Şimdi Ara

AYNALI AMERİKAN CAM FİLMİ NEDİR? GÜNEŞİ KESTİĞİ HALDE İÇERİSİNİ DE KARARTMAYAN CAM FİLMİ VAR MIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım (Yeti) için cam filmi taktırmak istiyorum, daha önce hiç cam filmi taktırmadığım için çevremden bir arkadaşa sordum aynalı amerikan cam filmiş takdır biraz pahalı ama dedi.

Cam filmin yaptırmak istememin 2 sebebi var. Birincisi yazın araç çok sıcak oluyor, onu önlemesini istiyorum. Diğeri de arka koltukta eşim ve çocuklar oturuyor trafik sıkışık olduğunda millet hep birbirinin arabasının içine bakıyor, halbuki ev gibi orası da bence özeldir,bakılmaması lazım.

Bu cam filmleri güneş sıcağına bir etkisi olur mu?
    Hangi numara olması lazım yasak olmaması için?
    içerisi karanlık olursa beni çok rahatsız eder, illa ki karanlık olur der misiniz? Bir arkadaşım araba alır almaz tüm camları koyu film ile kaplatmış 4 kişi araca bindik 10 dakika duramadık ve ben ön koltuğa oturdum , hiç bir şey görülmüyor ama süren arkadaş " böyle iyi," diye diye sürdü, içerisi de çok karanlıktı.

• bu bizim milletin gözlerini dikme huyuyla ne yapacağız bilmem
  • Öncelikle %99 UV koruması olup olmadığına dikkat edin. Bence en önemlisi o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sakın yanlış anlamayın sırf merak ettiğimden soruyorum, insanlar gerçekten bu arabada kim var diye, arabanın içine bakıyorlar mı ? Bu aralar çok duyuyorum çünkü, eşimle çocuğumla biniyorum insanlar görmesin diyip film yaptırmak isteyen çok var.

Bu arada aynalı olanlar yasak, ön cama film yaptırmak yasak, sadece yanlara ve arka cama yaptırmak 2 numaraya kadar yasak değil diye biliyorum. 2 numara da gayet yeterli aslında llumar markadan yaptırın.

Bende aldığım zaman üstünde vardı 3m marka, önler 1, arkalar 2 numara, söktürüp llumar taktırıcam komple. Gece sürüşünde yan aynalar sorun çıkartıyor 3m markasını tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.