , boş vaatlerde bulun, çok mutlu olacağınız izlenimi ver.....

bu devirde artık böyle

Harbi mi diyon?

• Seni hazırda tutuyor

• yedek kulubesine girdin..
  • ben 1 kere ettim hayır dendiyse daha etmem.

• dene dene yap yap tam destek benden sana
  • Ayıp denen bişey var demi
    ayrıca o bahaneler genelde tipsiz olduğun için denir yoksa harbiden ayrıldığı için değil.
  • Friendzone yemişsin haberin yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.