Şimdi Ara

Aynı eve iki hat bağlatabilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcutta zaten başka bir firmadan hizmet alıyorum ve memnunum ama işim gereği sürekli aktif bir bağlantıya ihtiyacım var ve ikinci bir hat olarak Turknet düşünüyorum Telekom bu durumda sorun çıkarır mı? Bu şekilde iki farklı firmadan internet bağlatan var mı?

• Altyapının nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlatabilirsin.

• Türknet bağlatmadan önce internetteki şikayetlere bak derim.
  • evet bağlatabilirsiniz. Türknet kullanıyorum memnunum alt yapınızın durumu ve iç tesisatınızın kalitesi hız için önemli iki hattında kablosunu iç tesisatta aynı kablonun farklı damarından vermeyin verim alamazsınız farklı bir kablo çekip öyle kullanın

• Merhaba, dairenize giden iki bakır altyapı varsa alabilirsiniz.
  • bağlatıyorum ben an itibariyle bakalm olursa haber veririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arasscan kullanıcısına yanıt

Eğer bağlatabilirseniz ve haber ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim..

• Her firmada şikayet var maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: dincsor

Eğer bağlatabilirseniz ve haber ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim..

bağlattım hocam, superonline vdsl ve türknet vdsl kullanıyorum suan evde. öncelike apartmandan evinize gelen kabloyu bi elektrikçiye göstermeniz lazım, içinde 4 adet kablo oluyor, mavi-beyaz kırmızı-beyaz tarzında. mavi-beyaz superonline baglatıyorum, kırmızı-beaz ada turkneti yan 2 farklı internet hattı. bunu elektrikçi çözer zaten göstermeniz lazım. onun dışnda 2. internet için yeni bi başvuru yapıyorsunuz tamamen sıfırdan, gelip yeni bi port açıyorlar,apartmanınıza gelip turktelekom baglıyor zaten kutuya. benim 2-3 gün içinde çözdüler suan sıkıntısız kullanıyorum 2 internet

Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.

Hayırlı olsun bende sordum cat6 çekmem gerekiyormuş dediğiniz gibi 2. hat bağlatmada bir sorun yokmuş daireye 2. kablo lazımmış. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.