Şimdi Ara

Aynı Evde 2 Pc-0nLine Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim evde 2 adet bilgisayar var. Biri laptop Biri masasütü. Kablosuz modem kullanıyorum . Fakat karşıLıkLı oynayamıyoruz. MeseLa counter kuruyoruz. birimizde gözükmüyor. KarşıLıkLı oynamak için ne yapmaLıyım ?

• işletim sistemleri ne , her iki pc ninde...
  • kablosuz modeminiz DHCP(Dynamic Host Configuration Protocol) destekliyor mu? ki büyük ihtimalle desteklemiyor gibi görünüyor.kendiniz makinalara ip adresi verin elinizle(örn: bitanesine 192.168.1.2 diğerine 192.168.1.3 gibi) sonra mutlaka görecektir.olmazsa araya bağlantı kablosu takıp öyle ip verip oynayın ;)
  • @vbirangan
    İkisinin de Microsoft Windows XP
    @passat1905
    DHCP hakkında bir bilgim yok :( Bu ip adresin ikendimiz nasıL veriyorduk ? daha önce bi kez vermişti bilgisayarcı ama hatırlamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

@vbirangan
    @passat1905
    DHCP hakkında bir bilgim yok :( Bu ip adresin ikendimiz nasıL veriyorduk ? daha önce bi kez vermişti bilgisayarcı ama hatırlamıyorum :(

yerel ağ bağlantısında dns değiştirmişsinizdir herhalde.onun üstüne girin bu değerleri.tabi modeminizin ana ip sine göre giriceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

@vbirangan
    @passat1905

yerel ağ bağlantısında dns değiştirmişsinizdir herhalde.onun üstüne girin bu değerleri.tabi modeminizin ana ip sine göre giriceksiniz.

İkisinin de dns otomatik oLarak ayarLı . Ana ip yi nerden biLicem ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

@vbirangan
    @passat1905

İkisinin de dns otomatik oLarak ayarLı . Ana ip yi nerden biLicem ?

çalıştır>cmd > ipconfig yazın sonra çıkan yazılarda.

varsayılan ağ geçidi yazar. yanında ip yazar

örnek :
    varsayılan ağ geçidi 192.168.1.1

Not : 2 bilgisayarda farklı ip verin.birine 3 verdiyseniz diğerine 4 verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 22 Haziran 2010; 13:38:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acbold çok teşekkür ederim yardımların için.
    Bir sorum daha var. ipconfig yazınca komut işlemi ( o siyah şey ) anında açılıyor yazıları göremeden anında kapanıyor ?
  • quote:

acbold çok teşekkür ederim yardımların için.
    Bir sorum daha var. ipconfig yazınca komut işlemi ( o siyah şey ) anında açılıyor yazıları göremeden anında kapanıyor ?

hmm.o zman şöyle diyeyim :) modemin arayüzüne hangi ip ile giriyorsanız varsayılan ağ geçididir.ben 192.168.1.1 ile giriyorum ve ağ geçidim o. sizde o şekil düşünerek yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 22 Haziran 2010; 14:18:37 >
  • Biz arkadaşla iki laptobu " Ev Ağı " kurarak bağlıyoruz ve dosya paylaşımı dahil her şeyi yapıyorduk CS'de dahil.Masaüstü bilgisayar kablosuz özelliği varsa dene derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.